Hozzászólás ideje: 2012. November 24.12 éve Azért ne nagyon szokjatok hozzá . Jövő szombaton pl: szalagavatóm lesz, úgyhogy a fordítást csak akkor tudom majd megkezdeni, miután kikerültem a detoxból .
Hozzászólás ideje: 2012. November 25.12 éve Köszi szépen a Lok, és küldöm a web-dl-hez ídőzitett verziót: swtcw509webdl-SUB.zip
Hozzászólás ideje: 2012. November 25.12 éve Köszi szépen, Lok! És most nézem, már 235-en letöltötték innen...
Hozzászólás ideje: 2012. December 2.12 éve Lok Durd írta:....a fordítást csak akkor tudom majd megkezdeni, miután kikerültem a detoxból . Remélem nem olyan vészes a helyzet..., de ha mégis akkor kutyaharapást szőrivel.
Hozzászólás ideje: 2012. December 2.12 éve Lok-kal minden OK. Idézet az Egyéb fontos topikból: A szalagavatónk valami eszméletlen jól sikeredett! Egyértelműen a mi osztályunk osztálytánca volt a legsikeresebb (Indiait táncoltunk + az elején mi, fiúk balettoztunk tütüben meg harisnyában ) . Nem tudom, mikor éreztem magam ilyen jól utoljára (pedig az est folyamán össz-vissz egy pohár bort ittam). Az after mondjuk kicsit csalódás volt (a hely rohadt drága volt, ebből kifolyólag alig fogyasztottam valamit), dehát a jóból is megárt a sok, ugye . A fordítást most kezdem, olyan 5-6 óra tájékán számítsatok rá.
Hozzászólás ideje: 2012. December 2.12 éve Remélem nem olyan vészes a helyzet..., de ha mégis akkor kutyaharapást szőrivel. Kösz, már értem...csak nem ide írta, vakon voltam.. Hát mondjuk fejfájással két róka közt nem lehet túl jó fordítani. De én bíztatom! Csinálja csak! Hátha még több poén lesz így a részben!
Hozzászólás ideje: 2012. December 2.12 éve No, elkészültem a felirattal. Egyébként nem volt se hányás, se fejfájás, csak kicsit tovább aludtam, mint szoktam, ugyanis 5-6 óra tájban feküdtem le aludni. Jó szórakozást a részhez! (én meglehetősen jól szórakoztam rajta ) Star Wars The Clone Wars - 05x10.zip
Hozzászólás ideje: 2012. December 2.12 éve No, elkészültem a felirattal. Egyébként nem volt se hányás, se fejfájás, csak kicsit tovább aludtam, mint szoktam, ugyanis 5-6 óra tájban feküdtem le aludni. Jó szórakozást a részhez! (én meglehetősen jól szórakoztam rajta ) Köszi! És örülök hogy jól vagy! A szalagavatómról én is 5-6 körül értem haza. Mondjuk akkor még egy év volt a Klónok támadásáig..Öreg vagyok...
Hozzászólás ideje: 2012. December 2.12 éve Köszi Lok, és adom a WEB-DL időzítést. swtcw510webdl-SUB.zip
Hozzászólás ideje: 2012. December 9.12 éve Angol nyelvű felirat a 511 webdl-hez, ha valakit érdekel... swtcw511webdl-ENG-SUB.zip Szerkesztve: 2012. December 9.12 éve - albundy
Hozzászólás ideje: 2012. December 9.12 éve Köszönöm szépen a fordítást, máris adom a webdl-hez az időzítést.... swtcw511webdl-SUB.zip
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.