Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, tudok róla, csak most azt nem tudom hogy ezt mi okozta. :evil: Ma még utánanézek, szerintem kész is lesz. :)

Hozzászólás ideje:
Igen, tudok róla, csak most azt nem tudom hogy ezt mi okozta. :) Ma még utánanézek, szerintem kész is lesz. :)

Köszi, már jó!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Fórumtörténeti esemény, ugyanis a "Star Wars Saga" topic, ma elérte az ezer hozzászólást! Kis csalafintaság, hogy ez a cím elvileg az EPIII-as szekciót illetné, ám onnan korábban 500 hozzászólás törlődött.

A "SAGA" topicba íróknak pedig üzenem, hogy szép volt fiúk/lányok!

Hozzászólás ideje:

Huhh ez tök jó!

Én is gratulálok Magunknak.

Ha már itt tartunk lenne egy olyan kérdésem, hogy a tárhely mennyi hozzászólást bír el? Mi lesz ha betelik? Költöznünk kell?

Volt szó arról, hogy a sok kép belinkelése gyorsítja a betelési folyamatot.

Hozzászólás ideje:
Sajnos vészesen közeledik az az időpont, hogy be fog telni a MYSQL adatbázis, ami tudtommal 20 megás, és már túlléptük egy ideje a felét. :)

Az mi?Nemlehet áttérni az ATWre?

Hozzászólás ideje:

Annak semmi köze hozzá, a MySQL nem tárhelybiztosító, mint az ATW, meg UW, hanem a fórum ezt a fajta memóriát használja. Most néztem meg az aktuális helyzetet, 20 megás a MYSQL, és most tartunk 9,98 megánál. Annak az 500 komment balesetnek volt akkor egy haszna is anno. :)

Hozzászólás ideje:
Annak semmi köze hozzá, a MySQL nem tárhelybiztosító, mint az ATW, meg UW, hanem a fórum ezt a fajta memóriát használja. Most néztem meg az aktuális helyzetet, 20 megás a MYSQL, és most tartunk 9,98 megánál. Annak az 500 komment balesetnek volt akkor egy haszna is anno. :)

Akkor mi a megoldás?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Lehet, hogy idő után, majd törölni kell a nem népszerű topikokat, vagy a régi hozzászólásokat? :)

Ez nem fog megtörténni. Ha népszerű marad a fórum, akkor további húsz mega emelés valószínű, amit pénzért lehet eszközölni. Ezt vállalom. Az egy darabig kitart, addig meg majd kialakul mi lesz a következő lépés. Legas ígérte, hogy egy külön fórum motort fog írni majd nekem. Vannak tervek, de egyenlőre még elég távoliak.

Hozzászólás ideje:
Vagy venni egy domain-t, ott szerintem korlátlan, vagy majd a költözés lesz a megoldás.

Akkor ahhoz tárhelyet is kell venni. :)

Tudom ajánlani:http://dnslab.hu/content/view/35/61/

http://atw.hu/?a=webhosting&PHPSESSID=9935...61c9ac18dacd2bd

Egy kis ízelítő:

1 GB tárhely

Korlátlan MySQL

Vírus és Spam szűrés

Havidíj:4000FT

Hozzászólás ideje:

Dnslab.hu is korlátlan mySQL-t ad, ráadásul ismerem a készítőjét. :)

Az az 1GB meg minek, mikor úgyis csak a fórum lesz rajta?

Hozzászólás ideje:
Volt szó arról, hogy a sok kép belinkelése gyorsítja a betelési folyamatot.

A képek linkelése max. az oldal generálás idejét növeli meg, a tárhely / mySQL méretét nem növeli.

Ody: keress meg MSN-en, ha aktuális lesz a dolog. :)

Hozzászólás ideje:
Ilyen sokat jelent nektek ez a fórum? :?

A végén mindenki bead egy tízest, és megvan a lóvé. :P

Ámen :P

Hozzászólás ideje:

Természetesen beszállok én is anyagilag ha kell.Egy nagy tárhely kell amibe belefér az adatbázis amibe a hozzászólások kerülnek.Ha jól tudom ez amit most használunk egy olyan fórummotorral készült, amihez van adatbázis is.

Valaki lent kérdezte a mysqlt.Az SQL egy lekérdező nyelv, segítségével adatbázisokból lehet nagyon egyszerüen lekérdezni adatokat.A Mysql az végülis egy ingyenes adatbáziskezelő ,amivel meg lehet csinálni a táblákat, a közüttük lévő kapcsolatokat, magyarul az adatbázist és le lehet kérdezni.Ezen fórum mögött is egy adatbázis van.Amikor valaki rákattint egy topicra, tulajdonképpen egy SQL parancs megy a serverhez, hogy válogassa le a megfelelő hozzászólásokat.

Legalábbis ha jól tudom így müködik nagyjából.

Hozzászólás ideje:

Anyagilag tuti összedobjuk a lóvét. Összejöttünk már annyira, hogy ilyesmi ne legyen gond, és ha sokan adunk egy 20-ast az már kész vagyon és addig fórumozunk, amíg bírjuk nyomni a gombokat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.