Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. pb! Neked is ment privi, olvasd el. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. pb! Neked is ment privi, olvasd el. Roger! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Nem lehetne azt megoldani, hogy a keresőnél ne legyen limitálva a karakterek száma (vagy legalább egy betű legyen az a minimum)? Elég sok szó van széles e világon, ami kevesebb betűből áll, mint négy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Beállítottam 40 betűre. Remélem ez megfelelő. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Persze, amennyiben a kereső használatának ellehetetlenítése a cél. Momentán nem jut eszembe egy negyven betűből álló szó sem. Egy vagy több megadott kulcsszó karaktere kevesebb mint: 40; vagy pedig olyan kulcsszót adtál meg ami nem engedélyezett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. (szerkesztve) Akkor mennyit adjak meg? Szerk: ok, értem már a problémát... Beállítottam 0 -ra, remélem így már jó lesz. Szerkesztve: 2013. Június 6. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Így már jó, köszi szépen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 6. Szívesen! Mostanában máshol járok, de azért sikerült harmadjára megértenem ezt a bonyolult kérést. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Számításaim szerint 1 éven belül elérjük a 300.000 hozzászólást! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Az én számításaim is ezt mutatták ki. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. Hozzászólás ideje: 2013. Június 8. "Annak az esélye, hogy egy éven belül elérjük a 300.000. hozzászólást, megközelítőleg 3720 az 1-hez." Viccet félretéve, biztos hamar meglesz, nem is tudtam, hogy van valami ami számolja azt is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Nem valami, hanem valaki. Én. De ha az összesen keletkezett hsz-re gondolsz, akkor azt persze a fórum. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Kb. jövő ilyenkor már meglesz. Év elején kezdődik a forgatás, szóval a jövő év sűrű lesz. Nem beszélve az idei év második feléről. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Arra gondoltam, hogy amíg ilyen nagy pangás van a nyáron, (se TCW, se Rebels, se EPVII.) addig rendezhetnénk ilyen vérfarkasos játékot a fórumon. Külföldi fórumokon nagyon népszerű, talán nektek is tetszene. Esetleg valaki tudja, hogy miről van szó? Persze Star Warsosíthatjuk is, hogy nem vérfarkast, hanem alakváltót (Clawdite-ot) keresünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Gőzöm sincs mi ez. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. (szerkesztve) Gőzöm sincs mi ez. Akkor felvázolom. Tekintsünk egy topikot egy falunak, aminek van X lakója. Minden esetben szükség van egy független játékvezetőre, aki vezényli a játékot. Fontos, hogy pártatlan legyen és ne segítse egyik oldalt sem. A játék elején a játékvezető kiosztja a szerepeket. Lehetőleg privát üzenetben, hogy minden játékos megtudja micsoda. Lehet falusi, vagy vérfarkas. A játék fő célja, hogy a falusiak kiszűrjék maguk közül a vérfarkas(oka)t, úgy, hogy a saját szerepükön kívül senkiről nem tudják, hogy micsoda. A játék természetéből adódóan különösebb játékos limit nincs, a játék hosszát is a vérfarkasok számának növelésével lehet szabályozni. A játék menete: (Az SwSaga fórumjára optimalizálva.) - Először is mindenekelőtt jelentkezni kell, hogy ki szeretne részt venni a vérfarkas játékban. Ezt a játékvezető összeírja magának. - A játékvezető privát üzenetben elküldi az egyes résztvevőnek a szerepüket, ez lehet falusi, vagy vérfarkas. - Kezdetét veszi az első nap. A játékosok a topikban elkezdenek beszélgetni és próbálnak rájönni, hogy ki a vérfarkas köztük. A falusiak meg akarják találni a vérfarkast, a vérfarkas pedig értelemszerűen mindent elkövet, hogy ne derítsék ki, hogy ő az. - Hogy kiszűrjék maguk közül a vérfarkast, a játékosok a nap végén feláldoznak valakit maguk közül. Teszem azt pontban 18:00-kor mindenki benyújtja a végső szavazatát: "Végső Szavazat: XY" Aki a legtöbb szavazatot kapja, azt megölik és kiesik a játékból, a továbbiakban nem kommunikálhat a még játékban lévő játékosokkal, tehát nem írhat neki privát üzenetet, ami a játékkal kapcsolatos és nem szólhat hozzá a topikhoz. (Nem tudom lehet-e ilyen topikból való kitiltást csinálni egyes embereknek, de jópofa lenne.) A játékvezető ekkor felfedheti a játékosoknak, hogy a megölt játékos falusi, vagy vérfarkas volt-e. - Ezután a vérfarkas(ok), teszem azt pontban 20:00-kor elküldik a játékvezetőnek, hogy kit akarnak megölni az éjjel. Hogy ha több vérfarkasról van szó, akkor a legtöbb szavazatot ért személy hal meg, ha mindenki másra szavaz, akkor véletlenszerűen választ ki egy nevet. (Tényleg véletlenszerűen, nem segíthet egyik oldalnak sem.) A kiválasztott játékos szintén kiesik a játékból. - Ezzel véget ért egy nap. Utána mindezt megismétlik a következő napon mindaddig, amíg az összes vérfarkas meg nem hal. A falusiak értelemszerűen akkor nyernek, ha a vérfarkas meghal. A vérfarkas pedig akkor, (ha csak egy vérfarkas van) ha már csak egy falusi marad életben. (És páros számúan játszanak.) Azt nem tudom, hogy érdemes-e engedélyezni a vérfarkasok közötti kommunikációt hogy egymást ne akarják megölni és hasonlók, de lehet, hogy logikus lenne. Szerintem a minimum játékos fő a 6, 5 falusi és 1 vérfarkas. És így csak két napig tartana ez a jó kis, pszichológiai, emberismereti játék. Szerkesztve: 2013. Július 4. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Érdekesen hangzik. ÉS ennek akkor nyitni kellene egy külön topikot igaz? Mehetne akár a játék szekcióban is. Gondolom annyi elég. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Nekem tetszik, legyen akkor Ki a Rancor? játék Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Ha akarjátok, megcsinálhatjátok de akkor nyissunk egy topikot a játék szekcióban és ott menjen róla a diskurzus. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. (szerkesztve) Érdekesen hangzik. ÉS ennek akkor nyitni kellene egy külön topikot igaz? Mehetne akár a játék szekcióban is. Gondolom annyi elég. Persze, szerintem szükségtelen egy egész szekciót nyitni, mint pl. a kvízeknek. (Hacsak nem lesz annyira népszerű, hogy rendszeresen csináljuk.) NorbiLordi, szerintem egy rancor baromira feltűnő lenne az emberek között. Azért gondoltam az alakváltókra, mert azokról sem tudod megmondani ránézésre, hogy nem emberek. Vagy akár lehetne az anzati is, de az már túl EU-s. Persze az egésznek csak akkor kell topikot szentelni hogy ha elegen érdeklődnek az ötlet iránt. Szerkesztve: 2013. Július 4. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. KisKósa nyisd meg a játék szekcióban a topikot! Ott folytatjuk. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. KisKósa nyisd meg a játék szekcióban a topikot! Ott folytatjuk. A szerepjátékosban, vagy a kvízesben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. A Kvíz -ben. A szerepjátékos az oldie maradványa. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. Hozzászólás ideje: 2013. Július 4. (szerkesztve) A Kvíz -ben. A szerepjátékos az oldie maradványa. Rendben, a kezdő hozzászólásban akkor össze is írom a szabályokat, kicsit pontosabban. Szerk.: Azt írja, hogy nem indíthatok új témát. Szerkesztve: 2013. Július 4. - KisKósa Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Július 5. Hozzászólás ideje: 2013. Július 5. Tudnátok segíteni? Mobilról nem enged hsz-t írni, és azt írja ki hogy valamilyen kód nem egyezik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Július 7. Hozzászólás ideje: 2013. Július 7. Nem tudom, én személy szerint ilyennel még nem találkoztam, pedig sokszor írtam telefonról hsz-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 7. Tudnátok segíteni? Mobilról nem enged hsz-t írni, és azt írja ki hogy valamilyen kód nem egyezik. Fogalmam sincs mi lehet a probléma. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Ody, törölj kérlek a pm üzeneteidből egyet-kettőt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 22. Megtörtént. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.