Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki a legmenőbb vagy legjobb fejvadász? 25 felhasználó szavazott

1. 1. Ki a legmenőbb vagy legjobb fejvadász?

• Aurra Sing
      0
    • Bossk
      0
    • Zuckuss
    • IG-88
      0
    • Dengar
    • Jango Fett
    • Greedo
    • Boba Fett
    • más
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, mindkettőben leírták, de ha jól emlékszem, mindkettőben kicsit más (mint ahogy a Slave I is eléggé eltérő az egyes könyvekben, kedvencem, mikor több szintes és hatalmas raktere van...). Elvben úgy élte túl, hogy a Sarlacc ugye ezer évig emésztgeti az áldozatát, Boba meg hatványozottan védettebb helyzetben volt a páncélja miatt. Így pár nappal (órával? erre már nem emlékszem) az incidens után elérte a háti rakétája elsütőgombját, és a Jango által is bevetett rakétával szó szerint kirobbantotta magát Sarlacc-ból. Eztán az arra ténfergő Dengar megtalálta, és "meggyógyította". Fel nem épült, mert azt hiszem, rákos is lett (lol...), meg bőrkínjai lettek, izületi problémák, stb.

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez meg tipikus példa az EU -s hülyeségre. Visszahoznak egy fejvadászt a halálból mert népszerű, és bele akarják írni a többi regénybe; ergo eladhatóbbá akarják azokat tenni. Számomra Boba meghalt az EPVI -ban.

Mélységesen egyet értek. Boba számomra is kinyiffant az ep6-ban.

Hozzászólás ideje:

Jobb lenne, ha inkább ep6 előtti könyvekben szerepelne inkább ;) Azért elég nagy időt felölel az is, tekintve, hogy az ep3 idején tinédzser, utána meg aztán van több, mint két évtized az ep6-ig :) Jó sok sztori fér bele ebbe az időszakba. No de az írók régebben nem tudtak írni erről a korszakról, így inkább visszahozták a halálból, mert utána volt mit írniuk.

Hozzászólás ideje:

Számomra is halott. Ha azt akarták volna a készítők hogy életben maradjon, akkor nem reptették volna be a sarlacc-be. Ezekkel a feltámasztásos dolgokkal pedig ki lehet üldözni a világból, főként az Uralkodó klónozása volt erős...

Szerkesztve: - Giskard

Hozzászólás ideje:
Jobb lenne, ha inkább ep6 előtti könyvekben szerepelne inkább ;) Azért elég nagy időt felölel az is, tekintve, hogy az ep3 idején tinédzser, utána meg aztán van több, mint két évtized az ep6-ig :) Jó sok sztori fér bele ebbe az időszakba. No de az írók régebben nem tudtak írni erről a korszakról, így inkább visszahozták a halálból, mert utána volt mit írniuk.

Hát, ha az író képtelen önálló cool karaktert kitalálni, akkor végül is muszály hülye mód feltámasztani már halott cool karaktereket, hogy aztán a coolságukat kizsigereljét a felámasztásnál is idiótább dolgokkal. Szóval, szerintem az ep6 utáni korszakról sem tudtak igazán írni, legalábbis Boba Fett kb egy jó történetben nem szerepelt még a feltámasztása után, de azért az az előtti könyvek is hagynak maguk után némi kívánnivalót. Nálam már ott kinyírták a karaktert az EU-ban, hogy valaki kitalálta, Boba Fett valójában nem is Boba Fett, hanem Jaster Mereel. Bár ezeket a történeteket jórészt az ep2 ellehetetlenítette (Jaster Mereelt ebben a formában hál' isten teljesen), az ep2 után gyártottakat meg még nem olvastam, bár azoknak sem jósolok nagy sikert.

Hozzászólás ideje:

Jaster Mereelt amúgy is elvitte az ep2 :) Amióta tudjuk Boba történetét, az ilyen kitalációk mindössze érdekesség szintjén mennek el, a maguk idejében elszórakoztatták az embert, de ma már nincs sok létalapjuk.

• 12 évvel később...
Hozzászólás ideje:
2009. 03. 19. - 21:58, Frenkie írta:

Nálam is halott Boba Fett.Elképesztő mit ki nem találnak az írók.

Na... :D 

Egyébként most megnézve a filmet mellbevágott, hogy Boba mennyire szenzációs lett azáltal, hogy van neki sztorija. Nem sokat szerepel, de minden mondatára és jelenetére más megvilágításban lehet nézni. Nyilvánvalóan ez a folyamat már a prequel után elindult, de a TBoBF után lett teljes. 

Amúgy most nézem a fentebbi szavazást. Greedo a második legmenőbb fejvadász: WTF? :lol2:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amúgy most nézem a fentebbi szavazást. Greedo a második legmenőbb fejvadász: WTF? :lol2:

Szerintem már az is gáz, hogy Dengar a legmenőbb. :D Gyorsan szavaztam is egyet Bobára. :P 

Hozzászólás ideje:

Na jó, de éppen Dengar? Az a karakter, akit észre sem venni, ha az ember rosszkor pislant? Akinek a helyére, ha betennének egy kaktuszt, szemernyi költői túlzással élve, nem vennék észre a változtatást? Mi van ebben a fadeszkánál is jelentéktelen díszletelemben, amitől ő lett anno a legkirályabb fejvadász, szemben például Jango Fett-tel, akire én adtam le most egy szavazatot? Most komolyan, a lépcső, amin Piett lecammog, amikor jelent Vadernek, jelentősebb, mint Dengar. Mi van ebben a kendős pacákban, aki akár The Book of Boba Fett nélkül is többet ér, mint egy Boba Fett, Jango Fett vagy Greedo. Vagy Zuckuss és 4LOM, a másik két szék a jelenetben.

Hozzászólás ideje:

Na megtettem amit a haza megkívánt és toltam egy szavazatot Bobára :D Dengar most a fejvadászos képregényekben elég sokat szerepelt, de szerintem nála még Zuckuss is menőbb. Szerepelhetett volna helyette tényleg egy kaktusz is akár, ugyanannyi hatása lett volna. Meg nagyon a karaktert magát se találom szimpatikusnak, rendben a szerelméért csinálja azt amit, de semmi extra nincs a karakterben.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

A fejvadász háborúkban meg talán a Történetek Jabba palotájából-ban szerepelt - utóbbi nem biztos -  és egész jó kis sztorit írtak Dengar köré. 

Akkor valószínűleg a szavazók olvasták ezeket. :D 

• 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2009. 03. 19. - 19:58, Dzséjt írta:

Mélységesen egyet értek. Boba számomra is kinyiffant az ep6-ban.

2009. 03. 19. - 19:20, Ody Mandrell írta:

Szerintem ez meg tipikus példa az EU -s hülyeségre. Visszahoznak egy fejvadászt a halálból mert népszerű, és bele akarják írni a többi regénybe; ergo eladhatóbbá akarják azokat tenni. Számomra Boba meghalt az EPVI -ban.

Mennyit változott a világ. :D

Hozzászólás ideje:

Hát nem kicsit. Bár nálam itt is közrejátszik az, hogy ha azon az úton indult volna el, amin a Legendákban is, vagyis egy hangyányi fejlődést sem mutatva visszatér fejvadászkodni, plusz egy ideig még Hant is b*sztatta, a Fettről szóló sztorik egy része arról szólt, hogy Fett meg akarja ölni, Han meg mindig kicsúszik a kezéből, de a végén azért csak összefognak. Ja, meg rákos lett... Hát ezzel végleg kiütötték nálam a nyeregből szegény Fettet. Amikor ezt meghallottam, azt gondoltam, hogy na, most már csak az kéne, hogy Lando meg AIDS-es legyen.:lol:

Ehhez képest számomra nagyon izgalmasnak bizonyult az, hogy tatoone-i keresztapa lett belőle.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Lehet nem is tudja, hogy ő vágta hátba. :lol:

Mondjuk azért megnéztem volna, hogyan reagál Luke Skywalkerre a Mandi második évadának végén, de ő már rég lelépett, mire a Jedi X-szárnyúja befutott. Később lehet elmesélték neki, mire Boba: "Karabast, de jó, hogy eljöttem".

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.