Hozzászólás ideje: 2023. Október 10.2 éve Szerintem, ha lesz az Ahsokának 2. évada, az Ahsokáékkal fog foglalkozni, és nem Thrawnnal. Én úgy gondolom, a Thrawn-os szál egy másik sorozatban lesz folytatva, ez lehet akár a Mandalorian 4. évada (ha egyáltalán lesz), de szvsz itt lenne a lehetőség akár a Rangers of the New Republicot feléleszteni, Cara Dune helyett mondjuk Herával. Eredetileg amúgy is Hera volt az, akit anno Thrawn a nemezisének jelölt meg.
Hozzászólás ideje: 2023. Október 10.2 éve Egy Thrawn-szintű fenyegetés esetében már Luke-nak is lépnie kell (főleg, ha a dathomiriak is jelentős szerepet kapnak a ténykedésében).
Hozzászólás ideje: 2023. Október 27.2 éve Most jött velem szembe FBon ez a hirdetés. Eskü ez a bábú még jobban néz ki mint az eredeti. (hasban biztosan)
Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 3.1 éve Szerző Nézegettem jeleneteket a sorozatból, és eszembe jutott egy gondolat. Ugye Rukh a kánonban már rég kiesett a képből, szó szerint. Szóval a legendabeli szerepét nem tudja betölteni, azaz nem ölheti meg Thrawn-t. De lehet, hogy ezt a szerepet átvállalja az új, a kánon számára megalkotott főtestőr, Enoch?
Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 3.1 éve Meg van rá az esély, bár az Ahsoka első évada nem sokat mutatott Enochból és a Thrawnnal való kapcsolatából. De emellett én azt is el tudom képzelni, hogy Thrawn halálát a kánonban nem a testőre fogja okozni majd, hanem egyik ellensége, talán Ezra. Amúgy nagyon jó lenne, ha kapnánk majd akár könyveket akár képregényeket abból a korszakból, amit Ezra és Thrawn a Perideán töltött száműzetésben.
Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 3.1 éve 52 perccel korábban, Dzséjt írta: Nézegettem jeleneteket a sorozatból, és eszembe jutott egy gondolat. Ugye Rukh a kánonban már rég kiesett a képből, szó szerint. Szóval a legendabeli szerepét nem tudja betölteni, azaz nem ölheti meg Thrawn-t. De lehet, hogy ezt a szerepet átvállalja az új, a kánon számára megalkotott főtestőr, Enoch? Szerintem nem hal meg Thrawn, hanem vissza fog térni a Chiss Birodalomba.
Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 3.1 éve Ha Filoni követni szeretné a Legendákbeli sorsát a főadmirálisnak, akkor megfog halni. Persze az ellenkezője is előfordulhat. Ha a történet végén elhalálozik, én is Enochot tenném első helyre, mint elkövetőt. De azt is eltudom képzelni, hogy míg a régi EUban a noghrik voltak elnyomva a Birodalom által és végül ez (is) vezetett oda, hogy Rukh megölte Thrawnt, addig az új idővonalon ezt a szerepet az éjnővérek fogják betölteni. Bár itt annyi, hogy az éjnővéreket jelenleg 3 személy tartalmazza, míg anno a noghrik sokkal többen voltak. De hát Thrawn is vitt "pár" darabot Dathomirra.
Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 3.1 éve 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Bár itt annyi, hogy az éjnővéreket jelenleg 3 személy tartalmazza, Nem sokáig.
Hozzászólás ideje: 2024. Szeptember 3.1 éve Szerző Ha Merrin és Ventress még él, akkor 5 személy. De ja, ha azok a "koporsók" felnyílnak, akkor gyorsan újra néppé válnak. Ami érdekes fordulat lehet, hiszen hirtelen több lesz az éjnővér, mint az akítv Jedik száma. Márpedig ez lehet, nem olyan jó - mármint Thrawn-nak jó lehet, de az új Köztársaságnak vagy éppen az éjnővéreket okkal kiirtó Palpatine-nak már nem annyira.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Most, hogy jött az Ahsoka új előzetese. Kinek mi a véleménye arról, hogy a mozgóképes, élőszereplős Thrawn "erősen le van butítva" akár a régi legendákbéli, akár az új kánonbéli könyvekben olvasható szerepléseihez képest.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája Szerző Szerintem nonszensz. Az Ahsokában még nem láttuk Thrawn-t éles helyzetben, vagyis tényleges hadszintéren. Eddig egyetlen célja volt, visszajutni a Galaxisba. Ezt el is érte, sikerült meggátolni Ahsokáékat, hogy ebben megakadályozzák, sőt ellenlábasai háromnegyedét jól ott is hagyta Perideán, míg ő csillagrombolóstul, éjnővérestül, rohamosztagos légióstul hazatért. Szerintem ez bőven a régi Thrawn - azzal együtt, hogy tíz évet ő is öregedett, ráadásul ebben a tíz évben szerintem nem kellett katonai konfliktusokat menedzselnie, mert Perideát elnézve, az összes űrrepülésre akalmas gép nála volt. Úgyhogy akárcsak minden karakter, akinél ekkora időugrás tapasztalható, szükségszerűen kicsit másabb lesz. Ostobaság azt várni, hogy ennyi év elteltével, ráadásul ilyen körülmények túlélése után hajszál pontosan ugyanazt a Thrawn-t kapjuk vissza, aki a Rebels végén eltűnt. Mint ahogy ostobaság volt ugyanazt a Luke-ot, Hant, Leiát és Landót várni az ST-ben, ahol ráadásul három évtized telt el, nem egy.De az igazi megmérettetés valójában csak most jön, a második évadban, amikor már nem három Jedivel, de még csak nem is egy maroknyi, félmilitáris Lázadók Szövetségével, hanem az Új Köztársasági Védelmi Erővel kerül szembe. Thrawn hiába degradálja őket lázadókká - első hiba a részéről? -, az ott egy állami hadsereg, állami forrásokkal. És lehet, hogy Mothma épp az új Köztársaság hadseregének kasztrálásán fáradozik, az még 20+ évvel ezután is olyan erő lesz a Galaxisban, ami ellen az Első Rend is tömegpusztító fegyvert kénytelen bevetni aljas módon ahhoz, hogy egyáltalán esélyt adjanak maguknak a győzelemre - és még így sem képesek felőrölni az ÚKVE maradékát. De az több, mint két évtizeddel ezután van, amikor Mothma ámokfutása már rég beért. Az ÚKVE most még ereje teljében van. Szóval Thrawn felkötheti a gatyáját, mert valójában itt ő van az egykori lázadók cipőjében. Szerkesztve: 15 órával korábban15 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája 30 perccel korábban, Dzséjt írta:Szóval Thrawn felkötheti a gatyáját, mert valójában itt ő van az egykori lázadók cipőjében.Bukta is lesz neki, csak a módja kérdéses.
Hozzászólás ideje: 15 órával korábban15 órája Igen, én is úgy gondolom, hogy nincs lebutítva, inkább egy kicsit földhöz ragadtabb a karakter és benne van az évtizedes távollét is. Gondolom, sokaknál az volt a "gond" az Ahsoka végével, hogy Thrawn nem egyetlen kézlegyintéssel intézte el a dolgokat, és nem győzte le pik-pak a Jediket.
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:Thrawn nem egyetlen kézlegyintéssel intézte el a dolgokat, és nem győzte le pik-pak a Jediket.Ez elég karakteridegen lett volna tőle, nem? Eddig tudomásom szerint Thrawn inkább szívott a Jedik miatt (Ezra manővere).
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Szerző Ennél az új Thrawn-nál az lett volna, de a régi Thrawn mindig mindent hibátlanul látott előre, még az előre nem láthatót is, és nem csak tökéletesen tisztában volt az Erő minden elképzelhető aspektusával, de hatékony fegyvere is volt ellene (ysalamirik, amik úgyszólván megfosztották az Erőtől az Erőhasználókat), és mindezeknek hála mindig minden terve tökéletesen működött.A régi Thrawn egy hibátlan birodalmi tiszt volt, aki végül csak azt nem látta előre, hogy az általa hazugságban tartott és sanyargatott noghrik közül származó testőre, Rukh el fogja árulni és hátba szúrja. Ez az új Thrawn azért gáz sokak szemében szerintem, mert vannak karakterhibái és nem működik minden terve óramű pontossággal, néha homokszem kerül a gépezetbe. Szerkesztve: 11 órával korábban11 órája - Dzséjt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.