Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Yesi,yesss! Köszi Lok koma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Nagyon szépen köszi, Lok! Egy apró észrevétel: Nem lehet, hogy Ohnaka kaiburr kristályról és nem kyber kristályról beszél? Én kaiburrnak hallottam, ami az EU-ban is egy nagyon jellegzetes és ismert fénykardkristály volt. A kyber kristály pedig inkább ilyen adathordozó volt a Cargo Of Doomban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Lok, isten vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Köszi szépen, Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Köszi szépen, és itt a WEB-DL verzió: swtcw507webdl-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Köszi Al! Már csak a részt kellene megtalálnom. Egyébként hihetetlen milyen jó kis rendszer van itt, sok értékes emberrel. Igazán akkor éreznénk a hiányukat, ha nem lennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. (szerkesztve) thx a fordításért Szerkesztve: 2012. November 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerintem egy kis pontosítás ráférne az alábbira. - You seem less hospitable than our last meeting (Legutóbb sokkal ellenségesebbnek tűntél) Szerintem itt épp azt mondja Ahsoka, hogy a múltkor sokkal barátságosabbnak tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerintem egy kis pontosítás ráférne az alábbira. - You seem less hospitable than our last meeting (Legutóbb sokkal ellenségesebbnek tűntél) Szerintem itt épp azt mondja Ahsoka, hogy a múltkor sokkal barátságosabbnak tűnt. Konkrétan azt mondja, hogy kevésbé tűnt vendégszeretőnek. (Legalábbis nekem ezt dobja ki a Webfordítás a hospitable szóra, de valamelyest érzem, hogy mit jelent.) Lok Durd lényegében ugyanezt írta, csak más megközelítésből, hasonló stílusban, ahogy a Die Hard magyar címe keletkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Azt mondja, hogy kevésbé tűnik vendégszeretőnek, mint a legutóbbi találkozásukkor. Teljesen más a szöveg értelme így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Köszi a feliratokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wullf Yularen Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Köszi eddig az összeset nagyon jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Elkészültem az új rész feliratával. Fogyasszátok egészséggel. Star Wars The Clone Wars - 05x08.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Köszi szépen! Most először én voltam az első letöltő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. THX Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Elkészültem az új rész feliratával. Fogyasszátok egészséggel. thx Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Kösz, Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. (szerkesztve) Köszönöm szépen, és itt a WEB-DL verzióhoz időzítve: swtcw508webdl-SUB.zip Szerkesztve: 2012. November 18. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Albundy neked is THX minősítést adok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Köszi Lok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Köszi mindkettőtöknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Köszi Lok és albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Köszönöm én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Felkerült a felirat is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Most volt időm. Star Wars The Clone Wars - 05x09.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.