Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem, ha lesz az Ahsokának 2. évada, az Ahsokáékkal fog foglalkozni, és nem Thrawnnal. Én úgy gondolom, a Thrawn-os szál egy másik sorozatban lesz folytatva, ez lehet akár a Mandalorian 4. évada (ha egyáltalán lesz), de szvsz itt lenne a lehetőség akár a Rangers of the New Republicot feléleszteni, Cara Dune helyett mondjuk Herával. Eredetileg amúgy is Hera volt az, akit anno Thrawn a nemezisének jelölt meg.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Most jött velem szembe FBon ez a hirdetés. Eskü ez a bábú még jobban néz ki mint az eredeti. :D (hasban biztosan)

image.jpeg

image.jpeg

• 10 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nézegettem jeleneteket a sorozatból, és eszembe jutott egy gondolat. Ugye Rukh a kánonban már rég kiesett a képből, szó szerint. Szóval a legendabeli szerepét nem tudja betölteni, azaz nem ölheti meg Thrawn-t. De lehet, hogy ezt a szerepet átvállalja az új, a kánon számára megalkotott főtestőr, Enoch? :hmm: 

Hozzászólás ideje:

Meg van rá az esély, bár az Ahsoka első évada nem sokat mutatott Enochból és a Thrawnnal való kapcsolatából. De emellett én azt is el tudom képzelni, hogy Thrawn halálát a kánonban nem a testőre fogja okozni majd, hanem egyik ellensége, talán Ezra. Amúgy nagyon jó lenne, ha kapnánk majd akár könyveket akár képregényeket abból a korszakból, amit Ezra és Thrawn a Perideán töltött száműzetésben. 

Hozzászólás ideje:
52 perccel korábban, Dzséjt írta:

Nézegettem jeleneteket a sorozatból, és eszembe jutott egy gondolat. Ugye Rukh a kánonban már rég kiesett a képből, szó szerint. Szóval a legendabeli szerepét nem tudja betölteni, azaz nem ölheti meg Thrawn-t. De lehet, hogy ezt a szerepet átvállalja az új, a kánon számára megalkotott főtestőr, Enoch? :hmm: 

Szerintem nem hal meg Thrawn, hanem vissza fog térni a Chiss Birodalomba.

Hozzászólás ideje:

Ha Filoni követni szeretné a Legendákbeli sorsát a főadmirálisnak, akkor megfog halni. Persze az ellenkezője is előfordulhat.

Ha a történet végén elhalálozik, én is Enochot tenném első helyre, mint elkövetőt. De azt is eltudom képzelni, hogy míg a régi EUban a noghrik voltak elnyomva a Birodalom által és végül ez (is) vezetett oda, hogy Rukh megölte Thrawnt, addig az új idővonalon ezt a szerepet az éjnővérek fogják betölteni. Bár itt annyi, hogy az éjnővéreket jelenleg 3 személy tartalmazza, míg anno a noghrik sokkal többen voltak. De hát Thrawn is vitt "pár" darabot Dathomirra.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha Merrin és Ventress még él, akkor 5 személy. De ja, ha azok a "koporsók" felnyílnak, akkor gyorsan újra néppé válnak. Ami érdekes fordulat lehet, hiszen hirtelen több lesz az éjnővér, mint az akítv Jedik száma. Márpedig ez lehet, nem olyan jó - mármint Thrawn-nak jó lehet, de az új Köztársaságnak vagy éppen az éjnővéreket okkal kiirtó Palpatine-nak már nem annyira.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.