Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Üdv!

Ody Mandrell... szeretném megköszönni, hogy meghívtál erre a fórumra. Nagyon tetszik... és fogok ide járni gyakran... ahogy időm engedi!

Örülök, hogy máris csatlakoztál Riddick bátyó! Remélem elnyeri majd a tetszésedet a fórum hosszútávon is. :yeah:

Hozzászólás ideje:
Üdv!

Ody Mandrell... szeretném megköszönni, hogy meghívtál erre a fórumra. Nagyon tetszik... és fogok ide járni gyakran... ahogy időm engedi!

Üdv Riddick!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Tegnap láttam egy hozzászólásodat a miért utáljuk a ... topicban, és az alapján egyértelműen itt a helyed! :yeah: Jó olvasgatást, és persze sok hozzászólást!

Donát.

Az győzött meg engem is. Már korábban is invitálni akartam, de tegnap jött el a pillanat. :P

Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

ÁÁÁ.. ez a fórum csúcsszuper. És hihetetlenül jó, hogy nincsenek habzószájú fikázók. Ez kész felüdülés. Igyekszem átnézni a topicokat.. és én is mihamarabb bekapcsolódni a beszélgetésbe! ;)

Egyébként az sw.hu fórumán való hozzászólásom... hát igen... ez a prequel - fikázás már kezd az agyamra menni.

Na szóval tényelg jó ilyen közösségben lenni!

Üdv! :D

Hozzászólás ideje:

Szia MissKarrde!

Igen nem "futottunk össze" mivel többnyire olvasgattam azt a fórumot, csak akkor írtam bele mikor már nem bírtam tovább ;)

De láttam pár hozzászólásodat.

Na srácok van itt egy link: KATTINTS IDE!!!

Én szerkesztettem ezt a lapot, de leálltam velem már pár hónapja mert nem volt időm rá. De szeretnék újra belefogni, és ha lehet akkor teljesen új designt adni neki és jól feltölteni tartalommal. Az az igazság , hogy csak amatőr /hobbi/ szinten űzöm jelenleg a web-szerkesztést. Nost nagyon érdekelne a TI véleményetek, javaslataitok... kritikákat is elfogadok. Örülnék neki, ha együtt össze tunánk hozni egy igazán jó SW oldalt ebből a kis "Próbálkozásból"! :D

Hozzászólás ideje:

Szevasz Riddick!

Tegnap olvastam a hozzászólásodat a starwars.hu-s fórumban.Örülök, hogy itt vagy, főleg, hogy az a baromállat Quarron megjelent ott újra.Úgysem tudtad volna őket meggyőzni, hogy mennyire gazdagították az új részek a Sagát.Nekik a csaták kellenek meg Vader.Nem értik az egész sw-t.Nekik csak egy jó scifi.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Olyan egyént keresek, aki konyít a photoshophoz (+ rendelkezik is a programmal), és lenne kedve és ideje résztvenni az oldal csinosításában. Aki tudna segíteni, kérem írjon nekem privátban, és megbeszéljük a részleteket!

Hozzászólás ideje:

A szavazásoknál valami hiba van, mert néhol valamire 130%-ot ír ki, valamire pedig 100%-ot.És hiába számolok nem találok logikus magyarázatot. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mint gondolom észrevettétek, pár banner frissült. Ezek már simon zoli új munkái, sőt ami az EPIII-as topicon belül látható, az lesz az új design. :D Ízelítő gyanánt raktam fel, hogy szokjátok. :D Egyébként Simon jobb mint valaha! :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nagyon jók az új bannerek, gratula SimonZ-nek :D Jó látni, hogy alakul a fórum, ezek az újítások is jók :D És kiváncsian várom az alsó részeket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.