Hozzászólás ideje: 2012. November 11.12 éve Nagyon szépen köszi, Lok! Egy apró észrevétel: Nem lehet, hogy Ohnaka kaiburr kristályról és nem kyber kristályról beszél? Én kaiburrnak hallottam, ami az EU-ban is egy nagyon jellegzetes és ismert fénykardkristály volt. A kyber kristály pedig inkább ilyen adathordozó volt a Cargo Of Doomban.
Hozzászólás ideje: 2012. November 11.12 éve Köszi szépen, és itt a WEB-DL verzió: swtcw507webdl-SUB.zip
Hozzászólás ideje: 2012. November 11.12 éve Szerző Köszi Al! Már csak a részt kellene megtalálnom. Egyébként hihetetlen milyen jó kis rendszer van itt, sok értékes emberrel. Igazán akkor éreznénk a hiányukat, ha nem lennének.
Hozzászólás ideje: 2012. November 11.12 éve thx a fordításért Szerkesztve: 2012. November 11.12 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2012. November 11.12 éve Szerző Szerintem egy kis pontosítás ráférne az alábbira. - You seem less hospitable than our last meeting (Legutóbb sokkal ellenségesebbnek tűntél) Szerintem itt épp azt mondja Ahsoka, hogy a múltkor sokkal barátságosabbnak tűnt.
Hozzászólás ideje: 2012. November 11.12 éve Szerintem egy kis pontosítás ráférne az alábbira. - You seem less hospitable than our last meeting (Legutóbb sokkal ellenségesebbnek tűntél) Szerintem itt épp azt mondja Ahsoka, hogy a múltkor sokkal barátságosabbnak tűnt. Konkrétan azt mondja, hogy kevésbé tűnt vendégszeretőnek. (Legalábbis nekem ezt dobja ki a Webfordítás a hospitable szóra, de valamelyest érzem, hogy mit jelent.) Lok Durd lényegében ugyanezt írta, csak más megközelítésből, hasonló stílusban, ahogy a Die Hard magyar címe keletkezett.
Hozzászólás ideje: 2012. November 11.12 éve Szerző Azt mondja, hogy kevésbé tűnik vendégszeretőnek, mint a legutóbbi találkozásukkor. Teljesen más a szöveg értelme így.
Hozzászólás ideje: 2012. November 18.12 éve Elkészültem az új rész feliratával. Fogyasszátok egészséggel. Star Wars The Clone Wars - 05x08.zip
Hozzászólás ideje: 2012. November 18.12 éve Elkészültem az új rész feliratával. Fogyasszátok egészséggel. thx
Hozzászólás ideje: 2012. November 18.12 éve Köszönöm szépen, és itt a WEB-DL verzióhoz időzítve: swtcw508webdl-SUB.zip Szerkesztve: 2012. November 18.12 éve - albundy
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.