Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Ez nagyszerű hír! Akkor lehet hogy estére megajándékozol minket a magyarral?
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Szerző Szerintem 6-ra meg vagyok vele. Addigra veszek hat bort hét sört meg egy kis töményet.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Addigra veszek hat bort hét sört meg egy kis töményet. Sajnos erre már nem lesz időd . De ajánlom figyelmedbe ezt a 2012-es Sous-titre de Lok Durd-ot. Remek bukéja van! Star Wars The Clone Wars - 04x15 - Deception.zip
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Szerző Sajnos erre már nem lesz időd . De ajánlom figyelmedbe ezt a 2012-es Sous-titre de Lok Durd-ot. Remek bukéja van! Indulok!!! Köszi!!!!!!!!
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Szívesen, de véleményezzétek is a részt, hogy lássam nem hiába dolgoztam.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Ez most szuper gyors volt! Épp csak benéztem ide, mi a helyzet, és már az eredmény várt. Köszi, Lok.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Szerző Ez most szuper gyors volt! Épp csak benéztem ide, mi a helyzet, és már az eredmény várt. Köszi, Lok. A régi szép időket idézte ez a mai nap.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Ez most szuper gyors volt! Épp csak benéztem ide, mi a helyzet, és már az eredmény várt. Köszi, Lok. Ha az angol felirat időben elkészülne mindig, akkor én is mindig ilyen "szupergyors" lennék. Egyébként köszi neked és Ágkinak is.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 21.13 éve Ha az angol felirat időben elkészülne mindig, akkor én is mindig ilyen "szupergyors" lennék. Egyébként köszi neked és Ágkinak is. Tudom, hogy nem rajtad múlik. Meg aztán sokkal könnyebb délután fordítani, mint éjjel, ezt is tudom.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 28.13 éve Szerző Remélem, most már véglegesítik ezt a korai elkészítést. Én is nagyon remélem. Mondanom se kell, hogy sokkal jobb így mindenkinek.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 28.13 éve "És monda Lok Durd: "Lőn felirat!" És úgy lőn. És a sagások látták hogy ez jó, és áldák Lok Durd nevét" Star Wars The Clone Wars - 04x16 - Friends and Enemies.2HD.zip
Hozzászólás ideje: 2012. Január 28.13 éve Szerző "És monda Lok Durd: "Lőn felirat!" És úgy lőn. És a sagások látták hogy ez jó, és áldák Lok Durd nevét" Köszönöm Istenem.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 28.13 éve "És monda Lok Durd: "Lőn felirat!" És úgy lőn. És a sagások látták hogy ez jó, és áldák Lok Durd nevét" Áldjuk bizony. Megyek is, megnézem az Úr ajándékát.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 28.13 éve Köszi, Lok! Ilyen is ritkán van, hogy előbb töltöm le a feliratot, mint az epizódot.
Hozzászólás ideje: 2012. Január 28.13 éve Köszi szépen! Mondom 6 körül benézek megvan-e? Erree 3-kor jöhettem volna?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.