Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Winter Madness Középdöntő 1 20 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson tovább?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-06-04 17:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Donát írta:

A győztesre Darth Maul vár a következő körben. :D

Akkor szerintem mindegy, itt ki jut tovább. :D

Hozzászólás ideje:

Mind a kettejükre szavaztam az első körben, így át kell gondolnom a dolgot.

1 órával korábban, Donát írta:

A győztesre Darth Maul vár a következő körben. :D

Nagy meglepetés, hogy Maul-nak egyáltalán selejteznie kell. :o Eddig ennyire nem volt sikeres? 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mind a kettejükre szavaztam az első körben, így át kell gondolnom a dolgot.

Nagy meglepetés, hogy Maul-nak egyáltalán selejteznie kell. :o Eddig ennyire nem volt sikeres? 

Eddig 41 pontot gyűjtött és 3-ból csak 1x nyert, szóval igen, selejteznie kell. :D

Hozzászólás ideje:

Én is szavaztam mindkettejükre első körben, így nem szívesen döntök az egyik mellett a másik kárára. Mindkettő jó karakter.

Bármennyire is cool fejvadász Santy és örültem az élőszereplős feltűnésének, kettejük közül inkább Plo felé hajlok. Több emlékezetes jelenete volt, pl. a Malevolence-trilógiában, és a 2. évadfináléban. De nekem alapból tetszik a nyugodt magabiztosságot árasztó kisugárzása. Plusz, mégiscsak ő fedezte fel Ahsokát, ami szempont. :D  

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Egen... ezért nem szoktam előre megmutatni az ágrajzot. Most kivételt tettem, de nem kellett volna.

Itt most azért nem volt nagy gond, mert nagy különbség a két karakter esélyeiben nem volt, s az sem valószínű, hogy bárki preferenciáját megváltoztatja a tény, hogy Maul lesz a következő állomás.  :) 

Én egyébként azért szavazok Plo Koonra, amiket Sky is írt:

2 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Több emlékezetes jelenete volt, pl. a Malevolence-trilógiában, és a 2. évadfináléban. De nekem alapból tetszik a nyugodt magabiztosságot árasztó kisugárzása. Plusz, mégiscsak ő fedezte fel Ahsokát, ami szempont. :D  

Hozzászólás ideje:

Plo Koonra szavaztam, de igazából egyik itt jegyzett karakter sem a kedvencem. Plo mester a filmekből csak a fizimiskája miatt volt emlékezetes, aztán a TCW-ben sikerült megtölteni némi tartalommal és már valamilyen személyiséget is lehetett hozzá kötni, nem pusztán egy arcot, meg egy nevet. A legjobban az tetszett vele kapcsolatban, amikor Ahsokával nyomoztak Boba után a 2. évad fináléjában. Krrsantanból annyi maradt meg, hogy egy badass wookie volt, aki félelmetesen nézett ki és nagyon keményen tudott harcolni, de kb. ennyi.

Nem ez lesz a legerősebb párosítás, ezért sajnálom, hogy Crosshair már rég kiesett, rá még Maullal szemben is szavaztam volna.

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Igazából, k*rva sok tartalommal sikerült megtölteni. :)

Ahhoz képest, amennyit korábban láttunk belőle mindenképpen, vagy ezt most nem ironikusan gondoltad? 

Hozzászólás ideje:
2023. 06. 03. - 20:15, Ody Mandrell írta:

Igazából, k*rva sok tartalommal sikerült megtölteni. :)

A teljesen üres névtelenség és némaság után nem volt nehéz. Néh a mai napig furcsállom,hogy a PT adott nekünk egy nagyon szűkszavú Mault, és szinte beszédképtelen Jedi brigádot. Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy hány Jedit hallottunk beszélni a Qui-Gonon, Anakinon és Obi-Wanon kívül. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hivatalos végeredmény:

1. Plo Koon - 15
  2. Black Krrsantan - 5

Plo Koonnak ezzel 63 pontja és 3 győzelme van. Black Krrsantan 18 pontot és egy győzelmet tudott összehozni a mostani játékban. 

Plo Koon következő ellenfele Darth Maul lesz a főtáblára jutásért. 

• Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.