kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Találtam a 2x19-hez olasz feliratot, sajnos angol nincs, de időzítéshez beválhat. http://www.tvsubtitles.net/subtitle-123389.html Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kopp Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. (szerkesztve) Tudom teli van fordítási hibákal de megér egy próbát. (Google Translatet használtam és lefordítottam vele ezt magyarra: http://www.tvsubtitles.net/subtitle-123389.html ) felirat.zip Szerkesztve: 2010. Április 11. - kopp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Tudom teli van fordítási hibákal de megér egy próbát. (Google Translatet használtam és lefordítottam vele ezt magyarra: http://www.tvsubtitles.net/subtitle-123389.html ) felirat.zip Elolvastam az első 12 sort... Értelmetlen! Fél éve tanulok olaszul, de azt jobban érteném, mint ezt... Pedig ez az anyanyelvem. Na nem összeszídni akartalak, így az első hszdnél, meg hát jót akartál, de nem ajánlom snekinek, hogy letöltse, mert fölösleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Nem utolsó sorban, van nekünk egy professzionális fordítónk, aki másnaposan, álmából felkeltve, asszony által leamortizálva is lazán kenterbe verne bármilyen webes torzító-ferdítő akármicsodát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Kopp! Valóban dicséretes az igyekezeted, de sajnos ez így tényleg elég értelmetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Sajnálom, de a felirat csak keddre lesz kész. Kopp: Ez, kérlek szépen, f*s, pedig még csak meg se néztem. Semmi értelme. Értem, hogy segíteni akarsz, de... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Sajnálom, de a felirat csak keddre lesz kész.Van már egyáltalán angol felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Van. The.Clone.Wars.S02E19.The.Zillo.Beast.Strikes.Back.HDTV.Cinemascope_2.35_AR.XviD_ThV_DEMENTA.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Köszi Milán! Fantasztikus! Egyébként tényleg jó a Twitter, egyből jelzett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Milán, köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Köszi a feliratot, Milán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Nagyon szívesen mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Úgy hallottam, holnap már lesz magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Igazad volt. The.Clone.Wars.S02E20.Death.Trap.HDTV.Cinemascope_2.35_AR.XviD_ThV_DEMENTA.eng.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Ohh, és én lehettem az első, aki letölti... Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Köszi a feliratot.Már el is felejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Köszi a feliratot mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Ismét nagy köszönet kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Nagyon szépen köszi, Kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Mester... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 20. Nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Felirat holnap lesz kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Felirat holnap lesz kész. Előre is kösz! Addig talán ideje lenne megnéznem a 20. részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Felirat holnap lesz kész. Remek! Addig talán ideje lenne megnéznem a 20. részt. Bizony ideje lenne már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Előre is kösz! Addig talán ideje lenne megnéznem a 20. részt. És utána meg is írhatnád az újabb regényedet a topikjában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.