Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 16. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Csoda történt! Fent van az angol felirat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Ez nagyszerű hír! Akkor lehet hogy estére megajándékozol minket a magyarral? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Szerintem 6-ra meg vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Szerintem 6-ra meg vagyok vele. Addigra veszek hat bort hét sört meg egy kis töményet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Addigra veszek hat bort hét sört meg egy kis töményet. Sajnos erre már nem lesz időd . De ajánlom figyelmedbe ezt a 2012-es Sous-titre de Lok Durd-ot. Remek bukéja van! Star Wars The Clone Wars - 04x15 - Deception.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Sajnos erre már nem lesz időd . De ajánlom figyelmedbe ezt a 2012-es Sous-titre de Lok Durd-ot. Remek bukéja van! Indulok!!! Köszi!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Köszi szépen a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Szívesen, de véleményezzétek is a részt, hogy lássam nem hiába dolgoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Köszi a feliratot Lok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Ez most szuper gyors volt! Épp csak benéztem ide, mi a helyzet, és már az eredmény várt. Köszi, Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Ez most szuper gyors volt! Épp csak benéztem ide, mi a helyzet, és már az eredmény várt. Köszi, Lok. A régi szép időket idézte ez a mai nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Ez most szuper gyors volt! Épp csak benéztem ide, mi a helyzet, és már az eredmény várt. Köszi, Lok. Ha az angol felirat időben elkészülne mindig, akkor én is mindig ilyen "szupergyors" lennék. Egyébként köszi neked és Ágkinak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Ha az angol felirat időben elkészülne mindig, akkor én is mindig ilyen "szupergyors" lennék. Egyébként köszi neked és Ágkinak is. Tudom, hogy nem rajtad múlik. Meg aztán sokkal könnyebb délután fordítani, mint éjjel, ezt is tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 21. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Én is köszönöm a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Deception WEB-DL felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. El se hiszem, már van felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Remélem, most már véglegesítik ezt a korai elkészítést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Remélem, most már véglegesítik ezt a korai elkészítést. Én is nagyon remélem. Mondanom se kell, hogy sokkal jobb így mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. "És monda Lok Durd: "Lőn felirat!" És úgy lőn. És a sagások látták hogy ez jó, és áldák Lok Durd nevét" Star Wars The Clone Wars - 04x16 - Friends and Enemies.2HD.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. "És monda Lok Durd: "Lőn felirat!" És úgy lőn. És a sagások látták hogy ez jó, és áldák Lok Durd nevét" Köszönöm Istenem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hát de még milyen jó! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. "És monda Lok Durd: "Lőn felirat!" És úgy lőn. És a sagások látták hogy ez jó, és áldák Lok Durd nevét" Áldjuk bizony. Megyek is, megnézem az Úr ajándékát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi, Lok! Ilyen is ritkán van, hogy előbb töltöm le a feliratot, mint az epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszi szépen! Mondom 6 körül benézek megvan-e? Erree 3-kor jöhettem volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Köszike a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.