lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. E szép napon azért élnék egy kis hibajelentéssel. A fórum óráját nem akarjátok átállítani? Egy órát késik. Az órát mindenki magának állítja, tudtommal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, a beállításoknál az időzónát jól kell belőni! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kéretik úgy venni, hogy nem szóltam semmit. Álmos vagyok, vak vagyok. Okszi? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Álmos vagyok, vak vagyok. Okszi? Tesco Gazdaságos Kalóz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Tesco Gazdaságos Kalóz Beeeeeee Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Beeeeeee Kiiiiiiiii Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) Nemsokára egy éves lesz a fórum!!!! Valami meglepit ki kell találnom. Szerkesztve: 2006. Május 20. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) Biza Mintha lett volna szó arról, hogy ezen alkalomból lesz valami Ááááá, közben javítottál Szerkesztve: 2006. Május 20. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Biza Mintha lett volna szó arról, hogy ezen alkalomból lesz valami Találkozóról volt szó, de azt meg is kellene szervezni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Helyszín és időpont, ez a kettő kell hozzá. Azért tapasztalatból tudom, hogy ezt nem is olyan egyszerű összehozni, főleg demokráciában Na ja, ilyenkor nem is lenne rossz a diktatúra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Helyszín és időpont, ez a kettő kell hozzá. Azért tapasztalatból tudom, hogy ezt nem is olyan egyszerű összehozni, főleg demokráciában Na ja, ilyenkor nem is lenne rossz a diktatúra Az a hetem igen húzós lenne. Pesten kellene összehozni, de nekem tippem sincs, hol lehetne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Mindegy, melyik hét, másik is jó. Az a lényeg, hogy a többségnek jó legyen. Ötleteket pedig a Pesten élők tudnak a legjobban adni helyszínügyileg. Ha benne vannak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Frenkie biztos tudna helyet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Az a hetem igen húzós lenne. Pesten kellene összehozni, de nekem tippem sincs, hol lehetne. Talán ott ahol az sw.hu-s fórumtalik szoktak lenni, a Dózsa György úti metrómegállónál.Nekem pár száz méter.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Ez pontosan mikor is lesz? Melyik hétről van szó? Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Talán ott ahol az sw.hu-s fórumtalik szoktak lenni, a Dózsa György úti metrómegállónál.Nekem pár száz méter.. Hát, annál azért biztos van jobb hely is Pesten. Az erre használható helyiség egyébként pincében van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hát, annál azért biztos van jobb hely is Pesten. Az erre használható helyiség egyébként pincében van Good! Gooooood! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hát, annál azért biztos van jobb hely is Pesten. Az erre használható helyiség egyébként pincében van Én még életemben nem voltam ott Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Én kétszer is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szóval? Melyik hétről van szó? Kérlek mondjátok meg, mert van egy olyan baljós érzésem, hogy nem leszek Mo-n Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szóval? Melyik hétről van szó? Kérlek mondjátok meg, mert van egy olyan baljós érzésem, hogy nem leszek Mo-n Donát. Június 17, szombat. Ez az egy éves évforduló. De lehet máskor is a banzáj. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szóval? Melyik hétről van szó? Kérlek mondjátok meg, mert van egy olyan baljós érzésem, hogy nem leszek Mo-n Donát. Szerintem ezt még senki se tudja.Még csak most tervezzük. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Húú, jún. 17, az még ok. Csak mert ha jól emlékszem 27-étől nem leszik itthon egy hétig. De júni vége az tuti, hogy nem jó. Donát. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Nekem nagyjából mindegy, csak LEGYEN!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Az erre használható helyiség egyébként pincében van Borospincében? Mert akkor indítványozok egy ott egy találkát Hogy elrepült ez az év... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) No emberek, van egy jó hírem. Ody-val kitaláltunk egy jó megoldást arra, hogy is oldjuk meg hogy SimonZ oldalának látogatói is tudjanak regisztrálni. Tehát mostantól regisztrációkor kitölthető egy "Ajánló" mező, ahova egy fórumozó nevét lehet beírni, aki ajánlotta a fórumot. Namost reméljük hogy aki SimonZ oldaláról jön, az be is írja hogy SimonZ, így meg tudjuk állapítani hogy melyik fórum maszkot is kapja. Ez azt jelenti, hogy aki onnan jön, az minden fórumot láthat, viszont, nem indíthat sehol se témát és csak a SimonZ fórumában lévő témákra válaszolhat. Aztán ha a közösség úgy érzi és a felhasználó is akarja, akkor természetesen megadunk neki is minden jogot és írhat majd ahova akar. Csak ennyit akartam, további jó fórumozást! LeGaS Szerkesztve: 2006. Május 20. - LeGaS Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) Borospincében? Az ott tartott novemberi sw.hu-s fórumtaliról vannak képek odaát. Kb. látni rajtuk, hogy néz ki. És nem boros, csak éppen az utcaszint alatt van Center/extrák között. Szerkesztve: 2006. Május 20. - MissKarrde Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Namost reméljük hogy aki SimonZ oldaláról jön, az be is írja hogy SimonZ, így meg tudjuk állapítani hogy melyik fórum maszkot is kapja. És ha nem irja be, vagy nem azt irja be? Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. És ha nem irja be, vagy nem azt irja be? Mivel úgyse regisztrálnak túl sokan, ezért szerintem nem lesz olyan nehéz megállapítani. Ha nem adja meg, akkor legfeljebb megkérdezzük SimonZ-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. És ha nem irja be, vagy nem azt irja be? Minden az admin-on múlik. Ha nem ír be semmit, akkor sem tud feljönni, csak ha engedjük. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.