lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Most látom, hogy a legaktívabb pillanat megváltozott. 41 felhasználó?! Mi volt itt jún 23-án, nem emlékszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18. Most látom, hogy a legaktívabb pillanat megváltozott. 41 felhasználó?!Mi volt itt jún 23-án, nem emlékszem. Sok automata spam, az volt a rekord oka. Bár ez csak tipp. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 19. Gyanús is volt az a 41 felhasználó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1. Van valakinek screenshotja a fórum legelső változatáról? Köszönettel venném. Priviben keressetek ez ügyben. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Sajna nincs, pedig emlékszem, egy második világháborús FPS játék rajongói által készített téma volt eredetileg a fórummtorra helyezve. Régi szép idők. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5. Sajna nincs, pedig emlékszem, egy második világháborús FPS játék rajongói által készített téma volt eredetileg a fórummtorra helyezve. Régi szép idők. Na az kellene!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Új monitor, sokkal nagyobb felbontás, és végre eredeti, teljes pompájukban láthatom a felső bannereket. Így már aztán 100%-san hangulatos a fórum Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Igen, egyetértek! Előttem is egy "új világ tárult fel", amikor átállítottam a monitorom felbontását, és végre teljes egészében láthattam a bannert Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Örülök, ha tetszik skacok, és való igaz, a nagy felbontás ebben a zesetben csodákra képes. Csak azok a fránya elcsúszások még mindig... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Legasnak hála ismét lélek lett lehelve fórumunkba! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Köszönet neki! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. (szerkesztve) Ezer köszönet. Már megrémültem, mikor elszállva találtam tegnap éjfélkor, meg ma délben is. Szerkesztve: 2007. November 18. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Az a baj, hogy sokaknak nem a hírek oldal a kezdőlap. Onnan ugyanis elérhető volt a fórum. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Az a baj, hogy sokaknak nem a hírek oldal a kezdőlap. Onnan ugyanis elérhető volt a fórum. Nekem se, de direkt.Nem kell feleslegesen kattintgatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 18. (szerkesztve) Nekem se, de direkt.Nem kell feleslegesen kattintgatni. Hát igen....ezért kérdezel olyat, hogy miről maradtál le. Gyakorlatilag feleslegesnek nevezed azt a munkát, ami azzal jár. De ha ennyire nem érdekel senkit, meg is lehet szüntetni. Szerkesztve: 2007. November 18. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy a fórum felől is látják, ha van új hír, vagyis új hozzászólásként jelez a fórum, ha a hírrészlegben történt valami új. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy a fórum felől is látják, ha van új hír, vagyis új hozzászólásként jelez a fórum, ha a hírrészlegben történt valami új. Pontyosan, legalábbis én így vagyok vele. Ha látom, hogy ott az új jel a hírek résznél, akkor kattintok rá a hír portál kapcsolóra, és megyek hírt olvasni. Ez így nekem egyszerűbb és célszerűbb, mivel a fórumot napi 10-20-30-szor megnézem, vagy még többszőr, viszont a netem sokszor be van lassulva. S így nem kell minden idelátogatásnál a hírportálról betöltenem a fórumot, ami azért ilyen sok látogatásnál komoly idővé adódhat össze. Egyből megjelenik a fórum, aztán ha van hír, jöhet a portál. De ezt így csinálom mindenhol, ahol fórumozok és hírt is olvasok. A fórum van a kedvencekben és onnét látogatom a híroldalt (kivétel, ha a fórumról nem érhető el a híroldal, mert akkor külön kell betennem a kedvencekbe). Viszont most egy hasznos infóval lettem gazdagabb, s ha legközelebb nem jön be a fórum, már onnét fogok próbálkozni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Én is pont úgy csinálom, ahogy Dzséjt. Fórum, ha új hír van, katt a hírekre, és már mehet is az olvasás. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Nem kell kötekedni Ody, egyszerűen csak egyszerűbb rögtön a fórumra menni.Most csak azért nem vettem észre hogy új hír van mivel (gondolom az oldal problémái miatt) nem írta ki hogy melyik topicban van új hsz/hír. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. (szerkesztve) Szerintem maradhat a hírek oldal, én onnan szoktam belépni, és ott azonnal olvasom a hírt, nem kell mindig a hírek topikot figyelnem. Aki meg fórumra akar lépni rögtön, az lent leírtak szerint tudja ki tudja küszöbölni. Csak éppen eszembe se jutott, hogy onnan hogyan érjem el a teljes fórumot Szerkesztve: 2007. November 19. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Nem kell kötekedni Ody, Nem kötekedésből mondtam, csak azért mert kicsit úgy írtad, hogy "ki a f*szt érdekel?" És mert én nektek csinálom, így kicsit zavar. Ugye nem baj? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Nem kötekedésből mondtam, csak azért mert kicsit úgy írtad, hogy "ki a f*szt érdekel?" És mert én nektek csinálom, így kicsit zavar. Ugye nem baj? Bocs hogy félreérthetően írtam, nem szándékos volt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. (szerkesztve) Én is a híroldal felől lépek be, és jó látni, ha van valami újdonság, aztán továbblépek a fórumra. Mondjuk én nem szoktam ki-be lépegetni, ezért ez így semmilyen időveszteséget nem jelent, és éjjel egyébként is elég gyors a net. Szóval, Ody, az esetleges technikai célszerűségek miatt nehogy azt a következtetést vond le, hogy feleslegesen dolgozol, és hogy senkit sem érdekel... Szerkesztve: 2007. November 19. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Szóval, Ody, az esetleges technikai célszerűségek miatt nehogy azt a következtetést vond le, hogy feleslegesen dolgozol, és hogy senkit sem érdekel... Orölük, ha valaki azt is nézi. Én is onnan lépek be, mert max. két klikkel több, mint amúgy. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Orölük, ha valaki azt is nézi. Khmm...mint lentebb írtam, én is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Khmm...mint lentebb írtam, én is Neked is örülök. Bal oldalt látható két banner. Remélem nem zavaró! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Huh, köszönöm a bannert Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Huh, köszönöm a bannert Estleg tudnád ezt a képet kicsit sötétíteni? Pontosabban a keretet. Ha megvan, légyszi küld már át nekem! Köszi. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Remélem nem zavaró! Nagyon is az. (Vicc volt ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Hozzászólás ideje: 2007. November 21. Estleg tudnád ezt a képet kicsit sötétíteni? Pontosabban a keretet. Ha megvan, légyszi küld már át nekem! Köszi. A vicc ebben, hogy nem én csináltam, hanem Zééé kreálta a saját blogjára önszorgalomból. Persze ez nem akadája, hogy besötétítsem, holnap (azaz ma) meg is csinálom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.