Jump to content

Középdöntő 1: Plo Koon vs. Black Krrsantan

Star Wars Winter Madness Középdöntő 1  

20 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/04/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Posted (edited )

Mind a kettejükre szavaztam az első körben, így át kell gondolnom a dolgot.

1 órával korábban, Donát írta:

A győztesre Darth Maul vár a következő körben. :D

Nagy meglepetés, hogy Maul-nak egyáltalán selejteznie kell. :o Eddig ennyire nem volt sikeres? 

Edited by Ody Mandrell

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mind a kettejükre szavaztam az első körben, így át kell gondolnom a dolgot.

Nagy meglepetés, hogy Maul-nak egyáltalán selejteznie kell. :o Eddig ennyire nem volt sikeres? 

Eddig 41 pontot gyűjtött és 3-ból csak 1x nyert, szóval igen, selejteznie kell. :D

3 órával ezelőtt, Pildi írta:

Akkor szerintem mindegy, itt ki jut tovább. :D

Egen... ezért nem szoktam előre megmutatni az ágrajzot. Most kivételt tettem, de nem kellett volna.

Én is szavaztam mindkettejükre első körben, így nem szívesen döntök az egyik mellett a másik kárára. Mindkettő jó karakter.

Bármennyire is cool fejvadász Santy és örültem az élőszereplős feltűnésének, kettejük közül inkább Plo felé hajlok. Több emlékezetes jelenete volt, pl. a Malevolence-trilógiában, és a 2. évadfináléban. De nekem alapból tetszik a nyugodt magabiztosságot árasztó kisugárzása. Plusz, mégiscsak ő fedezte fel Ahsokát, ami szempont. :D  

1 órával ezelőtt, Donát írta:

Egen... ezért nem szoktam előre megmutatni az ágrajzot. Most kivételt tettem, de nem kellett volna.

Szerintem se kellene előre lelőni az ágakat és párosításokat. Hadd legyen meglepetés.

2 órával ezelőtt, Donát írta:

Itt most azért nem volt nagy gond, mert nagy különbség a két karakter esélyeiben nem volt, s az sem valószínű, hogy bárki preferenciáját megváltoztatja a tény, hogy Maul lesz a következő állomás.  :) 

Én egyébként azért szavazok Plo Koonra, amiket Sky is írt:

2 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Több emlékezetes jelenete volt, pl. a Malevolence-trilógiában, és a 2. évadfináléban. De nekem alapból tetszik a nyugodt magabiztosságot árasztó kisugárzása. Plusz, mégiscsak ő fedezte fel Ahsokát, ami szempont. :D  

Plo Koonra szavaztam, de igazából egyik itt jegyzett karakter sem a kedvencem. Plo mester a filmekből csak a fizimiskája miatt volt emlékezetes, aztán a TCW-ben sikerült megtölteni némi tartalommal és már valamilyen személyiséget is lehetett hozzá kötni, nem pusztán egy arcot, meg egy nevet. A legjobban az tetszett vele kapcsolatban, amikor Ahsokával nyomoztak Boba után a 2. évad fináléjában. Krrsantanból annyi maradt meg, hogy egy badass wookie volt, aki félelmetesen nézett ki és nagyon keményen tudott harcolni, de kb. ennyi.

Nem ez lesz a legerősebb párosítás, ezért sajnálom, hogy Crosshair már rég kiesett, rá még Maullal szemben is szavaztam volna.

22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Igazából, k*rva sok tartalommal sikerült megtölteni. :)

Ahhoz képest, amennyit korábban láttunk belőle mindenképpen, vagy ezt most nem ironikusan gondoltad? 

2023. 06. 03. - 20:15, Ody Mandrell írta:

Igazából, k*rva sok tartalommal sikerült megtölteni. :)

A teljesen üres névtelenség és némaság után nem volt nehéz. Néh a mai napig furcsállom,hogy a PT adott nekünk egy nagyon szűkszavú Mault, és szinte beszédképtelen Jedi brigádot. Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy hány Jedit hallottunk beszélni a Qui-Gonon, Anakinon és Obi-Wanon kívül. 

Hivatalos végeredmény:

1. Plo Koon - 15
  2. Black Krrsantan - 5

Plo Koonnak ezzel 63 pontja és 3 győzelme van. Black Krrsantan 18 pontot és egy győzelmet tudott összehozni a mostani játékban. 

Plo Koon következő ellenfele Darth Maul lesz a főtáblára jutásért. 

• Donát unpinned this topic