Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. (szerkesztve) ... Spoiler: Nyeheheee --- Isten hozott a Himaláján! *** Azt hittétek, megmutatom a wampát? *** Elfelejtettétek, hogy április elseje van? Bevettétek. *** De most már hagyjátok abba a nyavalygást! Szerkesztve: 2009. Április 1. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Na, végre egy komoly változtatás, ami elnyerte a tetszésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. A mai nap legjobb poénja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Érdekes összevetés még a New Hope revisitedből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. A szokásos ráncfelvarrás. http://img131.imageshack.us/img131/1458/3w...ocomparison.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) Szerkesztve: 2009. Május 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Azok a karikák mi a fütyfenét akarnak jelenteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Azok a karikák mi a fütyfenét akarnak jelenteni? Ugyanarra a csillagkonstellációra hívják fel a figyelmet. Értsd, a csillagos háttér pofoneccerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Oldie! E zaz összehasonlító videó már vagy háromszor be lett linkelve a fórumra. Egyébként jók a TESB képek, csak az eget nem kellett volna bepirosítani a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. A szokásos ráncfelvarrás. Fujj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Oldie! E zaz összehasonlító videó már vagy háromszor be lett linkelve a fórumra. Egyébként jók a TESB képek, csak az eget nem kellett volna bepirosítani a végén. Ez szerintem nem volt még, mert frissiben volt felrakva a videomegosztóra. De bocs ha tévednék. A naplemente ezen fokozásával szerintem kicsit közelebb akarták hozni azon jelenet hátterét amikor a Falcon visszafordul Luke-ért. Ha jól emlékszem ott már elégé uralkodó volt az alkonyat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Ez szerintem nem volt még, mert frissiben volt felrakva a videomegosztóra. De bocs ha tévednék. Az lehet, hogy frissiben rakták fel, de volt már korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Ugyanarra a csillagkonstellációra hívják fel a figyelmet. Értsd, a csillagos háttér pofoneccerű. Aha... hááát ez aztán marha nagy dolog lett, 100 emberből 101 észre sem veszi. Viszont legalább rájöttem, hogy ha a pontokat összekötöm, tuti minden képen kapnék egy őzikét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Aha... hááát ez aztán marha nagy dolog lett, 100 emberből 101 észre sem veszi. Viszont legalább rájöttem, hogy ha a pontokat összekötöm, tuti minden képen kapnék egy őzikét Aham és ezzel simán meg lehet nevezni a Bambi csillagjegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Kijött az új trailer. Lehet finnyáskodni vagy éppen dícsérni. Nekem átjött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Minőségibb felbontásban http://rapidshare.com/files/232144279/fina...r_xvid_720p.avi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hát szépnek szép, de a Hoth-os és a Bespines jelenetek egy részét megöli a szűrő hiánya... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Nálam új életet lehelt beléjük. Nagyon szépek lettek a lézeres effektek, végre nem zsírkrétacsíkok cikkálnak. Azért az látszik, hogy a trailerbe nem került bele a bővített lépegetős jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Csak szokásos. Remek apróságok, gagyi kiegészítések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Ebben az előzetesben Adywan felcímkézte, hogy mit is változtatott az adott jeleneten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Bejön eddig nekem, Hoth nagyon szép Bár nekem az ANH is tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Bejön eddig nekem, Hoth nagyon szép Bár nekem az ANH is tetszett. Mi olyan nagyon szép a Hoth -ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. fényes, fehér, havas táj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. fényes, fehér, havas táj Ja. Az Arktiszon forgatták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Szerintem meg fényes, kékesfehér havas táj. A tiszta fehér fakónak, sivárnak és kissé sárgásnak tűnik. Nekem legalábbis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Mától egy rossz szavam sem lehet erre az Adywan gyerekre. A műve most ugrasztotta meg a blogom látogatottságát napi 100-ról 1000+ látogatóra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Mától egy rossz szavam sem lehet erre az Adywan gyerekre. A műve most ugrasztotta meg a blogom látogatottságát napi 100-ról 1000+ látogatóra Szép kis reklámot kapott a blogod. Ma reggel láttam a hivatkozást ncore-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Szép kis reklámot kapott a blogod. Ma reggel láttam a hivatkozást ncore-on. Rám meg úgy szólt rám a tulaj, hogy lessem meg, mi történt. El is kerekedett a szemem. Most már tudom, hogy az alvilági reklám a legjobb reklám Ha vállalkozást indítok, a maffiát kérem majd fel marketingesnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Szerintem ezek után egy rossz szavad nem lehet Adywanra. Szerintem jobb is ha lassan összedobsz egy istenitő cikket a Birodalom visszavág Revisited készítéséről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.