Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Szerintem, ha lesz az Ahsokának 2. évada, az Ahsokáékkal fog foglalkozni, és nem Thrawnnal. Én úgy gondolom, a Thrawn-os szál egy másik sorozatban lesz folytatva, ez lehet akár a Mandalorian 4. évada (ha egyáltalán lesz), de szvsz itt lenne a lehetőség akár a Rangers of the New Republicot feléleszteni, Cara Dune helyett mondjuk Herával. Eredetileg amúgy is Hera volt az, akit anno Thrawn a nemezisének jelölt meg. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Egy Thrawn-szintű fenyegetés esetében már Luke-nak is lépnie kell (főleg, ha a dathomiriak is jelentős szerepet kapnak a ténykedésében). 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Most jött velem szembe FBon ez a hirdetés. Eskü ez a bábú még jobban néz ki mint az eredeti. (hasban biztosan) 1 1 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Nézegettem jeleneteket a sorozatból, és eszembe jutott egy gondolat. Ugye Rukh a kánonban már rég kiesett a képből, szó szerint. Szóval a legendabeli szerepét nem tudja betölteni, azaz nem ölheti meg Thrawn-t. De lehet, hogy ezt a szerepet átvállalja az új, a kánon számára megalkotott főtestőr, Enoch? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Meg van rá az esély, bár az Ahsoka első évada nem sokat mutatott Enochból és a Thrawnnal való kapcsolatából. De emellett én azt is el tudom képzelni, hogy Thrawn halálát a kánonban nem a testőre fogja okozni majd, hanem egyik ellensége, talán Ezra. Amúgy nagyon jó lenne, ha kapnánk majd akár könyveket akár képregényeket abból a korszakból, amit Ezra és Thrawn a Perideán töltött száműzetésben. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Hozzászólás ideje: Szeptember 3. 52 perccel korábban, Dzséjt írta: Nézegettem jeleneteket a sorozatból, és eszembe jutott egy gondolat. Ugye Rukh a kánonban már rég kiesett a képből, szó szerint. Szóval a legendabeli szerepét nem tudja betölteni, azaz nem ölheti meg Thrawn-t. De lehet, hogy ezt a szerepet átvállalja az új, a kánon számára megalkotott főtestőr, Enoch? Szerintem nem hal meg Thrawn, hanem vissza fog térni a Chiss Birodalomba. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Ha Filoni követni szeretné a Legendákbeli sorsát a főadmirálisnak, akkor megfog halni. Persze az ellenkezője is előfordulhat. Ha a történet végén elhalálozik, én is Enochot tenném első helyre, mint elkövetőt. De azt is eltudom képzelni, hogy míg a régi EUban a noghrik voltak elnyomva a Birodalom által és végül ez (is) vezetett oda, hogy Rukh megölte Thrawnt, addig az új idővonalon ezt a szerepet az éjnővérek fogják betölteni. Bár itt annyi, hogy az éjnővéreket jelenleg 3 személy tartalmazza, míg anno a noghrik sokkal többen voltak. De hát Thrawn is vitt "pár" darabot Dathomirra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Hozzászólás ideje: Szeptember 3. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Bár itt annyi, hogy az éjnővéreket jelenleg 3 személy tartalmazza, Nem sokáig. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: Szeptember 3. Ha Merrin és Ventress még él, akkor 5 személy. De ja, ha azok a "koporsók" felnyílnak, akkor gyorsan újra néppé válnak. Ami érdekes fordulat lehet, hiszen hirtelen több lesz az éjnővér, mint az akítv Jedik száma. Márpedig ez lehet, nem olyan jó - mármint Thrawn-nak jó lehet, de az új Köztársaságnak vagy éppen az éjnővéreket okkal kiirtó Palpatine-nak már nem annyira. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.