lokatelli Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 (edited ) A birodalom visszavágban a leghangsúlyosabbak a fejvadászok. Itt kapnak egy nagyon jó kis feladatot, felkutatni Han Solot. Élve, nem darabokban! Nem rég sikerült beszereznem a Történetek a fajvadászokról és a Mandalori páncél című könyveket, de még nem tudtam elolvasni. Nagyon tetszenek ezek a fejvadászos sztorik. Megfelelnek bérgyilkosoknak is. Spéci felszerelésük van és nem jellemző rájuk a tiszta játszma. Én nagyon szeretem őket. Edited March 19, 2022 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Nem ismerem az összes itt felsorolt fejvadászt, ennek ellenére bizalmat szavaztam Bobának, az apja ellenében Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Nem ismerem az összes itt felsorolt fejvadászt, ennek ellenére bizalmat szavaztam Bobának, az apja ellenében Aurra Sing ep1 Podracenél látszik a kanyarban. Greedo-t Solo lövi le. A többiek mind azon a csillagrombolón vannak, amin a megbízást kapják Vadertől. Bossk az a hüllőszerű Trandish-i. Dengar a bekötött fejű, kioperálták az agyából a könyörületet. Zuckuss egy nagy rovarszerű szemevan és hasonló lélegeztető bigyuszka van a fején, mint Plo Koon-nak. IG-88 fejvadászdroid, A magna Guard az elődje azok IG-100 és 101-es típusuak. 4darab készült belőle, mikor bekapcsolta őket az alkotója, megölték, nehogy kikapcsolja és átszerelje őket, kicsit még szerelgettek egymáson. 360fokban látnak és mind a 4 kapcsolatban van egymással, látják amit egymás lát. Egy maghal a birodalom alatt Boba lövi szét és egy a Shadows of the Empireben hal meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 A csillagrombolón lévő fejvadászok közül kimaradt 4-LOM, aki egy protokoldroid volt, de elromlott és bünöző lett, képes leutánozi áldozata tulajdonságait és elméletileg Zuckuss társa. lokatelli - szép volt ez a kis összefoglaló. Én sem tudtam volna szebben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Jó, de kifelejtettétek más jellemzését. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Jó sztorik vannak azokban a könyvekben, de vannak azért óriási túlzások. Egyes karaktereket tudásilag nagyon felnagyítanak. Pl. az egyik IG 88 bejutott a 2. Halálcsillag fő computermagjába, vagyis beleépítette magát, és át akarta venni az irányítását a mgfelelő pillanatban. Csak ugye jöttek a lázadók... Na pl. ez már nem tetszett , de a Dengar előéletét bemutató novella már tetszett, hogy ő mégis milyen viszonyban van Solo-val. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Bár régen olvastam a Történetek a fejvadászokról-t, de nekem aszem pont az IG-88-as a jobbak közzé tartozott. Tetszett, ahogy érzékeltették, hogy milyen gyorsan gondolkodik meg hasonlók... Lehet, hogy rosszul emlékszek, de asszem Dengar történetében van, hogy simán átveri a Birodalmat, nomeg a végén nősülésre adja a fejét... az annyira nem jött be. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 A csillagrombolón lévő fejvadászok közül kimaradt 4-LOM, aki egy protokoldroid volt, de elromlott és bünöző lett, képes leutánozi áldozata tulajdonságait és elméletileg Zuckuss társa. lokatelli - szép volt ez a kis összefoglaló. Én sem tudtam volna szebben. Igen észrevettem, hogy 4-LOM kimaradt, de későn. Azért tettem, oda, hogy más, aki őt szereti tessék másra szvazni. Köszönöm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Az is érdekes kérdés lehet, vajon a többi fejvadász merre kereste Han-t? Boba Fett viszont nagyon ismerte Solo-t. Tudta hogy találhat rá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Az is érdekes kérdés lehet, vajon a többi fejvadász merre kereste Han-t? Boba Fett viszont nagyon ismerte Solo-t. Tudta hogy találhat rá Erről is van egy könyv ott kezdődik, hogy megkapják a feladatot az Executoron és merre indulnak mindenkit követ a könyv. IG-88 is jó felé megy mert a Bespinen Boba lelövi, ez le is lett forgatva állítólag. Mindenesetre ott van a roncsa amikor Chewie C-3PO-ért megy az olvasztóba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 IG-88 is jó felé megy mert a Bespinen Boba lelövi, ez le is lett forgatva állítólag. Mindenesetre ott van a roncsa amikor Chewie C-3PO-ért megy az olvasztóba. Valóban ott látható!!! Szenzációs, hogy még ebből is könyvet írtak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Ha már beszéltünk róla itt a képe. Roncs IG-88, szegény milyen sorsa lett. De ez csak egy a négyből , úgyhogy vigyázzunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ezen a képen van még egy érdekes momentum Chewbacca balján. Valaki kidobott egy teljesen jó TIE pilótát 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Ezen a képen van még egy érdekes momentum Chewbacca balján. Valaki kidobott egy teljesen jó TIE pilótát 8) Lehet, hogy Boba vele is találkozott. Ő is akart lóvét Soloért. Aztán Bobának eszébe jutott, ennek ugyanolyan feje van, mint nekem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ezen a képen van még egy érdekes momentum Chewbacca balján. Valaki kidobott egy teljesen jó TIE pilótát 8) Ja, biztos összebalhézott Vader-rel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Nekem régebben Jango volt a kedvencem.De Boba Fett-re voksoltam.Mostanában ő a menőbb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Nekem Jango mester a kedvencem.Intelligens, gyors, erős.Igaz, hogy fej nélkül végezte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Boba Fettre szavaztam, de engem erősen befolyásol az EU vele kapcsolatban. Nem igazán tudom figyelmen kívül hagyni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Boba Fett vajon milyen álcázást használt, hogy nem vette észre Han amikor mögötte haladt? Még csak le sem maradt. Szorosan követte a Falcont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Mondjuk "radar" zavarást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Mondjuk "radar" zavarást. Lehet.... Még jó, hogy nincs hátsó ablak a Falconon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Lehet.... Még jó, hogy nincs hátsó ablak a Falconon. Han biztos meg volt győződve róla, hogy ilyen tuti ötlete másnak úgysincs, úgyhogy eszébe sem jutott maguk mögé nézni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Vagy Bobi átkapcsolta a gépét lopakodó üzemmódba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Jango. Kissé elfogult vagyok, de egyrészt a szélesebb családi kör miatt (na jó ettől még Boba is lehetne) másrészt ahogy az esőben meglengették egymást Obival, azt öröm nézni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyoka Lamaro Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Boba Fett, mégpedig az elért eredményeik alapján. Jangó is egy ász volt a fejvadászok közt, hisz másként nem őt választotta volna Tyranus. Viszont szerintem Boba túlszárnyalta őt a hírnév terén. Legalábbis nekem az a benyomásom, hogy Boba munkásságát sokkal jobban tisztelték (félték) a galaxis lakói, mint az apjáét. (Persze lehet, hogy csak az EU-s művek befolyásolnak...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 (edited ) A filmek alapján szerintem is Jango és Boba között dől el a verseny. Jango kevesebbet szerepel mint a fia, talán ez billenti Boba irányába a mérleg nyelvét. Edited July 21, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Azt mikor is nyilatkozta Jeremy Bulloch hogy szerinte Jango volt jobb, mert neki még a páncélja is épen maradt? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Azt mikor is nyilatkozta Jeremy Bulloch hogy szerinte Jango volt jobb, mert neki még a páncélja is épen maradt? ) Mikor itt járt De nem Bobát hozta ki győztesnek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Nem értek az EU-hoz és angolban nem vagyok perfekt. Valaki elmagyarázná hogy Boba hogy élte túl azt a "gödröt", mert én a mai napig azt hittem hogy a Tatooinon halt meg csak olvastam a Wookiepedián valamit aztán útánanéztem és megláttam hogy més a Yuuzhan Vong háborúk idején (amihez nem sokar értek) is élt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 A Történetek a Fejvadászokról című regényben részletesen leírják a kiszabadulását. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts