Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve E szép napon azért élnék egy kis hibajelentéssel. A fórum óráját nem akarjátok átállítani? Egy órát késik. Az órát mindenki magának állítja, tudtommal.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 18.19 éve Kéretik úgy venni, hogy nem szóltam semmit. Álmos vagyok, vak vagyok. Okszi?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szerző Nemsokára egy éves lesz a fórum!!!! Valami meglepit ki kell találnom. Szerkesztve: 2006. Május 20.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Biza Mintha lett volna szó arról, hogy ezen alkalomból lesz valami Ááááá, közben javítottál Szerkesztve: 2006. Május 20.19 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szerző Biza Mintha lett volna szó arról, hogy ezen alkalomból lesz valami Találkozóról volt szó, de azt meg is kellene szervezni.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Helyszín és időpont, ez a kettő kell hozzá. Azért tapasztalatból tudom, hogy ezt nem is olyan egyszerű összehozni, főleg demokráciában Na ja, ilyenkor nem is lenne rossz a diktatúra
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szerző Helyszín és időpont, ez a kettő kell hozzá. Azért tapasztalatból tudom, hogy ezt nem is olyan egyszerű összehozni, főleg demokráciában Na ja, ilyenkor nem is lenne rossz a diktatúra Az a hetem igen húzós lenne. Pesten kellene összehozni, de nekem tippem sincs, hol lehetne.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Mindegy, melyik hét, másik is jó. Az a lényeg, hogy a többségnek jó legyen. Ötleteket pedig a Pesten élők tudnak a legjobban adni helyszínügyileg. Ha benne vannak
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Az a hetem igen húzós lenne. Pesten kellene összehozni, de nekem tippem sincs, hol lehetne. Talán ott ahol az sw.hu-s fórumtalik szoktak lenni, a Dózsa György úti metrómegállónál.Nekem pár száz méter..
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Talán ott ahol az sw.hu-s fórumtalik szoktak lenni, a Dózsa György úti metrómegállónál.Nekem pár száz méter.. Hát, annál azért biztos van jobb hely is Pesten. Az erre használható helyiség egyébként pincében van
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szerző Hát, annál azért biztos van jobb hely is Pesten. Az erre használható helyiség egyébként pincében van Good! Gooooood!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Hát, annál azért biztos van jobb hely is Pesten. Az erre használható helyiség egyébként pincében van Én még életemben nem voltam ott
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szóval? Melyik hétről van szó? Kérlek mondjátok meg, mert van egy olyan baljós érzésem, hogy nem leszek Mo-n Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szerző Szóval? Melyik hétről van szó? Kérlek mondjátok meg, mert van egy olyan baljós érzésem, hogy nem leszek Mo-n Donát. Június 17, szombat. Ez az egy éves évforduló. De lehet máskor is a banzáj.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szóval? Melyik hétről van szó? Kérlek mondjátok meg, mert van egy olyan baljós érzésem, hogy nem leszek Mo-n Donát. Szerintem ezt még senki se tudja.Még csak most tervezzük.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Húú, jún. 17, az még ok. Csak mert ha jól emlékszem 27-étől nem leszik itthon egy hétig. De júni vége az tuti, hogy nem jó. Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Az erre használható helyiség egyébként pincében van Borospincében? Mert akkor indítványozok egy ott egy találkát Hogy elrepült ez az év...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve No emberek, van egy jó hírem. Ody-val kitaláltunk egy jó megoldást arra, hogy is oldjuk meg hogy SimonZ oldalának látogatói is tudjanak regisztrálni. Tehát mostantól regisztrációkor kitölthető egy "Ajánló" mező, ahova egy fórumozó nevét lehet beírni, aki ajánlotta a fórumot. Namost reméljük hogy aki SimonZ oldaláról jön, az be is írja hogy SimonZ, így meg tudjuk állapítani hogy melyik fórum maszkot is kapja. Ez azt jelenti, hogy aki onnan jön, az minden fórumot láthat, viszont, nem indíthat sehol se témát és csak a SimonZ fórumában lévő témákra válaszolhat. Aztán ha a közösség úgy érzi és a felhasználó is akarja, akkor természetesen megadunk neki is minden jogot és írhat majd ahova akar. Csak ennyit akartam, további jó fórumozást! LeGaS Szerkesztve: 2006. Május 20.19 éve - LeGaS
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Borospincében? Az ott tartott novemberi sw.hu-s fórumtaliról vannak képek odaát. Kb. látni rajtuk, hogy néz ki. És nem boros, csak éppen az utcaszint alatt van Center/extrák között. Szerkesztve: 2006. Május 20.19 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Namost reméljük hogy aki SimonZ oldaláról jön, az be is írja hogy SimonZ, így meg tudjuk állapítani hogy melyik fórum maszkot is kapja. És ha nem irja be, vagy nem azt irja be?
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve És ha nem irja be, vagy nem azt irja be? Mivel úgyse regisztrálnak túl sokan, ezért szerintem nem lesz olyan nehéz megállapítani. Ha nem adja meg, akkor legfeljebb megkérdezzük SimonZ-t.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 20.19 éve Szerző És ha nem irja be, vagy nem azt irja be? Minden az admin-on múlik. Ha nem ír be semmit, akkor sem tud feljönni, csak ha engedjük.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.