Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Amikor Ody nemrég emlegette hogy Oldiból admusz lesz reméltem hogy csak viccel. Ha összefogunk akkor talán legyőzhetjük a rettenthetelen és vérengző Rambit. :P
Egy Moderátor legyen szívtelen. :o

Rog, akkor mit tépjünk ki? :):P:D:P

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Dzséjt ajánlata után a májam ne! :P

:)

Maradt még elég szerved, van miből válogatni.

Hozzászólás ideje:
akkor mit tépjünk ki? :P:P:D:P

Szerintem nem kéne Oldiból szervdonort csinálni. :o

Én inkább a whisky-s megoldást pártolom. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Felmerült a kérdés, hogy miért oldie kapta a jogot, és miért nem valamelyik régebbi tag (pl. Dzséjt, vagy lokatelli). Ezért annyit mindenképp szeretnék még hozzáfűzni a moderátor dologhoz, hogy ha úgy alakul a fórum jövője, akkor különböző moderátori részekre lesz tagolva a fórum. Ezek fel lesznek osztva a megfelelő emberek között. Természetesen a törzstagokra gondolok most. Remélhetőleg eléggé be fog indulni a fórum a Clone Wars sorozat érkeztével, így el is kél majd a csapat bővülése. No de ez még a jövő zenéje, és addig is remélem nincs harag a régiek részéről, hogy most pont oldie kapott jogot! Akik sűrűn járnak és törzstagok, azok készülhetnek. :)

Hozzászólás ideje:

Szét kell csapni a hitetlenek közt. :P

Noh, komolyabbra fordítva a szót....

Több mint hat éve immár, hogy sokatokkal együtt pergettem az SW oldalakat és firkálok a fórumokba, több tucat embert megismerve, kiismerve, ésatöbbi. Odaát se véletlenül kaptam a jogot, szavazás volt az előzménye a dolognak. Megkaptam a bizalmat és azóta igyekszem a szimatom alapján kiszűrni a taplókat, illetve a hevesebb fórumlátogatókban felébreszteni a tisztességet. Eddig sikerrel. Itt se lesz másképp, bár itt jóval kevesebben vagyunk, könnyebb a dolgom és nem is lesz olyan sok dolgom mint odaát az sw.hu-n. :)

Harminckét éves fejjel -igaz, lökötten hála az istennek :P - azért már tudok mérlegelni és higgadtan csapni fejbe a csúúúnyánbeszélőket. :D

Hozzászólás ideje:
És akit nem sikerül virtuálisan moderálni, azt a fórumtalálkozókon csapod agyon :roll:

...továbbá kötelezem, hogy fizessen egy kört gyónásképp. :D

Hozzászólás ideje:
Szét kell csapni a hitetlenek közt. :P

Noh, komolyabbra fordítva a szót....

Több mint hat éve immár, hogy sokatokkal együtt pergettem az SW oldalakat és firkálok a fórumokba, több tucat embert megismerve, kiismerve, ésatöbbi. Odaát se véletlenül kaptam a jogot, szavazás volt az előzménye a dolognak. Megkaptam a bizalmat és azóta igyekszem a szimatom alapján kiszűrni a taplókat, illetve a hevesebb fórumlátogatókban felébreszteni a tisztességet. Eddig sikerrel. Itt se lesz másképp, bár itt jóval kevesebben vagyunk, könnyebb a dolgom és nem is lesz olyan sok dolgom mint odaát az sw.hu-n. :D

Harminckét éves fejjel -igaz, lökötten hála az istennek :P - azért már tudok mérlegelni és higgadtan csapni fejbe a csúúúnyánbeszélőket. :D

Ismét sebész lettél? :D:P:roll: Itt csak kis műtétekre lesz szükség. Nem mint a másikon, ahol néha arc letépés, majd visszavarrás vagy egy-két agy átültetés szükségeltetik. :D

Hozzászólás ideje:

Húúúúúúú azt hiszem bajban leszek. :roll: Bár az Odyval való múltkori összecsapásom alkalmával megfogadtam, hogy többet ha akár egy sört is ittam nem írok be ide a fórumba(pedig akkor nem ittam semmit).

Adjatok nekem adminjogot, bármit csinálhattok, azt irtok amit akartok és oda ahova akarjátok. :D

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, hány fórumozót érint a probléma, ami az új fórummotor aktiválása után fordulhat elő egyeseknél. Privát üzenetrendszer használata során a Bejövő üzeneteket postaládánk eltárolja, de az általunk írt, elküldött üzik már nem kerülnek mentésre. Ennek a problémának orvoslása csak egy gombnyomásba kerül, ha úgy érezzük üzenetünk megírása után, hogy ez talán fontos, és még a jövőben vissza szeretnénk nézni.

Ha megírjuk az üzenetet, akkor mielőtt elküldenénk, a szövegdoboz alatt van Options felirat alatt kettő kipipálható négyzet. Innentől már egyértelmű, hogy a "Másolat az 'Elküldött' mappába" melletti üres négyzet bejelölésével az adott üzenetünk le lesz mentve, de a böngésző ezt a jövőben nem jegyzi meg, így mindig el kell ezt játszanunk, ha fontos az üzenetünk.

Ez azért van, mert a Felhasználó postaládájának mérete sajnos véges, és így próbálja a rendszer kímélni a tárhelyet.

(ez főleg a kvízjátékosoknak lehet lényeges, hogy tudják pontosa mikorra datálni, hogy mikor küldték be megfejtésüket :roll: )

Hozzászólás ideje:

Nekem is feltűnt, de kaptam rá választ :roll: Egyébként utána égett a képem, hogy nem figyeltem rendesen, és nem vettem észre magamtól pár sorral lejjebb a bejelölést :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem értem... az előbb fórumoztam, minden OK, aztán most fél óra után visszanézek a fórumra és júliusi topikokra azt jelzi nekem, hogy olvasatlan... meg azokat, amikbe utoljára én írtam nemrég....

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem értem... az előbb fórumoztam, minden OK, aztán most fél óra után visszanézek a fórumra és júliusi topikokra azt jelzi nekem, hogy olvasatlan... meg azokat, amikbe utoljára én írtam nemrég....

A 'kijelentkezés' gombot használd.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Gratula a 80 ezerhez. Százezernél mindenkit meghívok egy sörre. :)

(Tegyük hozzá, hogy Brodie volt a nyolcvanezredik. :) )

Hozzászólás ideje:
Gratula a 80 ezerhez. Százezernél mindenkit meghívok egy sörre. :)

Az enyémre lehet licitálni. :):P

Hozzászólás ideje:

És mikor volt a 70 ezredik? Mert úgy ki lehetne számolni, hogy kb. mikorra várható (no persze kb. mai létszám és aktivitás mellett) a 100 ezredik hsz. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.