Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. (szerkesztve) Majd meglátjuk ,hogy kolmilan ezúttal tényleg nem lesz, vagy még meggondolja magát párszor... Ha előbbi, és lesz időm, akkor az angol után megcsinálom, majd elválik. Coce-ról és Kudarról nem tudok semmit, majd beírják ide, hogy mennyi idejük lesz. Szerkesztve: 2009. Január 2. - Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Előre is köszi Donát! Kíváncsi lennék egy Donát féle feliratra. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Szerintem te mindenféle feliratra vevő lennél holnap, ami magyar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Szerintem te mindenféle feliratra vevő lennél holnap, ami magyar Nem hízelgésképp írtam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Hozzászólás ideje: 2009. Január 2. Szerintem te mindenféle feliratra vevő lennél holnap, ami magyar Ez tuti biztos Nekem jó lesz később is, majd megpróbálom most angollal, eddig nem tűnt hallás után sem nagyon nehéznek Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Majd meglátjuk ,hogy kolmilan ezúttal tényleg nem lesz, vagy még meggondolja magát párszor... Ha előbbi, és lesz időm, akkor az angol után megcsinálom, majd elválik. Coce-ról és Kudarról nem tudok semmit, majd beírják ide, hogy mennyi idejük lesz. Tényleg nem leszek, ez biztos... Mindjárt indulunk... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Néha ő is besegít kolmilannak. Fogalmazhatunk így is. Vagy h a részek felét én fordítom. De sztem lesz időm fordítani, ha lesz angol felirat. Addig még úgyis írok, de most reggeli, és nézem az új részt! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Holnap sajnos nem leszek... figy azt lehet tudni h mikorra érsz majd vissza kb? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. figy azt lehet tudni h mikorra érsz majd vissza kb? 6-kor érkezünk, szóval úgy kb hétkor tudom kezdeni esetleg... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. 6-kor érkezünk, szóval úgy kb hétkor tudom kezdeni esetleg... Hát ha minden jól megy akk már csak ellenőrizned kell majd! Csak jó h tudom h azért leszel még ma, h átírd R6et, meg feltedd ide oda. Remélem semmi nem jön közbe. :S Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hát az a hír járja h az angol felirat csak 4 körül készül el... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Skaccok, melyik változathoz lesz felírat? SDH-val már találkoztam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Skaccok, melyik változathoz lesz felírat? SDH-val már találkoztam. Az lesz. Válasz
Tierce Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Bocs srácok, esetleg valaki be tudná linkelni az epizódok feliratait? Előre is köszi! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Bocs srácok, esetleg valaki be tudná linkelni az epizódok feliratait?Előre is köszi! Persze: http://www.hosszupuskasub.com/ És itt keress rá a clone wars-ra! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Plusz ha visszafelé lapozgatsz a topicban, minden rész feliratát megtalálhatod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Plusz ha visszafelé lapozgatsz a topicban, minden rész feliratát megtalálhatod. Plusz be se kell lépni a topikba, csak elég ha a gémkapocsra rákattintasz a név mellett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az lesz. Köszi, le is szedtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Köszi, le is szedtem. Én is...már milyen régen. :? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Plusz be se kell lépni a topikba, csak elég ha a gémkapocsra rákattintasz a név mellett. Ja, tényleg, még az is van Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Közben már kijött az angol nyelvű felirat is... Ha kell segítség, akkor nyugodtan szóljatok, szívesen segítek a fordításban! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Közben már kijött az angol nyelvű felirat is... Ha kell segítség, akkor nyugodtan szóljatok, szívesen segítek a fordításban! Kudarmubat már csinálja. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az nagyon jó hír! Sok sikert, már nagyon várom a feliratot, én anélkül sohasem nézek TCW-t! Előre is köszi a feliratért! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Az nagyon jó hír! Sok sikert, már nagyon várom a feliratot, én anélkül sohasem nézek TCW-t! Előre is köszi a feliratért! Én sem nézek felirat nélkül, de szerintem ezzel itt vannak egy így egy páran. Én is nagyon várom már. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. A felirat kész, kolmilannak átküldtem, átnézi, és aztán jöhet a menet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Köszi a feliratot kudarmubat! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Köszi a feliratot kudarmubat! Csatlakozom én is a köszönetnyilvánításhoz.....de mond csak Ody, bírod még? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Csatlakozom én is a köszönetnyilvánításhoz.....de mond csak Ody, bírod még? Tudod az adminoknak vannak kiváltságaik. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Tudod az adminoknak vannak kiváltságaik. Hehh! A szegény pórnép meg csak várjon, mi? Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Hozzászólás ideje: 2009. Január 3. Türelem ifjú Padawan! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.