Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Bearanyoztad az éjjelem. Máris töltöm Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 24. Azért ne nagyon szokjatok hozzá . Jövő szombaton pl: szalagavatóm lesz, úgyhogy a fordítást csak akkor tudom majd megkezdeni, miután kikerültem a detoxból . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Köszi Lok! Szalagavató? Húúúha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Köszi szépen a Lok, és küldöm a web-dl-hez ídőzitett verziót: swtcw509webdl-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Csak emlegetni kellett. Köszi Al! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Köszi a fordítást és a Web-DL verziót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Köszi szépen, Lok! És most nézem, már 235-en letöltötték innen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 1. Van angol felirat! Lok meg részeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Meglesz ma az újé? Egyébként nem tiszta a poénod Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Lok Durd írta:....a fordítást csak akkor tudom majd megkezdeni, miután kikerültem a detoxból . Remélem nem olyan vészes a helyzet..., de ha mégis akkor kutyaharapást szőrivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Lok-kal minden OK. Idézet az Egyéb fontos topikból: A szalagavatónk valami eszméletlen jól sikeredett! Egyértelműen a mi osztályunk osztálytánca volt a legsikeresebb (Indiait táncoltunk + az elején mi, fiúk balettoztunk tütüben meg harisnyában ) . Nem tudom, mikor éreztem magam ilyen jól utoljára (pedig az est folyamán össz-vissz egy pohár bort ittam). Az after mondjuk kicsit csalódás volt (a hely rohadt drága volt, ebből kifolyólag alig fogyasztottam valamit), dehát a jóból is megárt a sok, ugye . A fordítást most kezdem, olyan 5-6 óra tájékán számítsatok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Remélem nem olyan vészes a helyzet..., de ha mégis akkor kutyaharapást szőrivel. Kösz, már értem...csak nem ide írta, vakon voltam.. Hát mondjuk fejfájással két róka közt nem lehet túl jó fordítani. De én bíztatom! Csinálja csak! Hátha még több poén lesz így a részben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. No, elkészültem a felirattal. Egyébként nem volt se hányás, se fejfájás, csak kicsit tovább aludtam, mint szoktam, ugyanis 5-6 óra tájban feküdtem le aludni. Jó szórakozást a részhez! (én meglehetősen jól szórakoztam rajta ) Star Wars The Clone Wars - 05x10.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. No, elkészültem a felirattal. Egyébként nem volt se hányás, se fejfájás, csak kicsit tovább aludtam, mint szoktam, ugyanis 5-6 óra tájban feküdtem le aludni. Jó szórakozást a részhez! (én meglehetősen jól szórakoztam rajta ) Köszi! És örülök hogy jól vagy! A szalagavatómról én is 5-6 körül értem haza. Mondjuk akkor még egy év volt a Klónok támadásáig..Öreg vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Köszi Lok, és adom a WEB-DL időzítést. swtcw510webdl-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Köszi a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Köszi skacok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 2. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 3. Köszi mindkettőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. (szerkesztve) Angol nyelvű felirat a 511 webdl-hez, ha valakit érdekel... swtcw511webdl-ENG-SUB.zip Szerkesztve: 2012. December 9. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Köszi al, de én most már megvárom a magyart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Kész is. Star Wars The Clone Wars - 05x11.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Köszönöm szépen a fordítást, máris adom a webdl-hez az időzítést.... swtcw511webdl-SUB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Köszi srácok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Köszi szépen, Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Köszönöm én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Köszi Lok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 9. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.