Ugrás a kommentre

TOP8 #1 Han Solo vs. Obi-Wan Kenobi


Donát

Star Wars Winter Madness TOP8 #1  

23 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Én vagyok az első, aki Hanra szavazott. Sebaj, Obi-Wan valószínűleg tényleg erősebb karakter, de az elmúlt években Mr. Solo (Han :D ) nagyon feljött nálam, főleg az EpVII-tel, de a saját filmje miatt is. Így rá megy most a voksom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én meg úgy vagyok hogy 1995 óta mindkettőjüket nagyon bírom és közülük az RotS-ig Han-t bírtam jobban. Azzal a résszel viszont Obi akkora mértékben nőtt a szememben hogy azóta már őt bírom jobban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Valahogy ők ketten két, egymástól olyan távoli világ reprezentánsai. Még amikor egy légtérben is vannak (Cantina, Millenium Falcon), akkor is minimális az interakció közöttük, hiszen ott van közvetítőként Luke, akinek hisztijei átlépik Han ingerküszöbét, illetve akit Obi-Wan mentorál. Én még talán abban sem vagyok biztos, hogy a vén salabakter egyáltalán megjegyezte a csempész nevét rövid közös utazásuk során. Szerintem Leiának azért kellett győzködnie Hant, hogy első és egyetlen gyermekük neve Ben legyen. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mindkettejüket nagyon kedvelem. Han egy igazán vagány karakter volt, a laza csempész figuráját pedig Harrison Ford zseniális alakítása tette feledhetetlenné. Később az öreg változatát is bírtam és Ford semmit nem veszített a fellépéséből, még öreg korában is remekül adta vissza Han karakterét. Obi-Wan meg számomra a tökéletes jedi, aki megtestesíti mindazt, ami miatt a Jedi Rend egy olyan közösség, amit az összeomlás után érdemes újra megteremteni. A TCW nagyon sokat adott nekem hozzá Obi-Wan karakteréhez, hogy láthattuk a Satinenel való kapcsolatát, azt hogy mi mindenen ment keresztül és áztán később a remete éveit is, majd ő volt az aki elindította Lukeot az útján. Ugyanoda kanyarodnék vissza, hogy mindkét karaktert szívesen látnám a továbbiakban is, most Hanra szavazok, de a későbbiekben Obi-Wanra is nyugodt szívvel tudok voksolni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.