Jump to content

Fejvadászok

Ki a legmenőbb vagy legjobb fejvadász?  

25 members have voted

1. 1. Ki a legmenőbb vagy legjobb fejvadász?

• Aurra Sing
      0
    • Bossk
      0
    • Zuckuss
    • IG-88
      0
    • Dengar
    • Jango Fett
    • Greedo
    • Boba Fett
    • más
      0

Recommended Posts

A birodalom visszavágban a leghangsúlyosabbak a fejvadászok. Itt kapnak egy nagyon jó kis feladatot, felkutatni Han Solot. Élve, nem darabokban!

Nem rég sikerült beszereznem a Történetek a fajvadászokról és a Mandalori páncél című könyveket, de még nem tudtam elolvasni. Nagyon tetszenek ezek a fejvadászos sztorik. Megfelelnek bérgyilkosoknak is.

Spéci felszerelésük van és nem jellemző rájuk a tiszta játszma. Én nagyon szeretem őket.

Edited by Ody Mandrell

Nem ismerem az összes itt felsorolt fejvadászt, ennek ellenére bizalmat szavaztam Bobának, az apja ellenében :)

Aurra Sing ep1 Podracenél látszik a kanyarban.

Greedo-t Solo lövi le.

A többiek mind azon a csillagrombolón vannak, amin a megbízást kapják Vadertől.

Bossk az a hüllőszerű Trandish-i.

Dengar a bekötött fejű, kioperálták az agyából a könyörületet.

Zuckuss egy nagy rovarszerű szemevan és hasonló lélegeztető bigyuszka van a fején, mint Plo Koon-nak.

IG-88 fejvadászdroid, A magna Guard az elődje azok IG-100 és 101-es típusuak. 4darab készült belőle, mikor bekapcsolta őket az alkotója, megölték, nehogy kikapcsolja és átszerelje őket, kicsit még szerelgettek egymáson. 360fokban látnak és mind a 4 kapcsolatban van egymással, látják amit egymás lát. Egy maghal a birodalom alatt Boba lövi szét és egy a Shadows of the Empireben hal meg.

A csillagrombolón lévő fejvadászok közül kimaradt 4-LOM, aki egy protokoldroid volt, de elromlott és bünöző lett, képes leutánozi áldozata tulajdonságait és elméletileg Zuckuss társa.

lokatelli - szép volt ez a kis összefoglaló. Én sem tudtam volna szebben. :)

Jó sztorik vannak azokban a könyvekben, de vannak azért óriási túlzások. Egyes karaktereket tudásilag nagyon felnagyítanak. Pl. az egyik IG 88 bejutott a 2. Halálcsillag fő computermagjába, vagyis beleépítette magát, és át akarta venni az irányítását a mgfelelő pillanatban. Csak ugye jöttek a lázadók...

Na pl. ez már nem tetszett :) , de a Dengar előéletét bemutató novella már tetszett, hogy ő mégis milyen viszonyban van Solo-val. :)

Bár régen olvastam a Történetek a fejvadászokról-t, de nekem aszem pont az IG-88-as a jobbak közzé tartozott. Tetszett, ahogy érzékeltették, hogy milyen gyorsan gondolkodik meg hasonlók...

Lehet, hogy rosszul emlékszek, de asszem Dengar történetében van, hogy simán átveri a Birodalmat, nomeg a végén nősülésre adja a fejét... az annyira nem jött be.

A csillagrombolón lévő fejvadászok közül kimaradt 4-LOM, aki egy protokoldroid volt, de elromlott és bünöző lett, képes leutánozi áldozata tulajdonságait és elméletileg Zuckuss társa.  

lokatelli - szép volt ez a kis összefoglaló. Én sem tudtam volna szebben. :)

Igen észrevettem, hogy 4-LOM kimaradt, de későn. Azért tettem, oda, hogy más, aki őt szereti tessék másra szvazni.

Köszönöm.

Az is érdekes kérdés lehet, vajon a többi fejvadász merre kereste Han-t? Boba Fett viszont nagyon ismerte Solo-t. Tudta hogy találhat rá :)

Erről is van egy könyv ott kezdődik, hogy megkapják a feladatot az Executoron és merre indulnak mindenkit követ a könyv.

IG-88 is jó felé megy mert a Bespinen Boba lelövi, ez le is lett forgatva állítólag. Mindenesetre ott van a roncsa amikor Chewie C-3PO-ért megy az olvasztóba.

IG-88 is jó felé megy mert a Bespinen Boba lelövi, ez le is lett forgatva állítólag. Mindenesetre ott van a roncsa amikor Chewie C-3PO-ért megy az olvasztóba.

Valóban ott látható!!! Szenzációs, hogy még ebből is könyvet írtak :)

Ezen a képen van még egy érdekes momentum Chewbacca balján. Valaki kidobott egy teljesen jó TIE pilótát  8)

Lehet, hogy Boba vele is találkozott. Ő is akart lóvét Soloért. Aztán Bobának eszébe jutott, ennek ugyanolyan feje van, mint nekem :D

• 4 weeks later...
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Boba Fett, mégpedig az elért eredményeik alapján. Jangó is egy ász volt a fejvadászok közt, hisz másként nem őt választotta volna Tyranus. Viszont szerintem Boba túlszárnyalta őt a hírnév terén. Legalábbis nekem az a benyomásom, hogy Boba munkásságát sokkal jobban tisztelték (félték) a galaxis lakói, mint az apjáét. (Persze lehet, hogy csak az EU-s művek befolyásolnak...)

• 7 months later...

Nem értek az EU-hoz és angolban nem vagyok perfekt. Valaki elmagyarázná hogy Boba hogy élte túl azt a "gödröt", mert én a mai napig azt hittem hogy a Tatooinon halt meg csak olvastam a Wookiepedián valamit aztán útánanéztem és megláttam hogy més a Yuuzhan Vong háborúk idején (amihez nem sokar értek) is élt.