Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Egy kis segítséget nyújtok. Mely karakter játszott ezekben a jelenetekben. Úgy határoljátok be a megfejtéseteket.

Hát ez annyit segített, mint mágján elégetett, felnégyelt, lefejezett, karóba húzott, megnyúzott, autóval elgázolt, repülőből kihajított, süllyedő hajóra tett és cápával felfalatott halottnak a csók :)

Hozzászólás ideje:

Azért segít valamennyit, az biztos. Bár a kérdés még így is nehéz, de legalább van egy infó, amin el lehet indulni a kereséskor. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

kolmilannál és Donátnál is bünti start. Donát, te félreértetted szerintem a kérdést. :D

Dzséjt, elolvasva nyilatkozatod. Helytálló megállapítás... :)

Hozzászólás ideje:
Ki fogok esni, ezt előre tudom. :D
kolmilannál és Donátnál is bünti start.

Ugye, milyen jó Jedi vagyok? :)

Hozzászólás ideje:
Igaz, a beletőrödés nem Sith tulajdonság. :) De ne add fel!

Igen... Tehát ez a válasz. Ügyesen megpróbáltad elrejteni előlem... Most azonban teljes a kudarcod. A megoldás...

Spoiler:

Mr. Spock.

Hozzászólás ideje:

Az én optimizmusom is kellően alábbhagyott mostanra :D Már régóta keresgélek, de érdemi információnak még csak a közelébe sem jutottam. Ez olyan kérdés, amire vagy tudod a választ, mert emlékszel, hogy olvastál róla valahol, vagy kicsi az esélyed, hogy rákereséssel ugyanezt most megtudod. De azért még próbálkozom egy darabig :)

Hozzászólás ideje:

És mi van, ha nem lesz jó megfejtés? Új kérdés jön? Ami ennél csak nehezebb lesz, Coce értékelése alapján... :)

Hozzászólás ideje:
És mi van, ha nem lesz jó megfejtés? Új kérdés jön? Ami ennél csak nehezebb lesz, Coce értékelése alapján... :)

Már van egy.

Dzséjt, elolvasva nyilatkozatod. Helytálló megállapítás... :D

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem akarok vészjósló lenni, de úgy nézem itt nem nagyon lesz helyes megfejtés. Tehát az lesz első felvonásként a játék történetében először, hogy a kérdés lejárata után ezt semmisé tesszük, DE ugyanezt a kérdést fogom feltenni, kiegészítve SimonZ egy kisegítő monológjával felvértezve, amely sokkal több embert ráterelhet a jó megoldásra. Tehát ma 20:40-kor fel lesz téve a kérdés megint, mintha egy új forduló lenne, megint kaptok 48 órát, és a büntetések is lenullázódnak. Szerintem érdekes kérdés, és nem szeretnék csak úgy pontot tenni a végére, hogy feledésbe merülne. :roll: Következő kérdést pedig majd én ötlök ki, mert Zoli fél az atrocitásoktól, amiket kérdései szülhetnek a jövőben. :D De nem megnyugodni, a kérdéseiből még néhányat mindenképp be akarok vetni... (sátáni kacaj)

Hozzászólás ideje:
Nem akarok vészjósló lenni, de úgy nézem itt nem nagyon lesz helyes megfejtés. Tehát az lesz első felvonásként a játék történetében először, hogy a kérdés lejárata után ezt semmisé tesszük, DE ugyanezt a kérdést fogom feltenni, kiegészítve SimonZ egy kisegítő monológjával felvértezve, amely sokkal több embert ráterelhet a jó megoldásra. Tehát ma 20:40-kor fel lesz téve a kérdés megint, mintha egy új forduló lenne, megint kaptok 48 órát, és a büntetések is lenullázódnak. Szerintem érdekes kérdés, és nem szeretnék csak úgy pontot tenni a végére, hogy feledésbe merülne. :roll: Következő kérdést pedig majd én ötlök ki, mert Zoli fél az atrocitásoktól, amiket kérdései szülhetnek a jövőben. :D De nem megnyugodni, a kérdéseiből még néhányat mindenképp be akarok vetni... (sátáni kacaj)

Szóval ha most beküldök egy rosszat, akkor nem estem ki?

Hozzászólás ideje:

Én örülök, hogy újra indul a kérdés további segítséggel, mert én eddig semmit nem találtam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dzséjt, Donát. Egyre gondoltatok, de sajnos rossz volt. :roll:

kolmilan, akkor lehet csak hazárdirozni, ha valaki nem küld be 40-ig jó választ.

Ody, tőled meg nem kaptam meg az üzenetet. Vagyis itt nekem csak Donáttól és Dzséjttől érkezett.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tehát újra a kérdés:

Milyen jelenetek vágásával készült el Lucas az EP3 forgatása után a leghamarabb, és miért?

És SimonZ "segitsége":

"Lucas vágási stílusa nagyjából úgy nézett ki az EP3 idején, hogy délelőtt vágta a párbeszédes jeleneteket, délután pedig az akciókat. Nem tudunk arról, hogy milyen logika szerint választott az egyes jelenetek között - kivéve azt, hogy ezt a hagyományt megszakítva a munkálatok elején készre vágta egy bizonyos karakter néhány egyszerűbb, párbeszédes jelenetét, annak érdekében, hogy mások mihamarabb megkezdhessék a további munkákat ezeken a jeleneteken."

Határidő:

július 25. 20:40

Hangulatom:

:roll:

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.