Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A borítékok, új hozzászólás, olvasott etc. és tedd vissza a csodálkozó arcú ikont!

Egyébként pár ikon most más lett..

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A borítékok, új hozzászólás, olvasott etc. és tedd vissza a csodálkozó arcú ikont!

Egyébként pár ikon most más lett..

A csodálkozó arcút visszaraktam. :D A borítékokat megpróbáljuk eltüntetni, mert engem is zavarnak. :D

Hozzászólás ideje:
Én azt szeretném kérdezni, hogy valahogy meg lehetne oldani, hogy ismét legyen lehetőség hozzászólás törlésére? Mint régen, hogy a legutóbbi hozzászólásod törölheted.

Donát.

Ha átírod az nem jó?

Hozzászólás ideje:

Bekapcsoltam a saját hozzászólások törlésének lehetőségét.

Lehet törölni, bár nem azonnal. Egy bizonyos idő eltelte után (nem mértem hány perc), engedélyezi a rendszer.

Nem az számít hogy mennyi idő telt el, hanem hogy érkezett-e rá válasz / új hozászólás. Ugyanis a témában lévő legutolsó hozzászólást nem lehet törölni. Nem tudom mi értelme van, de így találták ki...

Hozzászólás ideje:

Megpróbálom az L alakot, de az lehet hogy csak holnap lesz kész. :para: Egyenlőre szerintem ez is haladás. A régi fórumhoz képest egy kb. 5 perc volt. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Megpróbálom az L alakot, de az lehet hogy csak holnap lesz kész. :D Egyenlőre szerintem ez is haladás. A régi fórumhoz képest egy kb. 5 perc volt. :D

Nagyon jó! :D Remélem sikerül. :para: Ja igen Legas! A régi fórumból felrakod majd az avatar készletet? Sok helyen ezért nincs kép. Nekem is kellene pár dolog a régi cuccból. Jó lenne valahol elérni. Lehetséges ez?

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

LeGaS: Van valahol a neten egy leírás arról, hogy hogyan kell egy ilyen fórumot felrakn i?Gondolom ez egy egykaptafára készülő fórum, sok helyen ilyen van, gondolom ingyenes.

Szeretnék egy ilyet én is csinálni a cimbiknek, ahol meg tudnánk beszélni a bulikat meg tudnánk dumálni.

Egy ingyenes szerverre kell felrakni, ahol van MySql, meg PHP nem?

Hozzászólás ideje:
LeGaS: Van valahol a neten egy leírás arról, hogy hogyan kell egy ilyen fórumot felrakn i?Gondolom ez egy egykaptafára készülő fórum, sok helyen ilyen van, gondolom ingyenes.

Szeretnék egy ilyet én is csinálni a cimbiknek, ahol meg tudnánk beszélni a bulikat meg tudnánk dumálni.

Egy ingyenes szerverre kell felrakni, ahol van MySql, meg PHP nem?

Itt a leírás, ha nem értesz valamit akkor keress meg: http://www.tutorial.hu/content/view/76/28/

Letölteni itt tudod: http://www.tutorial.hu/letoltes/index.php?...on.power.board& (core mappában van maga a rendszer)

Javaslom hogy az 1p3p1Final verziót szedd le, az működik csak ingyenes szervereken.

Amit javaslok (és működik is a szerveren):

http://www.uw.hu

http://www.extra.hu

Az csak nálam van, hogy néhol fekete az alap, néhol meg világoskék? (pl itt)

Javítva! :para:

Hozzászólás ideje:

Önhibámon kívűl már elég régóta nem voltam itt, és lám a fórum megújult. Gratulálok az új kűlsőhöz!

egy kérdés: TAB-ot hogyan tudok használni hozzászólásokban? Beírni se akarja, ha pedig átmásolom a karakterét máshonnan a "hozzászólásod szövege" mezőbe, a kész hozzászólásnál már eltűnteti.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.