kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. (szerkesztve) Amikor Ody nemrég emlegette hogy Oldiból admusz lesz reméltem hogy csak viccel. Ha összefogunk akkor talán legyőzhetjük a rettenthetelen és vérengző Rambit. Egy Moderátor legyen szívtelen. Rog, akkor mit tépjünk ki? Szerkesztve: 2008. Július 14. - kolmilan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Ch. Burma után nem árt úgyse némi lazítás. Gyertek csak. Heheee, én tudom mivel lehet elbánni veled: Whiskey. Ha megiszod, azért, ha fejbeváglak vele, azért Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Rog, akkor mit tépjünk ki? Dzséjt ajánlata után a májam ne! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. (szerkesztve) Dzséjt ajánlata után a májam ne! Maradt még elég szerved, van miből válogatni. Szerkesztve: 2008. Július 14. - kolmilan Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. akkor mit tépjünk ki? Szerintem nem kéne Oldiból szervdonort csinálni. Én inkább a whisky-s megoldást pártolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Felmerült a kérdés, hogy miért oldie kapta a jogot, és miért nem valamelyik régebbi tag (pl. Dzséjt, vagy lokatelli). Ezért annyit mindenképp szeretnék még hozzáfűzni a moderátor dologhoz, hogy ha úgy alakul a fórum jövője, akkor különböző moderátori részekre lesz tagolva a fórum. Ezek fel lesznek osztva a megfelelő emberek között. Természetesen a törzstagokra gondolok most. Remélhetőleg eléggé be fog indulni a fórum a Clone Wars sorozat érkeztével, így el is kél majd a csapat bővülése. No de ez még a jövő zenéje, és addig is remélem nincs harag a régiek részéről, hogy most pont oldie kapott jogot! Akik sűrűn járnak és törzstagok, azok készülhetnek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Szét kell csapni a hitetlenek közt. Noh, komolyabbra fordítva a szót.... Több mint hat éve immár, hogy sokatokkal együtt pergettem az SW oldalakat és firkálok a fórumokba, több tucat embert megismerve, kiismerve, ésatöbbi. Odaát se véletlenül kaptam a jogot, szavazás volt az előzménye a dolognak. Megkaptam a bizalmat és azóta igyekszem a szimatom alapján kiszűrni a taplókat, illetve a hevesebb fórumlátogatókban felébreszteni a tisztességet. Eddig sikerrel. Itt se lesz másképp, bár itt jóval kevesebben vagyunk, könnyebb a dolgom és nem is lesz olyan sok dolgom mint odaát az sw.hu-n. Harminckét éves fejjel -igaz, lökötten hála az istennek - azért már tudok mérlegelni és higgadtan csapni fejbe a csúúúnyánbeszélőket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. Hozzászólás ideje: 2008. Július 14. És akit nem sikerül virtuálisan moderálni, azt a fórumtalálkozókon csapod agyon Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. És akit nem sikerül virtuálisan moderálni, azt a fórumtalálkozókon csapod agyon ...továbbá kötelezem, hogy fizessen egy kört gyónásképp. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Akkor nem árt a talira indulás előtt a tagoknak felfegyverkezni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. (pl. Dzséjt, vagy lokatelli). Eh, te csak fiúkban tudsz gondolkodni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Eh, te csak fiúkban tudsz gondolkodni? Hát....attól függ miről van szó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szemmel láthatóan csak ... ban/ben tudsz gondolkodni, ha lányokról van szó Komolyabban nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szemmel láthatóan csak ... ban/ben tudsz gondolkodni, ha lányokról van szó Komolyabban nem. Ne vedd annyira a szívedre. Lentebb írtam mi a helyzet. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szét kell csapni a hitetlenek közt. Noh, komolyabbra fordítva a szót.... Több mint hat éve immár, hogy sokatokkal együtt pergettem az SW oldalakat és firkálok a fórumokba, több tucat embert megismerve, kiismerve, ésatöbbi. Odaát se véletlenül kaptam a jogot, szavazás volt az előzménye a dolognak. Megkaptam a bizalmat és azóta igyekszem a szimatom alapján kiszűrni a taplókat, illetve a hevesebb fórumlátogatókban felébreszteni a tisztességet. Eddig sikerrel. Itt se lesz másképp, bár itt jóval kevesebben vagyunk, könnyebb a dolgom és nem is lesz olyan sok dolgom mint odaát az sw.hu-n. Harminckét éves fejjel -igaz, lökötten hála az istennek - azért már tudok mérlegelni és higgadtan csapni fejbe a csúúúnyánbeszélőket. Ismét sebész lettél? Itt csak kis műtétekre lesz szükség. Nem mint a másikon, ahol néha arc letépés, majd visszavarrás vagy egy-két agy átültetés szükségeltetik. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Húúúúúúú azt hiszem bajban leszek. Bár az Odyval való múltkori összecsapásom alkalmával megfogadtam, hogy többet ha akár egy sört is ittam nem írok be ide a fórumba(pedig akkor nem ittam semmit). Adjatok nekem adminjogot, bármit csinálhattok, azt irtok amit akartok és oda ahova akarjátok. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Nem tudom, hány fórumozót érint a probléma, ami az új fórummotor aktiválása után fordulhat elő egyeseknél. Privát üzenetrendszer használata során a Bejövő üzeneteket postaládánk eltárolja, de az általunk írt, elküldött üzik már nem kerülnek mentésre. Ennek a problémának orvoslása csak egy gombnyomásba kerül, ha úgy érezzük üzenetünk megírása után, hogy ez talán fontos, és még a jövőben vissza szeretnénk nézni. Ha megírjuk az üzenetet, akkor mielőtt elküldenénk, a szövegdoboz alatt van Options felirat alatt kettő kipipálható négyzet. Innentől már egyértelmű, hogy a "Másolat az 'Elküldött' mappába" melletti üres négyzet bejelölésével az adott üzenetünk le lesz mentve, de a böngésző ezt a jövőben nem jegyzi meg, így mindig el kell ezt játszanunk, ha fontos az üzenetünk. Ez azért van, mert a Felhasználó postaládájának mérete sajnos véges, és így próbálja a rendszer kímélni a tárhelyet. (ez főleg a kvízjátékosoknak lehet lényeges, hogy tudják pontosa mikorra datálni, hogy mikor küldték be megfejtésüket ) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. De jó, hogy ezt beírtad ide, mert ez már nekem is gondot okozott! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Nekem is feltűnt, de kaptam rá választ Egyébként utána égett a képem, hogy nem figyeltem rendesen, és nem vettem észre magamtól pár sorral lejjebb a bejelölést Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Nem értem... az előbb fórumoztam, minden OK, aztán most fél óra után visszanézek a fórumra és júliusi topikokra azt jelzi nekem, hogy olvasatlan... meg azokat, amikbe utoljára én írtam nemrég.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Nem értem... az előbb fórumoztam, minden OK, aztán most fél óra után visszanézek a fórumra és júliusi topikokra azt jelzi nekem, hogy olvasatlan... meg azokat, amikbe utoljára én írtam nemrég.... A 'kijelentkezés' gombot használd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Idézetnél, ha közvetlen a tag után írtok, akkor a végső formában nem hagy űrt az idézet alatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Gratula a 80 ezerhez. Százezernél mindenkit meghívok egy sörre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. (szerkesztve) No ezt el ne feledd addig És az Edelweisst iszom, ha iszom Szerkesztve: 2008. Augusztus 15. - MissKarrde Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Gratula a 80 ezerhez. Százezernél mindenkit meghívok egy sörre. (Tegyük hozzá, hogy Brodie volt a nyolcvanezredik. ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Gratula a 80 ezerhez. Százezernél mindenkit meghívok egy sörre. Megyek, toborzok embereket. Kiiszunk a vagyonodból Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Megyek, toborzok embereket. Kiiszunk a vagyonodból :) No-no fiam! Akárkiknek nem fizetek ám, csak a tagoknak. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hát jó technikával addig rendes kis taglétszámot lehet összetoborozni... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. (szerkesztve) Gratula a 80 ezerhez. Százezernél mindenkit meghívok egy sörre. Az enyémre lehet licitálni. Szerkesztve: 2008. Augusztus 15. - kolmilan Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. És mikor volt a 70 ezredik? Mert úgy ki lehetne számolni, hogy kb. mikorra várható (no persze kb. mai létszám és aktivitás mellett) a 100 ezredik hsz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.