Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve A linkek sárgája kilátszik.... nem lehetne esetleg még hozzáügyködni hogy spoilerdobozban a link is halványszürke legyen?
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Szerző A linkek sárgája kilátszik.... nem lehetne esetleg még hozzáügyködni hogy spoilerdobozban a link is halványszürke legyen? Megpróbáljuk.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Tetszik az új "fejléc" ikon, vagy nem tudom minek nevezzem. SW a keresősávban. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Tetszik az új "fejléc" ikon, vagy nem tudom minek nevezzem. SW a keresősávban. Donát Nekem is tetszik!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Szerző Jó-jó, de nem olyan mint a régi. Én még mindig a régit látom, és nem akar változni. Vicces, hogy nekem a tiéd jön be, neked meg az enyém.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Nálam is az enyém jön be FIrefoxban. Mikor beírták a gratulációkat, akkor néztem meg direkt explorerben. De azért szép.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Szerző Most töröltem a cookie-kat, és már ff-ben is az új van! Én is töröltem a könyvtárból, de semmi eredmény.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 27.18 éve Szerző Na most már én is látom, miután kitöröltem a catch-eket.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 30.18 éve Skaccok, az órát nekem kell átállítanom valahol? (nálam épp jót ír ki.... mármint hogy valóban 3 perce írtad)
Hozzászólás ideje: 2006. Október 30.18 éve Igen, most írtam. Na akkor majd utánalesek. Bár nem tudom, mit szórakozok ezzel, mikor a tavalyi telet is a nyári időszámítással csináltam végig
Hozzászólás ideje: 2006. November 9.18 éve Szerző Gratula a 40000 átlépéséhez Szépen ünnepeltük. 50000-nél iszunk. Szerkesztve: 2006. November 9.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. November 9.18 éve 50000-nél iszunk. Szeretném én azt látni Voltak itt már olyan ígéretek, hogy ihaj
Hozzászólás ideje: 2006. November 9.18 éve Majd iszunk vizet. Á, nem az italféleséggel volt/lenne gond, hanem az alkalommal, amikor és ahol ezt megtehetnénk
Hozzászólás ideje: 2006. November 9.18 éve Szerző 40000, szééép Mindez másfél év alatt. Mi lesz itt ha beindul ismét az SW gépezet? De a 100 ezernél tényleg lesz valami különlegesség. Nyereményjáték pl, de többet nem árulok el (mert még én se tudom ).
Hozzászólás ideje: 2006. November 9.18 éve Nyereményjáték pl, de többet nem árulok el (mert még én se tudom ). Dzséjtnek van az a jó kis Birthday klipje.... SimonZ hátha csinál egy posztert rólunk, azt mindenki megkapja, és aláírkáljuk egymásnak...
Hozzászólás ideje: 2006. November 9.18 éve Szerző A 100 ezresnél lesz aktuális, szóval legalább másfél év még addig. De tetszik, hogy ilyen lelkesek vagytok.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.