Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Ody: :vfuckoff: Megérdemlem :46: Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Július 12. Hozzászólás ideje: 2005. Július 12. Ody kérésére beraktam egy kép átméretező MOD-ot, tehát a kép át lesz méretezve 140 pixel szélességre, a táblázatok széthúzásának megakadályozása érdekében. Senkit ne tévesszen meg az, hogy a böngésző nem ismeri fel linkként, kattintásra bejön a nagyobb kép! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 12. Köszönjük LeGaS! Remélem így ismét kényelmesebbé vált a fórumozás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Felhasználói kérdésem lenne. Ha írok privát üzenetet, elküldöm, megjelenik a kimenő fiókban, onnan is elküldöm, akkor nem kellene az elküldött fiókban lennie a levélnek? Rém egyszerű bajaim vannak, de hát nem vagyok biztos abban, hogyan működik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Ha elküldesz egy privit, annak autána a kimenő mappában kell lennie. Legalábbis nekem ott gyülekeznek. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Elküldött: amit már megkapott a címzett Kimenő: amit még nem kapot a címzett (még szerkeszthetsz rajta vagy törölheted is) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Örülök, hogy tetszett Nektek a főbanner. A Coruscant és a Mustafar csak szimpla "helyszínhangulat-bannerek", majd talán több helyszínről is készül ilyesmi. Fő a változatosság... Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Örülök, hogy tetszett Nektek a főbanner. 8)A Coruscant és a Mustafar csak szimpla "helyszínhangulat-bannerek", majd talán több helyszínről is készül ilyesmi. Fő a változatosság... Nekem a Mustafaros banner volt a kedvencem, de úgylátszik leszavazták. 8) A többi topicnál is lesznek egyedi bannerek vagy csak a filmeseknél? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. A többi topicnál is lesznek egyedi bannerek vagy csak a filmeseknél? Egyenlőre csak a filmeseknél terveztem. Egyébként ne sirasd a Mustafari bannert, visszafog az még térni. :wink: Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Visszatértem Görögországból, enyhe költői túlzással most Windu mesterhez hasonlítanám magam. 8) Mik történtek röviden összefoglalva, amíg nem voltam? 8) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Visszatértem Görögországból, enyhe költői túlzással most Windu mesterhez hasonlítanám magam. 8)Mik történtek röviden összefoglalva, amíg nem voltam? 8) Hát ne tudd meg... elöszőr is a Star Wars filmekről beszélgettünk. Ez amolyan sci-fi és fantasy egyvelegéből csinált filmek... bár én nem értek az ilyesmihez. Azt mondják jó filmek, én még csak kettőt láttam belőlük... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Visszatértem Görögországból, enyhe költői túlzással most Windu mesterhez hasonlítanám magam. 8)Mik történtek röviden összefoglalva, amíg nem voltam? 8) Véletlenül kitöröltem vagy 500 hozzászólást az EPIII topicból. :vfuckoff: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hát ne tudd meg... elöszőr is a Star Wars filmekről beszélgettünk. Ez amolyan sci-fi és fantasy egyvelegéből csinált filmek... bár én nem értek az ilyesmihez. Azt mondják jó filmek, én még csak kettőt láttam belőlük... 8) 8) Ma éppen heves viták folytak, hogy vajon Plaguies teremtette-e Anakint? :39: Olvass Coce. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Hozzászólás ideje: 2005. Július 14. Nekem így ne mondjátok, hogy Star Wars, mert nem tok angolul. Gondolom az a feketesisakos tbc-s csávóról meg a haverjairól volt szó. Oks, visszaolvasok, de látom, Ody a törlésével megkönnyítette a dolgomat. 8) Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Gondolom nem lehet megoldani hogy Modi Videojátékos szavazása a "más"-ból átkerüljön a KOTOR 1-2-be, különben már megoldottátok volna, igaz? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Sorry ez az én saram, későn szóltam, hogy tegyük be a Kotort előtte meg bíztattam Modit, hogy szavazzon a másra. :56: Egy ilyet érdemlek minimum. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Még valami: Zavaró hogy mozgó az avatarom? Mert akkor berakok másikat. Plusz: nem tudom hogy működik az avatar dolog, mert nekem hétvégén mindig eltűnik (Mivel hétvégén nem tudok netezni) és hétfőn mindig újra be kell linkelnem, tud valaki erre megoldást??? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Engem nem zavar, sőt tetszik. Külföldi fórumokon rengeteg vicces mozgó avatart látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Még valami: Zavaró hogy mozgó az avatarom? Mert akkor berakok másikat. Plusz: nem tudom hogy működik az avatar dolog, mert nekem hétvégén mindig eltűnik (Mivel hétvégén nem tudok netezni) és hétfőn mindig újra be kell linkelnem, tud valaki erre megoldást??? Nem zavaró az avatarod! Legalábbis engem nem zavar. Az eltűnéshez nem tudok mit szólni. Elvileg meg kellene maradnia az avatarnak a következő hétre is. Modi szavazata ügyében pedig szólni fogok, ha meglehet oldani az átszavazást. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Rendben, ha csak mások nem jelzik, marad az avatar. Tipográfiai tanulmányaim alapján kicsit elvonja a figyelmet, ha a statikus szöveg mellett egy dinamikus mozgó kép van. Ám nagyon tetszik és nem tudtam ellenállni a kísértésnek Kösz az igyekezetet Ody! Tartsd titokban, ha megoldható Végül is változhat is a véleményünk idővel és nem vagyunk itt olyan sokan, hogy reprezentatív legyen az eredmény ... Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Jól látom, szavazást akartok áthelyezni? Arra sajnos nincs lehetőség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Jól látom, szavazást akartok áthelyezni? Arra sajnos nincs lehetőség. Közben rájöttünk Coce-val. Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Sorry ez az én saram, későn szóltam, hogy tegyük be a Kotort előtte meg bíztattam Modit, hogy szavazzon a másra. :56: Egy ilyet érdemlek minimum. Nem kell ennyire komolyan venni, nem történt semmi. Nem gondoltam, hogy ekkora dolog lesz belőle Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Nem gondoltam, hogy ekkora dolog lesz belőle Törődünk a fórumozó tagtársakkal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Lassan egy hónapos lesz a fórum (csupán pár óra kell hozzá), és ez alkalomból szeretném megköszönni az itt fórumzóknak, az eddigi hozzászólásait. Nagyon úgy néz ki, hogy sikerül megvalósítani a célt; vagyis az értelmes párbeszédet, ami kizárólag a történeti elemekre korlátozódik. Örülök, hogy itt lehetek veletek, és remélem a jövőben is aktívak maradtok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Szisz engem nem zavar az avatarod, sőt, nagyon tetszik Köszönöm mindenkinek a privi küldésre vonatkozó infókat, megszüntettétek bennem az ezzel kapcsolatos bizonytalanságot. És akkor én is szeretném megköszönni ezúton is, hogy itt lehetek. Ami az aktivitást illeti részemről igyekszem, bár van olyan topik, ahol idő hiány miatt még soha nem jártam, de nemsokára pótolom. Nem jelentene problémát, ha az epIII-ból törlődött némelyik hozzászólásomat újra beírnám? Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Azé nekem is lehetne egy kis köszönet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Köszönjük Neked, ezt a szép, és kulturált oldalt, ami felülemelkedett az sw.hu igen alacsony szintjén!A hétköznapjainkat immáron itt töltjük! Éljen az oldal sokáig!Hipp hipp hurrá! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Azé nekem is lehetne egy kis köszönet. Sok embert írhatott volna, ezért írta az öszes fórumozót... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Azé nekem is lehetne egy kis köszönet. Részemről személy nélkül írtam, mindenkinek szólt, Neked is A privi küldésről szóló infoért való köszönet meg Ody-nak és Neked külön. Tudom, írhattam volna oda is a neveteket Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.