Jump to content

TOP8 #1 Han Solo vs. Obi-Wan Kenobi


Donát

Star Wars Winter Madness TOP8 #1  

23 members have voted

 1. 1. Ki jusson tovább?


This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/30/2023 at 06:59 PM

Recommended Posts

Én vagyok az első, aki Hanra szavazott. Sebaj, Obi-Wan valószínűleg tényleg erősebb karakter, de az elmúlt években Mr. Solo (Han :D ) nagyon feljött nálam, főleg az EpVII-tel, de a saját filmje miatt is. Így rá megy most a voksom.

Link to comment
Share on other sites

Én meg úgy vagyok hogy 1995 óta mindkettőjüket nagyon bírom és közülük az RotS-ig Han-t bírtam jobban. Azzal a résszel viszont Obi akkora mértékben nőtt a szememben hogy azóta már őt bírom jobban.

 • Like 1
 • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

Valahogy ők ketten két, egymástól olyan távoli világ reprezentánsai. Még amikor egy légtérben is vannak (Cantina, Millenium Falcon), akkor is minimális az interakció közöttük, hiszen ott van közvetítőként Luke, akinek hisztijei átlépik Han ingerküszöbét, illetve akit Obi-Wan mentorál. Én még talán abban sem vagyok biztos, hogy a vén salabakter egyáltalán megjegyezte a csempész nevét rövid közös utazásuk során. Szerintem Leiának azért kellett győzködnie Hant, hogy első és egyetlen gyermekük neve Ben legyen. 

Link to comment
Share on other sites

Mindkettejüket nagyon kedvelem. Han egy igazán vagány karakter volt, a laza csempész figuráját pedig Harrison Ford zseniális alakítása tette feledhetetlenné. Később az öreg változatát is bírtam és Ford semmit nem veszített a fellépéséből, még öreg korában is remekül adta vissza Han karakterét. Obi-Wan meg számomra a tökéletes jedi, aki megtestesíti mindazt, ami miatt a Jedi Rend egy olyan közösség, amit az összeomlás után érdemes újra megteremteni. A TCW nagyon sokat adott nekem hozzá Obi-Wan karakteréhez, hogy láthattuk a Satinenel való kapcsolatát, azt hogy mi mindenen ment keresztül és áztán később a remete éveit is, majd ő volt az aki elindította Lukeot az útján. Ugyanoda kanyarodnék vissza, hogy mindkét karaktert szívesen látnám a továbbiakban is, most Hanra szavazok, de a későbbiekben Obi-Wanra is nyugodt szívvel tudok voksolni.

 • Like 1
 • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information