Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Krande. A beállítások között állítsd a menü nyelvét magyarra, és mindjárt jobb lesz. Az egységesítés folyamatban van, de ez sajnos nem megy egyik percről a másikra. Karrde jól leírta egyébként, hogy mi a helyzet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Az ikonok terén némi káosz uralkodik még, legalábbis elég eklektikus a stílus. Mire gondolsz konkrétan? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. A borítékok, új hozzászólás, olvasott etc. és tedd vissza a csodálkozó arcú ikont! Egyébként pár ikon most más lett.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. A borítékok, új hozzászólás, olvasott etc. és tedd vissza a csodálkozó arcú ikont! Egyébként pár ikon most más lett.. A csodálkozó arcút visszaraktam. A borítékokat megpróbáljuk eltüntetni, mert engem is zavarnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Az avatarodat is ott tudod helyrehozni. Választania kell egy másikat, mert a karácsonyit már leszedték a TFN-ről... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Én azt szeretném kérdezni, hogy valahogy meg lehetne oldani, hogy ismét legyen lehetőség hozzászólás törlésére? Mint régen, hogy a legutóbbi hozzászólásod törölheted. Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Én azt szeretném kérdezni, hogy valahogy meg lehetne oldani, hogy ismét legyen lehetőség hozzászólás törlésére? Mint régen, hogy a legutóbbi hozzászólásod törölheted. Donát. Ha átírod az nem jó? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. De jó, de bizonyos esetekben a törlés jobb lenne. És régebben lehetett, ezért kérdezem, hogy vissza lehet-e állítani. Ha nem, abba sem fogok belehalni Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Lehet törölni, bár nem azonnal. Egy bizonyos idő eltelte után (nem mértem hány perc), engedélyezi a rendszer. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. És hogyan? Mert én nem találok olyan gombot Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. És hogyan? Mert én nem találok olyan gombot Donát. Pl. amit 20:24-kor írtál, azt már törölhetnéd. Ott a "töröl" gomb jobb oldalt. A négyből az egyik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerintem te azt azért látod, mert neked más jogköröd van, mint nekem (adminisztrátor/ moderátor). Nekem csak három gomb van ugyanis. (válasz/jelent/javít) töröl nincs. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Akkor ha valamit törölni akarsz, illetve bárkire vonatkozik ez, az írja ide, a pontos hellyel megjelölve és törlöm. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Köszönöm. Donát. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Bekapcsoltam a saját hozzászólások törlésének lehetőségét. Lehet törölni, bár nem azonnal. Egy bizonyos idő eltelte után (nem mértem hány perc), engedélyezi a rendszer. Nem az számít hogy mennyi idő telt el, hanem hogy érkezett-e rá válasz / új hozászólás. Ugyanis a témában lévő legutolsó hozzászólást nem lehet törölni. Nem tudom mi értelme van, de így találták ki... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Bekapcsoltam a saját hozzászólások törlésének lehetőségét. Köszi Legas, így sokkal jobb. Látom haladsz a banner kérdéssel is. "L" alakúra lehet számítani? Mint ami a másiknál is volt... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Megpróbálom az L alakot, de az lehet hogy csak holnap lesz kész. Egyenlőre szerintem ez is haladás. A régi fórumhoz képest egy kb. 5 perc volt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Látom, alakulgat a dizájn. Remek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. (szerkesztve) Megpróbálom az L alakot, de az lehet hogy csak holnap lesz kész. Egyenlőre szerintem ez is haladás. A régi fórumhoz képest egy kb. 5 perc volt. Nagyon jó! Remélem sikerül. Ja igen Legas! A régi fórumból felrakod majd az avatar készletet? Sok helyen ezért nincs kép. Nekem is kellene pár dolog a régi cuccból. Jó lenne valahol elérni. Lehetséges ez? Szerkesztve: 2006. Február 4. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Köszi LeGaS a törlés lehetőséget A dizánjnak pedig nagyon örülök Donát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. LeGaS: Van valahol a neten egy leírás arról, hogy hogyan kell egy ilyen fórumot felrakn i?Gondolom ez egy egykaptafára készülő fórum, sok helyen ilyen van, gondolom ingyenes. Szeretnék egy ilyet én is csinálni a cimbiknek, ahol meg tudnánk beszélni a bulikat meg tudnánk dumálni. Egy ingyenes szerverre kell felrakni, ahol van MySql, meg PHP nem? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Az csak nálam van, hogy néhol fekete az alap, néhol meg világoskék? (pl itt) Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. LeGaS: Van valahol a neten egy leírás arról, hogy hogyan kell egy ilyen fórumot felrakn i?Gondolom ez egy egykaptafára készülő fórum, sok helyen ilyen van, gondolom ingyenes.Szeretnék egy ilyet én is csinálni a cimbiknek, ahol meg tudnánk beszélni a bulikat meg tudnánk dumálni. Egy ingyenes szerverre kell felrakni, ahol van MySql, meg PHP nem? Itt a leírás, ha nem értesz valamit akkor keress meg: http://www.tutorial.hu/content/view/76/28/ Letölteni itt tudod: http://www.tutorial.hu/letoltes/index.php?...on.power.board& (core mappában van maga a rendszer) Javaslom hogy az 1p3p1Final verziót szedd le, az működik csak ingyenes szervereken. Amit javaslok (és működik is a szerveren): http://www.uw.hu http://www.extra.hu Az csak nálam van, hogy néhol fekete az alap, néhol meg világoskék? (pl itt) Javítva! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 4. Az csak nálam van, hogy néhol fekete az alap, néhol meg világoskék? (pl itt) Csak nálad. Nekem szürke-fekete az egész fórum. Egyébként leírtam mit tegyél, ha egységesnek akarod látni a cucot. Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Önhibámon kívűl már elég régóta nem voltam itt, és lám a fórum megújult. Gratulálok az új kűlsőhöz! egy kérdés: TAB-ot hogyan tudok használni hozzászólásokban? Beírni se akarja, ha pedig átmásolom a karakterét máshonnan a "hozzászólásod szövege" mezőbe, a kész hozzászólásnál már eltűnteti. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Tyuhí! Megvan! a http://sagaforum.uw.hu mögé írjátok oda hogy /index.php! így! http://sagaforum.uw.hu/index.php és most keressétek meg a reklámbannert Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Wow Ügyi vagy Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Wow Ügyi vagy Donát. Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Érdekes a banner eltünése. Talán Legas csinált valamit? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Hozzászólás ideje: 2006. Február 5. Érdekes a banner eltünése. Talán Legas csinált valamit? neked /index.php nélkül sincsen? Mert nekem úgy van... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.