Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Üdv! Ody Mandrell... szeretném megköszönni, hogy meghívtál erre a fórumra. Nagyon tetszik... és fogok ide járni gyakran... ahogy időm engedi! Örülök, hogy máris csatlakoztál Riddick bátyó! Remélem elnyeri majd a tetszésedet a fórum hosszútávon is. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Üdv! Ody Mandrell... szeretném megköszönni, hogy meghívtál erre a fórumra. Nagyon tetszik... és fogok ide járni gyakran... ahogy időm engedi! Üdv Riddick! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Üdvölet Riddick! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Tegnap láttam egy hozzászólásodat a miért utáljuk a ... topicban, és az alapján egyértelműen itt a helyed! Jó olvasgatást, és persze sok hozzászólást! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Tegnap láttam egy hozzászólásodat a miért utáljuk a ... topicban, és az alapján egyértelműen itt a helyed! Jó olvasgatást, és persze sok hozzászólást! Donát. Az győzött meg engem is. Már korábban is invitálni akartam, de tegnap jött el a pillanat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Jó ötlet volt Donát. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Sziasztok! ÁÁÁ.. ez a fórum csúcsszuper. És hihetetlenül jó, hogy nincsenek habzószájú fikázók. Ez kész felüdülés. Igyekszem átnézni a topicokat.. és én is mihamarabb bekapcsolódni a beszélgetésbe! Egyébként az sw.hu fórumán való hozzászólásom... hát igen... ez a prequel - fikázás már kezd az agyamra menni. Na szóval tényelg jó ilyen közösségben lenni! Üdv! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. (szerkesztve) Nekünk is az agyunkra ment már, azért jöttünk el onnan. Annak külön örülök, hogy ennyire tetszik a fórum. Az ilyen embrekre van szükségünk. Szerkesztve: 2006. Február 20. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Bár mi ott nem igazán futottunk össze, üdv Neked! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Egyetértek, Ody! Donát. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szia MissKarrde! Igen nem "futottunk össze" mivel többnyire olvasgattam azt a fórumot, csak akkor írtam bele mikor már nem bírtam tovább De láttam pár hozzászólásodat. Na srácok van itt egy link: KATTINTS IDE!!! Én szerkesztettem ezt a lapot, de leálltam velem már pár hónapja mert nem volt időm rá. De szeretnék újra belefogni, és ha lehet akkor teljesen új designt adni neki és jól feltölteni tartalommal. Az az igazság , hogy csak amatőr /hobbi/ szinten űzöm jelenleg a web-szerkesztést. Nost nagyon érdekelne a TI véleményetek, javaslataitok... kritikákat is elfogadok. Örülnék neki, ha együtt össze tunánk hozni egy igazán jó SW oldalt ebből a kis "Próbálkozásból"! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. A Fan art szekcióban nyithatsz egy topicot az oldaladnak. Ott mindenki leírhatná a véleményét. Ide ugyanis csak a fórummal kapcsolatos dolgok jönnek. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Igen. Teljesen igaz. Bocsika... csak még annyira új ez a fórum nekem! DE nagyon jó!!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Igen. Teljesen igaz. Bocsika... csak még annyira új ez a fórum nekem! DE nagyon jó!!!! Semmi baj. Nyugodtan nyisd meg, biztosan lesz olyan, aki véleményt alkot a honlapodról. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szevasz Riddick! Tegnap olvastam a hozzászólásodat a starwars.hu-s fórumban.Örülök, hogy itt vagy, főleg, hogy az a baromállat Quarron megjelent ott újra.Úgysem tudtad volna őket meggyőzni, hogy mennyire gazdagították az új részek a Sagát.Nekik a csaták kellenek meg Vader.Nem értik az egész sw-t.Nekik csak egy jó scifi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Olyan egyént keresek, aki konyít a photoshophoz (+ rendelkezik is a programmal), és lenne kedve és ideje résztvenni az oldal csinosításában. Aki tudna segíteni, kérem írjon nekem privátban, és megbeszéljük a részleteket! Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Ody, én jelentkezhetek? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Nem akarlak ezekkel is terhelni Legas. Rád vár a banner és egyéb finomságok rendbetétele. Mikorra várható a banner? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Obi1 barátunk máris kézbe vette a dolgokat, amint a megváltozott linkekből is kitűnik. Köszi Obi a segítséget! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Neked mindig Ody Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. A szavazásoknál valami hiba van, mert néhol valamire 130%-ot ír ki, valamire pedig 100%-ot.És hiába számolok nem találok logikus magyarázatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. A szavazás az egyik olyan dolog, ami még nem teljesen működik. Igyekszünk megcsinálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. (szerkesztve) Mint gondolom észrevettétek, pár banner frissült. Ezek már simon zoli új munkái, sőt ami az EPIII-as topicon belül látható, az lesz az új design. Ízelítő gyanánt raktam fel, hogy szokjátok. Egyébként Simon jobb mint valaha! Szerkesztve: 2006. Február 22. - Ody Mandrell Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. (szerkesztve) Mindenesetre tű éles, Yoda szeme szúrja a szemem.. Szerkesztve: 2006. Február 22. - Szisz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Ez kvajó!!!!!Hajrá SimoZ!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Nagyon ott van, barvó Zoli! Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Most látom hogy a ROTS topicban is új banner van.Szintén nagyon jó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Van alsó része is a bannereknek, csak azt ugye még nem tudom felrakni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Nagyon jók az új bannerek, gratula SimonZ-nek Jó látni, hogy alakul a fórum, ezek az újítások is jók És kiváncsian várom az alsó részeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Köszi Karrde! Egységesedik a fórum, mindehol SW feeling. Ez a cél. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.