Schmutte Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Hi everybody! Újonc vagyok errefelé, a fórum (legalábbis amit eddig láttam belőle) rendkívül szimpatikus, tényleg olyan mintha az sw.hu átment volna egy nagyon sűrű szitán. Egyetlen baj, hogy akik a nyilvános fórumon mindig figyelemmel kísérték a számukra érdekes beszélgetéseket, de beleszólni már nem szóltak, azok most végleg el vannak zárva a fő információforrástól amit eddig követtek. És elkérni meg nem merik a címet, mert ki hinne egy ismeretlen embernek. Persze gondolom nem így van, csak az ő fejükkel gondolkozva. Szóval ők szívnak a legjobban, egyébként tényleg nem volt már más megoldás a fórumproblémára. Lodert pedig csak annyiban szeretném megvédeni, hogy ő alapjába véve egy nagyon rendes ember, régebb óta ismerem. Becsülendő elvei vannak, csak sokszor rosszkor rossz helyen túlfeszíti a húrt. Mert azért Ti sem viselkedtetek vele túl kedvesen, pedig először tényleg nem mondott rátok semmi rosszat. Meg utána se nagyon. Csak az volt a baj, hogy kényes témát feszegetett. Csak ennyit akartam. És sok sikert szeretnék kívánni a leendő magyar mf.comnak! (Még egyszer hálás köszönetem a címért, Ody :wink: ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Schmutte! Örülök, hogy tetszik a fórum! Érezd jól magad nálunk. Egyetlen baj, hogy akik a nyilvános fórumon mindig figyelemmel kísérték a számukra érdekes beszélgetéseket, de beleszólni már nem szóltak, azok most végleg el vannak zárva a fő információforrástól amit eddig követtek. És elkérni meg nem merik a címet, mert ki hinne egy ismeretlen embernek. Persze gondolom nem így van, csak az ő fejükkel gondolkozva. Akit érdekel a StarWars, nyugodtan elkérheti a címet. Írjon nyugodtan egy mailt a címemre, egy kis mellékes bemutatkozóval, hogy miképpen is tekint a filmekre. Ha szereti, és értékeli a SAGA-t, és ami a legfőbb nem a kritizálás vezérli, megkapja a címet. Lodert pedig csak annyiban szeretném megvédeni, hogy ő alapjába véve egy nagyon rendes ember, régebb óta ismerem. Becsülendő elvei vannak, csak sokszor rosszkor rossz helyen túlfeszíti a húrt. Nem vitatom milyen ember, mert nem ismerem. Egyszerűen az a szemlélet amit képvisel SW ügyben, nem ide való. Ő leginkább a hibákra koncentrál, ez a fórum viszont nem ezzel a szándékkal jött létre. Szórakozni akarunk, és így tekintünk a hat filmre. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Star Wars SAGA RSS 1. Használata Firefox nélkül 2. Használata Firefox segítségével 1. Használata Firefox nélkül - RSSinfo.hu letöltés szekció - kiválasztod a neked tetsző olvasót, majd letöltöd (én a FeedReader-t használom, ezért ahhoz írom az útmutatót) - a program feltelepítése, elindítása után nyomjuk meg az F2 billenytűt, majd írjuk be: http://sagaforum.uw.hu/rss.php - a program egy rövid időt tölt majd a bal oldalon megjelenik a listában a Star Wars SAGA - kattints rá, majd az F5 lenyomása után a lista frissül és máris látod az új hozzászólásokat 2. Használata Firefox segítségével - Sage 1.3.5 letöltése - a kiterjesztés feltelepítése, majd a Firefox újraindítása után, válasszuk az Eszközök -> Sage menüt (Alt + S) - a bal oldalt megjelenő sávban válasszuk az Eszközök -> RSS lista menedzselése menüt - Új könyvjelző... -> Név: Star Wars SAGA Hely: http://sagaforum.uw.hu/rss.php - ismét Eszközök majd Beállítások menü - válasszuk ki a listamappát (én létre szoktam hozni egy RSS mappát, a jobb áttekinthetőség érdekében), majd kattintsunk az OK-ra - a bal menüben válasszuk ki a STAR Wars SAGA-t és az alsó részben már látni is fogjuk a 25 legutóbbi hozzászólást Nagyjából ennyi, ha valamit nem értenétek, írjatok a fórumba. Jó olvasgatást! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Valószínüleg, hülye kérdés lesz.Mi az az RSS. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Bocsi.Elöbb kattintok, mint gondolkodok..Elolvastam, most már világos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 14. Felraktam Legas! Jó kis program ez, korábban még nem is hallottam róla. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Kiváncsi lennék egy kis véleményre, hogy ki használja, kinek hogy tetszik. Légyszives írjátok le! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Nagyon zsívány, csak az tudom mondani. Rendkívűl megkönnyíti a dolgukat azoknak, akiknek nem olyan nagysebességű a nete, de én is azért fogom gyakran használni 260 kbyte-os nettel. De a fórumot is látni kell a maga valójában, ha már a design így meg lett műtve. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Örülök neki! Hát most elszórakozhatnék az RSS forrás stíluslapjának szerkesztéséve, hogy szép SAGA Fórum kinézete van, csak eltartana egy ideig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hát most elszórakozhatnék az RSS forrás stíluslapjának szerkesztéséve, hogy szép SAGA Fórum kinézete van, csak eltartana egy ideig. Először az alapfórum legyen tökéletes. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Boldog 2. hófordulót a fórumnak, durranjon a kantini pezsgő! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Boldog 2. hófordulót a fórumnak, durranjon a kantini pezsgő! Ez a két hónap olyannyira remekül és eredményesen telt, hogy valószínűleg új tárhely után nézünk, ami korlátlan MySql-t biztosít. Korábban volt szó erről, és még várok is a hivatalos bejelentéssel, de nagyon valószínű a költözés. Időben értesítünk mindenkit a fejleményekről. Egyenlőre még várunk bizonyos dolgok alakulására, és csak utánna lépünk az ügyben. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Ody: Határtalan örömmel olvastam ezt a hozzászólásodat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Ody: Határtalan örömmel olvastam ezt a hozzászólásodat. Örülök hogy örülsz, bár a Birodalom még vissza fog vágni.... Hamarosan. Akkor majd kiderülnek a dolgok. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. De a Lázadókat se kell félteni... :wink: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Amíg a lázadók elintézik a Birodalmat, addig ihatunk egy sört. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Otthon csak bor van kéznél, de amíg várakozom az újabb infókra, addig azt megiszom a lentiek örömére Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Hát erre tényleg inni kell :csubi: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Ne igyatok előre a medve bőrére. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Akkor a két hónapos fennállásra iszunk Nálam az is benne van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 18. Akkor a két hónapos fennállásra iszunk Nálam az is benne van Egészségedre! :mrgreen: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Utólag is köszi!! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Nem tudom észrevettétek-e, de megjelent az oldal címe mellett Darth Vader sisakja (ami a favicon-t akarja jelképezni). Ha nem látnátok, akkor dobjátok be az oldalt a kedvencekbe (bár miért ne lenne ott? ) és utána meg fog jelenni. Mi is az a favicon?A Favicon a weblapokhoz társított kis ikon fájl, melyet a címsorban a cím előtt jelenít meg a böngésző. Használatával egyedivé tehetjük oldalunkat, és ami még fontosabb, könnyebben megjegyezhetővé. A Favicon ugyanis nem csak a címsorban, hanem a könyvjelzők (kedvencek) között, vagy akár az asztalra kitett parancsikonként is látható. Ily módon lehetővé teszi, hogy az oldalak megtekintése nélkül is megkülönböztethető legyen weblapja, ami egy első osztályú módszer annak népszerűsítésére. + Aki magyar dátum formátumot akar, annak: Profil -> Dátum formátum -> Y. M d. D, H:i Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Legas barátunk ismét meghatározó szerepet játszott egy ötlet megvalósulásában. Köszönöm neki. Ha valaki tud jobb kis ikont a cím mellé, akkor nyugodtan elküldheti! Ezt vehetitek felhívásnak is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Aki szeretné, hogy normális formátumba kerüljön az idő és dátum kijelzés, az a saját profiljában cserélje ki az ezt leíró sort, a következőre: Y. M d. D, H:i Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Nem hiszem el hogy senkinek nincs róla véleménye. :twisted: Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Nagyon JÓÓÓÓÓÓ! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Csak majd valami egyedivel kéne megpróbálkozni(vagyis én is fogok sztem beküldeni), mert ha jól emlékszek és ha jól veszem ki, akkor ezt a TFN fórumán mintha már láttam volna. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 23. Nyugodtan, küldjed csak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.