Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Kicsit zötykölődve indult a kvízdöntő, elnézéseteket kérem. Átfogalmazom a kérdésemet, és így lesz tökéletes. Még egyszer elnézést a kellemetlenségekért, és minden játékos vegye úgy, mintha most kezdődne a döntő: Mi ihlette az első epizód hangrendezőjét, mikor a fogatverseny hangjait találta ki? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Semmi probléma, ez is jó kezdésnek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Semmi probléma, ez is jó kezdésnek. De még milyen jó, erre már nem tudom rávágni a választ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Erre már kolmilan se küldött megfejtést játékon kívül. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Erre már kolmilan se küldött megfejtést játékon kívül. Szegény srác. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szegény srác. De tegnap végül küldött egy jó kis kérdést, amit úgy néz ki, hogy második körben fel is használom. Feltéve ha túljutunk ezen a körön. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Ma már nem fogok válaszolni az biztos. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. 48 óra rendelkezésetekre áll. Nem is kell elkapkodni, jól gondoljátok meg! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Kivételesen könnyű kérdés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Erre már kolmilan se küldött megfejtést játékon kívül. Küldjek? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Eddigi helyes megfejtő: Obi1 kolmilan, küldhetsz nyugodtan, ha van tipp. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Ody, 12 órás bünti start. Nem az volt a kérdés, hogy milyen hangokat használtak fel, hanem még előtte mi(k) ihlették a hangrendezőt. Amúgy közel jársz már. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Dzséjtnél is 12 órás bünti kezdődött. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Ki a bajnok...?? OBI1!!! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Ki a bajnok...?? OBI1!!! Ez olyan nevetnivaló dolog? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. (szerkesztve) Kihullotok a kérdésem előtt? Nem szép dolog... (Inkább csináljunk kiszavazóshow-t! ) Szerkesztve: 2008. Július 27. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. (szerkesztve) Ki a bajnok...?? OBI1!!! Azért ne add fel ilyen könnyen! Még van egy esélyed. Szerkesztve: 2008. Július 27. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megnyugtatok minden értem aggódót és ellendrukkert, hogy tudom a helyes választ. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Holnap reggel minden kiderül (ha már este nem lennék). A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megnyugtatok minden értem aggódót és ellendrukkert, hogy tudom a helyes választ. Én meg megnyugtatok minden játékost, hogy én nem A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Blama lesz, ha már ezen az egyszerűbb kérdésen is elvérzem A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Blama lesz, ha már ezen az egyszerűbb kérdésen is elvérzem Nem egyszerű kérdésnek szántam. Jól gondold meg amúgy, van időd és már csak egyet küldhetsz be. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Nem egyszerű kérdésnek szántam. Jól gondold meg amúgy, van időd és már csak egyet küldhetsz be. Tudom, de szerintem nem kell ezen mit meggondolni. Ha megtalálom a választ, akkor biztosra megyek, ha nem, akkor max tippelek, aztán vagy jó, vagy nem A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Blama lesz, ha már ezen az egyszerűbb kérdésen is elvérzem Szerintem ez nem egyszerű Megy a drukk, hogy tudd a választ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Mindenki tudta a helyes választ. Ben Burrt-öt az 50-es, 60-as évek autóversenyei inspirálták, mikor a fogatok hangjaihoz megalkotta ötleteit. Következő kérdést kolmilannak köszönhetitek! Mi történt az első Halálcsillag elpusztítása utáni napon (az EU szerint) Luke-al? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Baha meg, mekkora tipp volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Te jó ég, micsoda kérdés? Hát biztos kialudta magát a nagy izgalmakra... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Vagy jött a "másnap"... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Odynál 12 órás bünti. Meg amúgy azt a filmben is láttuk. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás