Ugrás a kommentre

Thrawn főadmirális visszatérése


Dzséjt

Ajánlott hozzászólás

No, létrehozok neki is már egy topikot, ahol lehet találgatni, mi a célja, hogyan szuperál az élőszereplős változat, és így tovább.

  

6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Akkor meg az lenne a logikus, hogy mivel a Birodalom megbukott, rohan haza. :) 

Vagy a kettő együtt. Ne feledjük, hogy az Első Rend pillanatnyilag ugyanazokban a régiókban székel, ahol Thrawn hazája van, és ez részben Thrawn-nak köszönhető. Akár olyat is lehet húzni, hogy az Első Rendet megleli, és azok vagy kizsarolják belőle az együttműködést (mert mondjuk közben leigázták a chisseket), vagy meglátja bennük ugyanazt a szövetségest, amit a Birodalomban.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: Thrawn főadmirális visszatérése

Thrawn az Árulás könyv végére egy sajátos kettősséget érez a lojalitás kapcsán a Galaktikus Birodalom és a Chiss Birodalom között. Megmarad chissnek és sosem feledkezik meg a grysk fenyegetésről, egyben arról amiért az ismert űr területére érkezett, de kialakult benne egyfajta kötődés a Birodalomhoz is. Ettől függetlenül a Birodalmat, annak visszásságaival együtt leginkább a szükséges rossznak tartotta, amivel fel lehet venni a kesztyűt a kifejezetten erősnek és vészjóslónak tűnő grysk hódítókkal. Ha tudomására jut, hogy a távollétében a Birodalom elbukott és a helyén egy olyan fragmentált erő van hatalmon, ami pont megtestesíti azokat a jellemzőket, amivel szemben szerinte pont a Birodalom, egy erős kéz (Palpatine) irányításával lenne a jó szövetséges a gryskek ellen, akkor Thrawn hamar elveszíthetné az érdeklődését az itteni dolgok iránt. Persze közben azt is érdemes figyelembe venni, hogy - erre ugyan csak utalások vannak - a Chiss Birodalomban sem alakultak túl jól a dolgok Thrawn itteni távollétében, hogy aközben amíg ő a másik galaxisban történt mi minden mehetett végbe a chiss űrben, azt illetően csak találgatni lehet... de elképzelhető, hogy a gryskek időközben már meghódították a chisseket. Az, hogy mi lesz Thrawnnal, milyen irányba megy a karaktere a másik galaxisban, ami a könyvek során és a birodalmi szolgálatban is változásokon megy át az egyik legizgalmasabb kérdése a sorozatnak.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Amúgy az a helyzet, hogy Thrawn, Ezra, meg a Chimera teljes legénysége egy új galaxisba került remek alapanyag lehetne új Timothy Zahn regényeknek. Remélem, hogy ha lezárul a sorozat, akkor Zahn még fog írni Thrawn regényeket a galaxisba. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem írni fog majd egy könyvet. Bár tudjuk, hogy Filoni hogy viszonyul a saját karaktereihez (Ahsoka, Kanan), szóval azt is eltudom képzelni, hogy a Thrawn-Ezra eltűnést követő időszakot, amik ezek ketten átélnek, azt megkapjuk más módon (jövőre végetér a Bad Batch, a Rebels a 10. évét ünnepli, láttuk, hogy a TCW-t folytatták, itt is tehet egy ilyet Filoni, bár ennyit jósolni most nem merek :P).

 

A topik címére reagálva: az lesz szerintem majd a mérvadó, hogy mit fog reagálni Thrawn az elmúlt egy évtizedre. Mit lép arra, hogy Palpatine elbukott és a Birodalom maradványai nem képviselnek akkora haderőt. A kánonban Thrawn valóban a népéhez hűséges. Arra is kíváncsi lehet, hogy mi van a népével és a grysk veszéllyel.

Ugyanakkor ott van Filoni, akinél jelenleg nem tudni, hogy milyen irányba képzelte el a karaktert. Azt tudjuk - maga Filoni mondta - hogy a főadmirális az éra főgonosza lesz. De vajon milyen motivációi lehetnek? Úgy emlékszem a régi legendákban az volt a sztori, hogy Thrawn a vongok ellen ment volna, de előtte egy hadjáratot vezetett (ez volt a Thrawn trilógia), hogy a Birodalmat visszaállítja és azzal a haderővel védekezzen a behatolók ellen. Itt vajon ezt Filoni átveszi? És a támadó fél ne adj Isten abból a galaxisból érkezhet, ahol jelenleg Thrawn (és Ezra) raboskodik? Thrawn ez idő alatt megtapasztalta annak a fenyegetésnek az erejét és ezért szánja el magát a Birodalom újraépítésébe? Vagy más ok van a háttérben? Ezra keresztbe tett neki ezért a kapva kap az alkalmon, amikor Morganék megjelennek és bosszúból nekitámad az Új Köztársaságnak? :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

18 perccel korábban, Bence1997 írta:

a Rebels a 10. évét ünnepli, láttuk, hogy a TCW-t folytatták, itt is tehet egy ilyet Filoni

Már megtette, a Rebels folytatásának az a címe, hogy Ahsoka. :P:D 

 

Szerintem az, hogy mekkora erőt képvisel a Birodalom jelenleg, még előttünk is homályos. Az Árnyéktanács alapján viszont nem feltétlen gyengék. Hux és Pellaeon simán importált Gideonnak TIE/IN osztagot és preatorianus őröket. MIndezt úgy, hogy földi erőben azért Godeon sem volt gyenge. Nem keveset veszített az első két Mandi évadban, mégis, a harmadik szezon végén is felvonultatott egy szép nagy szárazföldi (és légi) erőt. Szóval szerintem azért a Birodalom még nem gyengült el, Thrawn pedig ebben láthat potenciált, pláne annak tükrében, hogy az új Köztársaság meg épp leszereli a hadserege nagy részét. Ha pedig be tudná venni a Köztársaságot és azt egyesítené a Birodalom maradványával, újra lenne egy olyan serege, amivel megvédhetné a chisseket.

 

Mindez amúgy már csak azért is érdekes, mert Filoni meetingelt Zahnnal, szóval valószínűleg azért nagyjából kiötlötték, hogyan és merre tartson Thrawn. Az meg már beszédes, hogy bár eltelt tíz év, a trailerben még mindig a birodalmi főadmirálisi egyenruháját viseli, vagyis hiába az eltelt idő és az áthidalhatatlan távolság, vagy fenntartotta ezen időszak alatt a hajóján a birodalmi rendet és elveket, vagy nagyon gyorsan meg tudják győzni arról, hogy újra álljon hadba - ami szintén arra utal, hogy Thrawn maga nem szakított a Birodalommal.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Az meg már beszédes, hogy bár eltelt tíz év, a trailerben még mindig a birodalmi főadmirálisi egyenruháját viseli, vagyis hiába az eltelt idő és az áthidalhatatlan távolság, vagy fenntartotta ezen időszak alatt a hajóján a birodalmi rendet és elveket, vagy nagyon gyorsan meg tudják győzni arról, hogy újra álljon hadba - ami szintén arra utal, hogy Thrawn maga nem szakított a Birodalommal.

Vagy nem volt másik ruhája. :P

 

8 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Amúgy az a helyzet, hogy Thrawn, Ezra, meg a Chimera teljes legénysége egy új galaxisba került remek alapanyag lehetne új Timothy Zahn regényeknek

Ha kilépünk az SW galaxisából, az már nem biztos, hogy Star Wars lenne. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ha kilépünk az SW galaxisából, az már nem biztos, hogy Star Wars lenne. 

Szerintem beköszönő szöveg ide vagy oda, amíg az univerzum ugyanaz, addig talán nincs olyan nagy különbség, hogy az ismert galaxis 100. új bolygóját ismerjük meg, vagy az új galaxis 1. új bolygóját. Ha az Erő ott is jelen lesz (más néven), ami sanszos, figyelembe véve, hogy a Chissek is nagyon-nagyon messze az ismert galaxistól felfedezték az Erőt, még ha máshogy is hívják, szóval ha az Erő ott is jelen van, akkor szerintem az is Star Wars, még ha fura is lesz egy hely mondjuk Jedik és Sith-ek nélkül, ismeretlen kultúrával és intézményekkel. Társadalmak, amelyek semmit sem tudnak mondjuk a Köztársaságról, vagy a Birodalomról.

 

Kimondottan érdekes lehet. Számomra nagy a hasonlóság Zahn Chiss előzmény trilógiájával, ami csak minimálisan kapcsolódott a "kisebbik űr" (ők így hívják az általunk jobban ismert részét a galaxisnak) történéseihez. Mégis, ízig-vérig Star Warsnak éreztem, amihez persze azért kellettek a minimális, de létező kapcsolódási pontok. Thrawn, Ezra, a Chimaera, a purgillek és az Erő ilyen kapcsolódás lehet az új galaxis felé, ami szerintem elég lenne ahhoz, hogy ne sérüljön a SW érzés. Tapasztalatból gondolom. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ugyanabban a fiktiv univerzumban van mindkét galaxis. Semmi gond amig természetes részét képezi a sztorinak és indokolt a szerepeltetése ennek a másik galaxisnak.

Végülis a világok közötti világ vagy a Mortis se a mostani messzi-messzi galaxisban játszódott. Ha "másik dimenzió" oké, akkor másik galaxis is.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

13 perccel korábban, Donát írta:

a Chissek is nagyon-nagyon messze az ismert galaxistól felfedezték az Erőt

Hogy mi? A chissek a Galaxison kívül találtak rá az Erőre? Hát nem az Ismeretlen Régiókban laknak, ahonnan a Jedik is származnak? :hmm: Komolyan kérdem, nem ismerem a chiss-ek sztoriját, mert csak az első Thrawn-könyvet olvastam eddig.

 

Amúgy az Erőnek a fizikai létsík bármely pontján lennie kell, ahol van élet. Ez a kettő kéz a kézben jár, nem létezhet az egyik a másik nélkül.

Ha átmennénk egy másik galaxisba tartós időre, annak csak úgy lenne értelme, ha az a másik galaxis valami újat, és a történet szempontjából fontosat adna a Galaxishoz képest. Máskülönben teljesen felesleges lenne egy ilyen helyszínváltás, főleg, hogy a Galaxis teljesen fantasy helyszín. Nem a Tejútrendszerről lett mintázva, nincs tudományos alapja a létezése egyik szegmensének sem. Éppen ezért bármilyen bolygó, bármilyen faj, bármilyen technológia megjelenhet benne, szóval az már nem lehet indok, hogy itt nincs mi újat kitalálni, mert adottak a korlátok. Nincsenek korlátok.

Egyelőre ez ezért jó, mert az, hogy egy teljesen másik galaxisban rekedtek Thrawnék, magyarázatot ad arra, miért nem jöttek haza tíz évig, miért nem üzentek vagy talált rájuk senki. És mindezt úgy oldották meg, hogy komoly korlátok közé szorították az intergalaktikus utazást. Az Eye of Sion speciális hajó, a koordinátákat nem egyszerű kiszámolni és nagyon pontosnak kell lenni.

Ettől függetlenül lehetnek olyanok, akik a Galaxis több tízezer éves múltja alatt megpróbáltak más galaxisokat felfedezni pusztán a kutatási vágyból fakadóan, vagy egy vak hiperűrugrás miatt kevertek el máshova. Szóval egy spin-off sorozatban még ki lehetne bonatni dolgokat, csak tényleg adjon valami pluszt a másik galaxis. Valamit, ami nem jellemző a Galaxisra. Mondjuk a Skeleton Crew lehet pont ezt fogja meglovagolni. (És pont emiatt tartok attól, hogy egy Star Trek: Voyager ripoff lesz.)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 perccel korábban, Dzséjt írta:

Hogy mi? A chissek a Galaxison kívül találtak rá az Erőre? Hát nem az Ismeretlen Régiókban laknak, ahonnan a Jedik is származnak? :hmm: Komolyan kérdem, nem ismerem a chiss-ek sztoriját, mert csak az első Thrawn-könyvet olvastam eddig.

Kicsit félreérthetően írtam. Az ismert galaxist különítettem el az ismeretlen régiótól (ami a régi galaxis ismeretlen része :D) és arra céloztam, hogy a Chissek az ismeretlen régióban simán lehetnek olyan messzire az ismert galaxis szívétől, mint amennyire az új galaxis lesz és mégsem okozott nekik gondot rábukkanni az Erőre, tehát várhatóan az új galaxisban is jelen lesz az Erő és valószínűleg más néven, de szerepet kap ott is.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

17 perccel korábban, Donát írta:

Kicsit félreérthetően írtam. Az ismert galaxist különítettem el az ismeretlen régiótól (ami a régi galaxis ismeretlen része :D) és arra céloztam, hogy a Chissek az ismeretlen régióban simán lehetnek olyan messzire az ismert galaxis szívétől, mint amennyire az új galaxis lesz és mégsem okozott nekik gondot rábukkanni az Erőre, tehát várhatóan az új galaxisban is jelen lesz az Erő és valószínűleg más néven, de szerepet kap ott is.

Ez eleve lehetetlen, mert ha annyira vannak a galaxis közepétől, mint a másik galaxis akkor a két galaxis egybe ér. Vagy nem a galaxisban vannak.

 

Amúgy az se biztos, hogy ott megnyilvánul az Erő. A vongok ugye pont arról voltak híresek, hogy egy másik galaxisból jöttek és rájuk nem hatot az Erő és ők sem érezték azt. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amúgy az se biztos, hogy ott megnyilvánul az Erő. A vongok ugye pont arról voltak híresek, hogy egy másik galaxisból jöttek és rájuk nem hatot az Erő és ők sem érezték azt. 

És pont ezért voltak a vongok a Star Warstól idegen és emiatt ritka elb*szott faj, mert a Star Wars egyik alapvetése, hogy az Erő és az élet együtt jár. Ha nincs élet, nincs Erő, ha nincs Erő, nincs élet. "Midi-chlorianok nélkül nem volna élet" - mondta Qui-Gon az ep1-ben. "Az élet teremti, attól nő" - mondta Yoda az ep5-ben. És, ha valakinek vannak midi-chlorianjai, márpedig, ha él, akkor lenniük kell, és akkor képes valamilyen szinten kapcsolatot tartani az Erővel. Szóval szerintem, ha kitalálják, hogy egy másik galaxisban nincs Erő, az az, ami már nem Star Wars.

Amúgy, biztos van Erő abban a másik galaxisban is, hiszen az Erővel kapcsolatot tartó Morgan maga mondta, hogy Thrawn hívja, és nem telefont használt. :) 

 

32 perccel korábban, Donát írta:

Kicsit félreérthetően írtam. Az ismert galaxist különítettem el az ismeretlen régiótól (ami a régi galaxis ismeretlen része :D) és arra céloztam, hogy a Chissek az ismeretlen régióban simán lehetnek olyan messzire az ismert galaxis szívétől, mint amennyire az új galaxis lesz és mégsem okozott nekik gondot rábukkanni az Erőre, tehát várhatóan az új galaxisban is jelen lesz az Erő és valószínűleg más néven, de szerepet kap ott is.

Így már értem - bár felteszem, azt a részt, hogy "simán lehetnek olyan messzire az ismert galaxis szívétől, mint amennyire az új galaxis" csak szimbólikusan érted, nem szó szerint. :) Viszont az Ismeretlen Régiókban nem nagy kunszt rátalálni az Erőre, hiszen a Jedik is ott "találtak rá". Onnan származnak. És mivel az Ismeretlen Régiók a Galaxis része, ahol eddig mindenhol fellelhető volt az Erő, így azért nem csoda, hogy a chiss-ek is ismerik. Lehet, hogy a Galaxis ismert részétől többé-kevésbé társadalmilag és fizikailag elszeparáltak, de attól még a Galaxis részei, és ők is élők, így az Erő részei is. Az Erő szempontjából semmiféle formában nincsenek elszeparálva, mert eleve az Erő számára a tér és az idő nem korlát.

Az, hogy ők nem Erőnek, hanem Sight-nak hívják (nem tudom, mi a magyar fordítása), az csak kultúrális eltérés. A lasatok sem Erőnek, hanem Ashlának hívják, és még van egy halom más neve (Life Current, Life Wind, Great Presence stb), népektől függően, még a Galaxis ismert pontján is, ahol a Jedik ténykedtek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

12 perccel korábban, Dzséjt írta:

És pont ezért voltak a vongok a Star Warstól idegen és emiatt ritka elb*szott faj, mert a Star Wars egyik alapvetése, hogy az Erő és az élet együtt jár. Ha nincs élet, nincs Erő, ha nincs Erő, nincs élet. "Midi-chlorianok nélkül nem volna élet" - mondta Qui-Gon az ep1-ben. "Az élet teremti, attól nő" - mondta Yoda az ep5-ben. És, ha valakinek vannak midi-chlorianjai, márpedig, ha él, akkor lenniük kell, és akkor képes valamilyen szinten kapcsolatot tartani az Erővel. Szóval szerintem, ha kitalálják, hogy egy másik galaxisban nincs Erő, az az, ami már nem Star Wars.

Amúgy, biztos van Erő abban a másik galaxisban is, hiszen az Erővel kapcsolatot tartó Morgan maga mondta, hogy Thrawn hívja, és nem telefont használt.

Biztos van Erő, de valamiért nem tudják használni az ott élők. Úgy ahogy a mi galaxisunkban se. ;) Szerintem simán benne van, hogy erre megy el az SW a jövőben.

 

Thrawn meg szerintem nem hívja Morgant, mert nem Erőhasználó, nincs ilyen képessége, hogy egy másik galaxisból haza suttog. A Rebelsben nem is egyszer leszögezi, hogy ő nem konyít az Erőhöz. Elllenben valakit biztos felhasznált, és szerintem hamarosan meg is tudjuk ki(ke)t.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez eleve lehetetlen, mert ha annyira vannak a galaxis közepétől, mint a másik galaxis akkor a két galaxis egybe ér. Vagy nem a galaxisban vannak.

 

Lehetséges lenne, mivel a galaxis alakja elipszis és nem egy szabályos kör, amelynek a közepétől egyenlő távolságra van a galaxis összes legtávolabbi pontja (amely így egy köríven helyezkedne el).  Pl így lehetséges volna:

 

image.png

 

Másrészről viszont, ha ez a térkép méretarányos, akkor az új galaxis valóban sokkal messzebb van:

image.png

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

58 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Biztos van Erő, de valamiért nem tudják használni az ott élők. Úgy ahogy a mi galaxisunkban se. ;)

A mi galaxisunkban talán azért nem tudják használni az Erőt, mert a valóságban nincs olyan, hogy Erő. :P 

 

59 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szerintem simán benne van, hogy erre megy el az SW a jövőben.

Hát, ezt nagyon-nagyon-nagyon jól meg kell magyarázniuk ahhoz, hogy nekem ez SW legyen. Az Erő a Star Wars alfája és omegája, ha ezt kivonják a képletből, akkor onnantól semmivel sem különb, mint az MCU, a Babylon 5 vagy a Star Trek.

 

59 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Thrawn meg szerintem nem hívja Morgant, mert nem Erőhasználó, nincs ilyen képessége, hogy egy másik galaxisból haza suttog.

Thrawnnak nincs, de egy Erőhasználó társaságában tűnt el egy olyan hajón, amin olyan romok voltak, amik kapcsolatban álltak a Világok Közötti Világgal. Szóval misztikus élőlény és misztikus tárgy is van a birtokában, ennyiből azért már összehozhat valamiféle misztikus telefonhívást.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

11 perccel korábban, Dzséjt írta:

Thrawnnak nincs, de egy Erőhasználó társaságában tűnt el egy olyan hajón, amin olyan romok voltak, amik kapcsolatban álltak a Világok Közötti Világgal. Szóval misztikus élőlény és misztikus tárgy is van a birtokában, ennyiből azért már összehozhat valamiféle misztikus telefonhívást.

Épp a lényeget nem idézted be a mondandómnak, inkább leírtad ugyanazt más szavakkal. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az az érzésem, ez a Thrawn inkább a régi, korai Legends-éra Thrawn-jához fog nagyon hasonlítani, így nem biztos, hogy a Birodalom (=Rend) visszaállításán túl várható tőle bármi nemesebb szándék. Én meglepődnék, ha a gryskek vagy akár a Chiss Birodalom bármi szerepet kapna, de várjuk ki a végét.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Az az érzésem, ez a Thrawn inkább a régi, korai Legends-éra Thrawn-jához fog nagyon hasonlítani, így nem biztos, hogy a Birodalom (=Rend) visszaállításán túl várható tőle bármi nemesebb szándék. Én meglepődnék, ha a gryskek vagy akár a Chiss Birodalom bármi szerepet kapna, de várjuk ki a végét.

Igen, ez sajnos abszolút benne van a pakliban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én azért reménykedem, már csak azért is, mert Filoni és Favreau találkozott Zahnnal abból a célból, hogy megfelelően interpretálják a karaktert. Persze ez még nem jelenti azt, hogy össze is jön, de azért Filoni és Favreau igyekszik odafigyelni az ilyen részletekre. Persze itt azért közre játszhat majd az is, hogy Thrawn számára is eltelt tíz év, így nyilván ő sem lesz ugyanaz a karakter, aki eltűnt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

A hétvégén megnéztem a TFA-t, és ami feltűnő volt ennyi előzmény tudatában, hogy Luke-ot mennyire keresi mindenki. Mint most már tudjuk, Luke ekkor remete életet élt, senki nem emlegette és senkinek nem hiányzott. Mégis mi történhetett, hogy évtizedekkel később annyira fontos volt őt megtalálni. Ez a gondolatmenet hozta magával az ötletet, hogy kellett valaminek történnie, ami kapcsán Luke ismét hőssé vált.

Lehetséges, hogy ezt a Thrawn admirális jelentette problémát ő fogja valahogy megoldani? Ahsokáék ott is ragadhatnak akár a másik galaxisban, ebben az esetben Luke-ra is szükség van egy ekkora fenyegetés ellen, főleg ha az Éjnővérek is belefolynak a mágiájukkal. 

 

A teóriám a következő. Luke hathatós segítségével szétverik Thrawn-t és az éjnővéreket, a háttérben viszont beindul az ER, akik Snoke (Palpatine) vezetésével mindenképpen ki akarják iktatni Luke-ot, hogy hasonló beavatkozás ne forduljon elő, amikor majd támadnak. Ezért később Snoke Luke ellen fordítja Kylo-t, a többit meg már ismerjük: Luke nem lesz ott amikor feltűnik az ER.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem hiszem, hogy Sidiusnak szüksége lett volna az éjnővér mágiára, amikor már évtizedek óta készítette elő a klóntestet, és az ahhoz szükséges tehnológiát és tudást. Egyrészt birtokában volt feltételezhetően az összes releváns sith tudásnak a lélektranszferrel kapcsolatban, és az ahhoz szükséges technikát már gondolom az endori csata előtt jóval elsajátította. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

További gondolat, hogy mi lenne ha Thrawn és az Éjnővérek hozzák vissza Palpatine szellemét a klón testébe? Valahogy a két világ között ragadt, vagy hasonló. :D

Ez nem lenne megint kánon törés? Nem volt már rég kész a klónteste és vitte át a tudatát a zuhanás közben?

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.