Hozzászólás ideje: 2009. Január 2.16 éve Majd meglátjuk ,hogy kolmilan ezúttal tényleg nem lesz, vagy még meggondolja magát párszor... Ha előbbi, és lesz időm, akkor az angol után megcsinálom, majd elválik. Coce-ról és Kudarról nem tudok semmit, majd beírják ide, hogy mennyi idejük lesz. Szerkesztve: 2009. Január 2.16 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2009. Január 2.16 éve Szerző Előre is köszi Donát! Kíváncsi lennék egy Donát féle feliratra.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 2.16 éve Szerintem te mindenféle feliratra vevő lennél holnap, ami magyar
Hozzászólás ideje: 2009. Január 2.16 éve Szerző Szerintem te mindenféle feliratra vevő lennél holnap, ami magyar Nem hízelgésképp írtam.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 2.16 éve Szerintem te mindenféle feliratra vevő lennél holnap, ami magyar Ez tuti biztos Nekem jó lesz később is, majd megpróbálom most angollal, eddig nem tűnt hallás után sem nagyon nehéznek
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Majd meglátjuk ,hogy kolmilan ezúttal tényleg nem lesz, vagy még meggondolja magát párszor... Ha előbbi, és lesz időm, akkor az angol után megcsinálom, majd elválik. Coce-ról és Kudarról nem tudok semmit, majd beírják ide, hogy mennyi idejük lesz. Tényleg nem leszek, ez biztos... Mindjárt indulunk...
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Néha ő is besegít kolmilannak. Fogalmazhatunk így is. Vagy h a részek felét én fordítom. De sztem lesz időm fordítani, ha lesz angol felirat. Addig még úgyis írok, de most reggeli, és nézem az új részt!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Holnap sajnos nem leszek... figy azt lehet tudni h mikorra érsz majd vissza kb?
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve figy azt lehet tudni h mikorra érsz majd vissza kb? 6-kor érkezünk, szóval úgy kb hétkor tudom kezdeni esetleg...
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve 6-kor érkezünk, szóval úgy kb hétkor tudom kezdeni esetleg... Hát ha minden jól megy akk már csak ellenőrizned kell majd! Csak jó h tudom h azért leszel még ma, h átírd R6et, meg feltedd ide oda. Remélem semmi nem jön közbe. :S
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Hát az a hír járja h az angol felirat csak 4 körül készül el...
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Skaccok, melyik változathoz lesz felírat? SDH-val már találkoztam.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Skaccok, melyik változathoz lesz felírat? SDH-val már találkoztam. Az lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Bocs srácok, esetleg valaki be tudná linkelni az epizódok feliratait? Előre is köszi!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Bocs srácok, esetleg valaki be tudná linkelni az epizódok feliratait?Előre is köszi! Persze: http://www.hosszupuskasub.com/ És itt keress rá a clone wars-ra!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Plusz ha visszafelé lapozgatsz a topicban, minden rész feliratát megtalálhatod.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Szerző Plusz ha visszafelé lapozgatsz a topicban, minden rész feliratát megtalálhatod. Plusz be se kell lépni a topikba, csak elég ha a gémkapocsra rákattintasz a név mellett.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Plusz be se kell lépni a topikba, csak elég ha a gémkapocsra rákattintasz a név mellett. Ja, tényleg, még az is van
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Közben már kijött az angol nyelvű felirat is... Ha kell segítség, akkor nyugodtan szóljatok, szívesen segítek a fordításban!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Szerző Közben már kijött az angol nyelvű felirat is... Ha kell segítség, akkor nyugodtan szóljatok, szívesen segítek a fordításban! Kudarmubat már csinálja.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Az nagyon jó hír! Sok sikert, már nagyon várom a feliratot, én anélkül sohasem nézek TCW-t! Előre is köszi a feliratért!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Szerző Az nagyon jó hír! Sok sikert, már nagyon várom a feliratot, én anélkül sohasem nézek TCW-t! Előre is köszi a feliratért! Én sem nézek felirat nélkül, de szerintem ezzel itt vannak egy így egy páran. Én is nagyon várom már.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve A felirat kész, kolmilannak átküldtem, átnézi, és aztán jöhet a menet.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Köszi a feliratot kudarmubat! Csatlakozom én is a köszönetnyilvánításhoz.....de mond csak Ody, bírod még?
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Szerző Csatlakozom én is a köszönetnyilvánításhoz.....de mond csak Ody, bírod még? Tudod az adminoknak vannak kiváltságaik.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 3.16 éve Tudod az adminoknak vannak kiváltságaik. Hehh! A szegény pórnép meg csak várjon, mi?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.