csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. (szerkesztve) Valaki találkozott már a soundtrack -el valamelyik könyvtárban? Nem, pedig kellene! Nem is értem, hogy miért nem adták ki cd-n. Megvettem volna! Szerkesztve: 2014. November 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Én is megvettem volna (még szép)! De így akkor marad a letöltés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Én is megvettem volna (még szép)! De így akkor marad a letöltés. És már annak is örülnénk ha lenne.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 11. Itt van! Megérkezett! Kijött a TCW zenéje - bakeliten... Persze értem én, hogy így a legjobb minőség, de sajnos ez nekem még mindig nem jó. Várunk a rip -re. Aki esetleg meg akarná venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 16. Itt van! Megérkezett! Kijött a TCW zenéje - bakeliten... Persze értem én, hogy így a legjobb minőség, de sajnos ez nekem még mindig nem jó. Várunk a rip -re. Aki esetleg meg akarná venni. Tök hihetetlen! Erre nem számítottam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 16. Végre! Ezzel bezárul a kör a soundtrack gyűjteményemben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 16. Végre! Ezzel bezárul a kör a soundtrack gyűjteményemben! Miért, megvan minden bakeliten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Persze hogy nem. Itt csücsülnek a gépemen, olykor-olykor belehallgatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 19. Persze hogy nem. Itt csücsülnek a gépemen, olykor-olykor belehallgatok. Oké, akkor szólj, ha már ez is a gépeden csücsül mp3-ban, mert addig nem teljes a gyűjteménye senkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Úgy látszik ez a bakelitos húzás jól betett a kalózoknak. Hihetetlen, hogy még mindig semmi.. Lassan ott tartok, hogy megveszem és néha átmegyek apámhoz hallgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Nem is nagyon lehet keresgélni se. Alig van értelmes torrent oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Egyrészt jó lehet, hiszen azért bakeliten mégis szebb hangzása lehet, másrészt viszont rossz, hiszen sokan hiába vennénk meg, nem lehet lejátszani. Azért legalább egy CD-kiadást megért volna. Nem hiszem, hogy így nagy hasznuk lenne rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 21. Nemtudom..de technikailag biztos lehetséges egy bakelit digitalizálása. És ezt még senki sem tette meg? Vagy csak senki nem teszi elérhetővé? 2015-ben? Nagyon fura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. (szerkesztve) Nemtudom..de technikailag biztos lehetséges egy bakelit digitalizálása. És ezt még senki sem tette meg? Vagy csak senki nem teszi elérhetővé? 2015-ben? Nagyon fura. Lehet a bakelit lemezeket digitalizálni. Kell hozzá egy jobb hangkártya, amit be lehet fogni erre a célra. Vannak továbbá olyan bakelitlemezjátszók, amik fel vannak készítve ilyesmire (usb csati). Amúgy a bakelit lemezek baromi jól szólnak egy jobb rendszeren. Nekem is van belőlük egy jó pár darab (mármint vinyl, nem pedig a TCW zenéje) és bizony, hihetetlen, hogy mit meg nem tudnak mutatni. Egyébként a TCW zenéje baromi király lett! Imádom! Tényleg jó lenne mp3-ban. Itt bele lehet hallgatni egy-két zenébe. Szerkesztve: 2015. Február 19. - M.Laci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Lehet a bakelit lemezeket digitalizálni. ... Na ezért hihetetlen, hogy 2015-ben ezt még nem tette meg vagy nem tette közzé senki.. El vagyok képedve továbbra is a bakelit megjelenésen..illetve azon, hogy csak így jelent meg.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Na ezért hihetetlen, hogy 2015-ben ezt még nem tette meg vagy nem tette közzé senki.. El vagyok képedve továbbra is a bakelit megjelenésen..illetve azon, hogy csak így jelent meg.. Gondolom, inkább azon, hogy vinyl mellett nem jelent meg cd-n? Átnyálaztam egy pár torrent oldalt, de sajnos a mozifilmeken kívül nem találtam soundtrack-et. :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Gondolom, inkább azon, hogy vinyl mellett nem jelent meg cd-n? Átnyálaztam egy pár torrent oldalt, de sajnos a mozifilmeken kívül nem találtam soundtrack-et. :/ Tudom; sehol semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Én is sóvárgok utána és én megvenném eredetiben is, de csak CD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Én is sóvárgok utána és én megvenném eredetiben is, de csak CD-n. Szintúgy! CD-n megvenném külföldről is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Én anno megvettem a filmnek a zenéjét is az Amazonról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 19. https://itunes.apple.com/us/album/star-wars-clone-wars-seasons/id932241984 Ha jól látom, itt 28 számnyi anyag megvásárolható iTuneson keresztül, 10$-ért. Tudom, nem egy CD... de mp3-ban azután hallgatható lenne. Ezt már láttátok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Ugyanezt az anyagot linkeltem alább, csak az az amazonon van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 20. Szuper de én nem tudom megvenni iTunes -ról, több okból sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. (szerkesztve) Én anno megvettem a filmnek a zenéjét is az Amazonról. Én itthon a MediaMarkt-ban.. https://itunes.apple.com/us/album/star-wars-clone-wars-seasons/id932241984 Ha jól látom, itt 28 számnyi anyag megvásárolható iTuneson keresztül, 10$-ért. Tudom, nem egy CD... de mp3-ban azután hallgatható lenne. Ezt már láttátok? Sajnos nem tudom mi fán terem az iTunes.. Csak lesz valaki a világon aki beszerzi, majd közzéteszi.. Szerkesztve: 2015. Február 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Csak lesz valaki a világon aki beszerzi, majd közzéteszi.. Már van is. Thorben Haeder-nek http://www.youtube.com/watch?v=pJ3K7sXX-Pg és Daniel Reed-nek http://www.youtube.com/watch?v=95-ED9kSMeU köszönhetően már jó pár TCW-s zene fent van a YouTube-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. (szerkesztve) Már van is. Thorben Haeder-nek és Daniel Reed-nek köszönhetően már jó pár TCW-s zene fent van a YouTube-on. Azért ez nem egy mp3 album letöltése. És a youtube-ról zenét szedni, hát nem kérek belőle.. Szerkesztve: 2015. Február 22. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Itt elérhető és hallgatható elvileg az összes Klónok háborúja sorozatban hallható zene. De a Fives Death-et nem találom vagy esetleg más címe van? http://www.kevinkiner.com/music/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Egy éve már beszéltünk róla. Innen le is tölthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Köszönöm, hogy megadtad a linket. Közben megtaláltam a Fives Death-ről szóló zenét, ami a Death of a Master. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 30. (szerkesztve) Azért ez nem egy mp3 album letöltése. És a youtube-ról zenét szedni, hát nem kérek belőle.. Pedig meg lehet csinálni, ha a youtube-os videót átkonvertálod mp3-ba. Szerkesztve: 2015. Április 30. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.