Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Most látom, hogy a legaktívabb pillanat megváltozott. 41 felhasználó?! Mi volt itt jún 23-án, nem emlékszem.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 18.18 éve Szerző Most látom, hogy a legaktívabb pillanat megváltozott. 41 felhasználó?!Mi volt itt jún 23-án, nem emlékszem. Sok automata spam, az volt a rekord oka. Bár ez csak tipp.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1.17 éve Szerző Van valakinek screenshotja a fórum legelső változatáról? Köszönettel venném. Priviben keressetek ez ügyben.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5.17 éve Sajna nincs, pedig emlékszem, egy második világháborús FPS játék rajongói által készített téma volt eredetileg a fórummtorra helyezve. Régi szép idők.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 5.17 éve Szerző Sajna nincs, pedig emlékszem, egy második világháborús FPS játék rajongói által készített téma volt eredetileg a fórummtorra helyezve. Régi szép idők. Na az kellene!!
Hozzászólás ideje: 2007. Október 5.17 éve Új monitor, sokkal nagyobb felbontás, és végre eredeti, teljes pompájukban láthatom a felső bannereket. Így már aztán 100%-san hangulatos a fórum
Hozzászólás ideje: 2007. Október 5.17 éve Igen, egyetértek! Előttem is egy "új világ tárult fel", amikor átállítottam a monitorom felbontását, és végre teljes egészében láthattam a bannert
Hozzászólás ideje: 2007. Október 5.17 éve Szerző Örülök, ha tetszik skacok, és való igaz, a nagy felbontás ebben a zesetben csodákra képes. Csak azok a fránya elcsúszások még mindig...
Hozzászólás ideje: 2007. November 18.17 éve Ezer köszönet. Már megrémültem, mikor elszállva találtam tegnap éjfélkor, meg ma délben is. Szerkesztve: 2007. November 18.17 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. November 18.17 éve Szerző Az a baj, hogy sokaknak nem a hírek oldal a kezdőlap. Onnan ugyanis elérhető volt a fórum.
Hozzászólás ideje: 2007. November 18.17 éve Az a baj, hogy sokaknak nem a hírek oldal a kezdőlap. Onnan ugyanis elérhető volt a fórum. Nekem se, de direkt.Nem kell feleslegesen kattintgatni.
Hozzászólás ideje: 2007. November 18.17 éve Szerző Nekem se, de direkt.Nem kell feleslegesen kattintgatni. Hát igen....ezért kérdezel olyat, hogy miről maradtál le. Gyakorlatilag feleslegesnek nevezed azt a munkát, ami azzal jár. De ha ennyire nem érdekel senkit, meg is lehet szüntetni. Szerkesztve: 2007. November 18.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. November 18.17 éve Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy a fórum felől is látják, ha van új hír, vagyis új hozzászólásként jelez a fórum, ha a hírrészlegben történt valami új.
Hozzászólás ideje: 2007. November 18.17 éve Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy a fórum felől is látják, ha van új hír, vagyis új hozzászólásként jelez a fórum, ha a hírrészlegben történt valami új. Pontyosan, legalábbis én így vagyok vele. Ha látom, hogy ott az új jel a hírek résznél, akkor kattintok rá a hír portál kapcsolóra, és megyek hírt olvasni. Ez így nekem egyszerűbb és célszerűbb, mivel a fórumot napi 10-20-30-szor megnézem, vagy még többszőr, viszont a netem sokszor be van lassulva. S így nem kell minden idelátogatásnál a hírportálról betöltenem a fórumot, ami azért ilyen sok látogatásnál komoly idővé adódhat össze. Egyből megjelenik a fórum, aztán ha van hír, jöhet a portál. De ezt így csinálom mindenhol, ahol fórumozok és hírt is olvasok. A fórum van a kedvencekben és onnét látogatom a híroldalt (kivétel, ha a fórumról nem érhető el a híroldal, mert akkor külön kell betennem a kedvencekbe). Viszont most egy hasznos infóval lettem gazdagabb, s ha legközelebb nem jön be a fórum, már onnét fogok próbálkozni.
Hozzászólás ideje: 2007. November 19.17 éve Én is pont úgy csinálom, ahogy Dzséjt. Fórum, ha új hír van, katt a hírekre, és már mehet is az olvasás.
Hozzászólás ideje: 2007. November 19.17 éve Nem kell kötekedni Ody, egyszerűen csak egyszerűbb rögtön a fórumra menni.Most csak azért nem vettem észre hogy új hír van mivel (gondolom az oldal problémái miatt) nem írta ki hogy melyik topicban van új hsz/hír.
Hozzászólás ideje: 2007. November 19.17 éve Szerintem maradhat a hírek oldal, én onnan szoktam belépni, és ott azonnal olvasom a hírt, nem kell mindig a hírek topikot figyelnem. Aki meg fórumra akar lépni rögtön, az lent leírtak szerint tudja ki tudja küszöbölni. Csak éppen eszembe se jutott, hogy onnan hogyan érjem el a teljes fórumot Szerkesztve: 2007. November 19.17 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. November 19.17 éve Szerző Nem kell kötekedni Ody, Nem kötekedésből mondtam, csak azért mert kicsit úgy írtad, hogy "ki a f*szt érdekel?" És mert én nektek csinálom, így kicsit zavar. Ugye nem baj?
Hozzászólás ideje: 2007. November 19.17 éve Nem kötekedésből mondtam, csak azért mert kicsit úgy írtad, hogy "ki a f*szt érdekel?" És mert én nektek csinálom, így kicsit zavar. Ugye nem baj? Bocs hogy félreérthetően írtam, nem szándékos volt.
Hozzászólás ideje: 2007. November 19.17 éve Én is a híroldal felől lépek be, és jó látni, ha van valami újdonság, aztán továbblépek a fórumra. Mondjuk én nem szoktam ki-be lépegetni, ezért ez így semmilyen időveszteséget nem jelent, és éjjel egyébként is elég gyors a net. Szóval, Ody, az esetleges technikai célszerűségek miatt nehogy azt a következtetést vond le, hogy feleslegesen dolgozol, és hogy senkit sem érdekel... Szerkesztve: 2007. November 19.17 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2007. November 20.17 éve Szerző Szóval, Ody, az esetleges technikai célszerűségek miatt nehogy azt a következtetést vond le, hogy feleslegesen dolgozol, és hogy senkit sem érdekel... Orölük, ha valaki azt is nézi. Én is onnan lépek be, mert max. két klikkel több, mint amúgy.
Hozzászólás ideje: 2007. November 20.17 éve Orölük, ha valaki azt is nézi. Khmm...mint lentebb írtam, én is
Hozzászólás ideje: 2007. November 20.17 éve Szerző Khmm...mint lentebb írtam, én is Neked is örülök. Bal oldalt látható két banner. Remélem nem zavaró!
Hozzászólás ideje: 2007. November 20.17 éve Szerző Huh, köszönöm a bannert Estleg tudnád ezt a képet kicsit sötétíteni? Pontosabban a keretet. Ha megvan, légyszi küld már át nekem! Köszi.
Hozzászólás ideje: 2007. November 21.17 éve Estleg tudnád ezt a képet kicsit sötétíteni? Pontosabban a keretet. Ha megvan, légyszi küld már át nekem! Köszi. A vicc ebben, hogy nem én csináltam, hanem Zééé kreálta a saját blogjára önszorgalomból. Persze ez nem akadája, hogy besötétítsem, holnap (azaz ma) meg is csinálom.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.