Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Nos a végső cél, hogy egységesek legyenek a belső oldalak. Legas csinálja, nyilván még nincs kész. Nem kell izgulni. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Igen, tudok róla, csak most azt nem tudom hogy ezt mi okozta. Ma még utánanézek, szerintem kész is lesz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Igen, tudok róla, csak most azt nem tudom hogy ezt mi okozta. Ma még utánanézek, szerintem kész is lesz. Köszi, már jó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 7. Köszi, már jó! És mégjobb lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 8. Fórumtörténeti esemény, ugyanis a "Star Wars Saga" topic, ma elérte az ezer hozzászólást! Kis csalafintaság, hogy ez a cím elvileg az EPIII-as szekciót illetné, ám onnan korábban 500 hozzászólás törlődött. A "SAGA" topicba íróknak pedig üzenem, hogy szép volt fiúk/lányok! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Gratula mindenkinek, és bízzunk benne, hogy a MySQL vagy mi a szösz tartson ki még! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Huhh ez tök jó! Én is gratulálok Magunknak. Ha már itt tartunk lenne egy olyan kérdésem, hogy a tárhely mennyi hozzászólást bír el? Mi lesz ha betelik? Költöznünk kell? Volt szó arról, hogy a sok kép belinkelése gyorsítja a betelési folyamatot. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Sajnos vészesen közeledik az az időpont, hogy be fog telni a MYSQL adatbázis, ami tudtommal 20 megás, és már túlléptük egy ideje a felét. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Sajnos vészesen közeledik az az időpont, hogy be fog telni a MYSQL adatbázis, ami tudtommal 20 megás, és már túlléptük egy ideje a felét. Az mi?Nemlehet áttérni az ATWre? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Annak semmi köze hozzá, a MySQL nem tárhelybiztosító, mint az ATW, meg UW, hanem a fórum ezt a fajta memóriát használja. Most néztem meg az aktuális helyzetet, 20 megás a MYSQL, és most tartunk 9,98 megánál. Annak az 500 komment balesetnek volt akkor egy haszna is anno. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Annak semmi köze hozzá, a MySQL nem tárhelybiztosító, mint az ATW, meg UW, hanem a fórum ezt a fajta memóriát használja. Most néztem meg az aktuális helyzetet, 20 megás a MYSQL, és most tartunk 9,98 megánál. Annak az 500 komment balesetnek volt akkor egy haszna is anno. Akkor mi a megoldás? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Vagy venni egy domain-t, ott szerintem korlátlan, vagy majd a költözés lesz a megoldás. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Lehet, hogy idő után, majd törölni kell a nem népszerű topikokat, vagy a régi hozzászólásokat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Lehet, hogy idő után, majd törölni kell a nem népszerű topikokat, vagy a régi hozzászólásokat? Ez nem fog megtörténni. Ha népszerű marad a fórum, akkor további húsz mega emelés valószínű, amit pénzért lehet eszközölni. Ezt vállalom. Az egy darabig kitart, addig meg majd kialakul mi lesz a következő lépés. Legas ígérte, hogy egy külön fórum motort fog írni majd nekem. Vannak tervek, de egyenlőre még elég távoliak. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Vagy venni egy domain-t, ott szerintem korlátlan, vagy majd a költözés lesz a megoldás. Akkor ahhoz tárhelyet is kell venni. Tudom ajánlani: http://dnslab.hu/content/view/35/61/ Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Vagy venni egy domain-t, ott szerintem korlátlan, vagy majd a költözés lesz a megoldás. Akkor ahhoz tárhelyet is kell venni. Tudom ajánlani:http://dnslab.hu/content/view/35/61/ http://atw.hu/?a=webhosting&PHPSESSID=9935...61c9ac18dacd2bd Egy kis ízelítő: 1 GB tárhely Korlátlan MySQL Vírus és Spam szűrés Havidíj:4000FT Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Dnslab.hu is korlátlan mySQL-t ad, ráadásul ismerem a készítőjét. Az az 1GB meg minek, mikor úgyis csak a fórum lesz rajta? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Egy kis ízelítő:1 GB tárhely Korlátlan MySQL Vírus és Spam szűrés Havidíj:4000FT A havid díjat nem tudnám csengetni. Na majd meglátjuk mi lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Dnslab.hu is korlátlan mySQL-t ad, ráadásul ismerem a készítőjét. Az az 1GB meg minek, mikor úgyis csak a fórum lesz rajta? Hoppá Legas! Ez már érdekesebb. :39: A havi 1000-et meg ki lehet bírni. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Volt szó arról, hogy a sok kép belinkelése gyorsítja a betelési folyamatot. A képek linkelése max. az oldal generálás idejét növeli meg, a tárhely / mySQL méretét nem növeli. Ody: keress meg MSN-en, ha aktuális lesz a dolog. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Ja, én azthittem hogy a 12ezret havonta kell fizetni... Boccs, csak azthittem hogy a 4ezres olcsóbb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Ha eljön az idő, feltétlen megkereslek Legas! Egyébként a képek is nyugodtan jöhetnek, csak kicsit belassítják a fórumot, ezért használjuk őket ésszel. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Kis tőkével én is bele tudok szállni, ha eljön az idő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Kis tőkével én is bele tudok szállni, ha eljön az idő. Akkor majd kooperálunk coce! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Ha arról van szó,szívesen beszállok Én is! :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Ilyen sokat jelent nektek ez a fórum? A végén mindenki bead egy tízest, és megvan a lóvé. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Ilyen sokat jelent nektek ez a fórum? A végén mindenki bead egy tízest, és megvan a lóvé. Ámen Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 9. Természetesen beszállok én is anyagilag ha kell.Egy nagy tárhely kell amibe belefér az adatbázis amibe a hozzászólások kerülnek.Ha jól tudom ez amit most használunk egy olyan fórummotorral készült, amihez van adatbázis is. Valaki lent kérdezte a mysqlt.Az SQL egy lekérdező nyelv, segítségével adatbázisokból lehet nagyon egyszerüen lekérdezni adatokat.A Mysql az végülis egy ingyenes adatbáziskezelő ,amivel meg lehet csinálni a táblákat, a közüttük lévő kapcsolatokat, magyarul az adatbázist és le lehet kérdezni.Ezen fórum mögött is egy adatbázis van.Amikor valaki rákattint egy topicra, tulajdonképpen egy SQL parancs megy a serverhez, hogy válogassa le a megfelelő hozzászólásokat. Legalábbis ha jól tudom így müködik nagyjából. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Anyagilag tuti összedobjuk a lóvét. Összejöttünk már annyira, hogy ilyesmi ne legyen gond, és ha sokan adunk egy 20-ast az már kész vagyon és addig fórumozunk, amíg bírjuk nyomni a gombokat. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Ilyen sokat jelent nektek ez a fórum? Nem is tudod Mennyit! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.