Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. (szerkesztve) Én a borítón esetleg Palpi, vagyis Sidi bácsit is el tudnám képzelni. De valóban, üvölt hogy Ahsoka legyen a borítón. Szerkesztve: 2013. Június 12. - Klónok Háborúja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Nekem nagyon bejönnek, főleg Gascon! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Annyi szent, hogy mindhárom elképzelésen zöld a háttér. Valaki csak tud valamit... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Annyi szent, hogy mindhárom elképzelésen zöld a háttér. Valaki csak tud valamit... Meglehet, hogy a Wikipédia az oka. A "List of Episodes" szekcióban mindig ellátják egy színnel az évadot. Nem csak itt, hanem más sorozatoknál is. Új évadok esetén mindig véletlenszerűen választanak színt, de ha kijön a DVD/Blu-Ray kiadás, akkor annak a borítójához igazítják. Ezért lett az első évad színe piros, a másodiké szürke, a harmadiké kék, míg a negyediké sötétszürke. Az ötödik évadnak teljesen véletlenül a zöld színt választották, talán ez is lehet az oka, hogy éppen zöld színűek lettek ezek a borítók. (Tekintve, hogy a hivatalos borítót egyelőre nem hozták nyilvánosságra.) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Azért én is imádkozok! És persze olyan kivitelben, mint a korábbiak. Kicsit emiatt én aggódom, mert a Disney nagyon fapadosra vette mostanában a figurát. Még az olyan sikerfilmek, mint az Avengers is olyan formában jött ki, hogy extra csak mutatóban volt rajta. Bár mivel ez nem hazánkban jön ki, azért több esélyt látok egy kielégítő kiadásra, de akkor is, azért ezen a téren tartok a Disney miatt. De még akkor is, ha a Warner hozza ki, mert nekik meg ez már ugye egy "ilyenünk is volt" sorozat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Én maximálisan örülnék ha legalább egy olyan kiadással állnának elő mint a legutóbbi lemez. Nagyon kellene már jönni a bejelentésnek. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Főleg ezt az évadot kötelező minőségi munkával kiadni, akárcsak a többit is. Ebben a szezonban volt a bolt, ostobaság lenne elfuserálni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Én maximálisan örülnék ha legalább egy olyan kiadással állnának elő mint a legutóbbi lemez. Nagyon kellene már jönni a bejelentésnek. Talán a Celebrationon. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Ahogy olvastam, október 16-án jön Franciaországban az 5. és az 1-5. évad BD és DVD. Tehát nem kell aggódni a megjelenés miatt. Az már más kérdés, hogy én direkt nem vettem meg külön az évadokat, mert egybe szerettem volna az egészet, és a bónusz tartalomról még nincs hír... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Nincs még hivatalos bejelentés a megjelenésről. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. A Jedi News azt írja, ha ez igaz, akkor a US of A-ben 15-én kedden érkezne meg a csomag a polcokra, mert ott a keddi kezdés a szokás. HA valóban igaz és nem valami talány ez a hír. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. (szerkesztve) Mutatós kiadványok, annak ellenére, hogy Obi van az 5. évados borítón. Itt pedig a trailer hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=Ge7XxdE25TU Szerkesztve: 2013. Július 26. - Darth Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. NA megint lehet megvenni az egybe csomagoltat. Nekem egyelőre megteszi az ötödik évad. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Frappánsan néznek ki, de hogy elfuserálták a lehetőséget, hogy Ahsokát tegyék a borítóra . Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Szerintem is nagy kár érte. Egyrészt aktívabb szerepe volt az évadban (bár Maul és Yoda után tudjuk, hogy ez nem szempont), másrészt a zöld jobban passzolt volna az ő képmásához. Egyébként úgy tűnik, a múltkori "kamugyanús borítók" mégis hivatalos forrásból származtak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Már előrendelhető. 42 dollár lesz. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Nini, új Ahsoka pozitúra. Kellőképpen tükrözi az évad darkosságát. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Annyi szent, hogy mindhárom elképzelésen zöld a háttér. Valaki csak tud valamit... Hát ez bejött nekik. Zöld lett és Obi lett a befutó! Én megbocsátom! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Tegnap meg lett rendelve a TCW ötödik évad BD. Már alig várom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Én most halasztom az új gépem miatt. Majd karácsonyra szerintem meglepem magam vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Így lesz teljes a gyűjtemény, már csak ezért sem hagynám ki. A kronológiában meg éppen odaérek addigra amikorra megérkezik, szóval még az időzítéssel se lesz baj. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Én sem hagyom ki, csak a pénztárcám nem feneketlen. Pedig már én is megnézném kronológiailag, de mivel gőzöm sincs, mikor fogom megvenni, így nem állok neki. Remélem minél hamarabb a polcon tudhatom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Úgy értem nálam most ez élvez prioritást. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Tegnap meg lett rendelve a TCW ötödik évad BD. Már alig várom! Jó szórakozást hozzá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Köszi Frenkie. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Új előzetes a BD/DVD kiadáshoz. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. (szerkesztve) Én a gyűjteményes kiadást tervezem beszerezni, viszont van valami, amiben nem vagyok biztos. Tehát ha jól értem, akkor a gyűjteményes kiadás tartalmazza az egész sorozatot, az epizód guide-ot és egy concept-art gyűjteményt. Arról viszont sehol semmi említést nem találok, hogy az egyes évad gyűjteményekre kiadott extrák közül bármit is tartalmazna. Erről tudtok valamit? Azért érdekel, mert ha semmi ilyesmi nincs benne, akkor lehet, hogy inkább a 3-4-5-ik évados kiadásokat rendelném meg. (Az 1-2 évadoknak a magyar kiadását vettem meg, de asszem a hátralévő évadokra most már úgyis hiába várnék.) Szerkesztve: 2013. Szeptember 29. - Werebazs Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Ez lényegében az ötödik évad előzetese, néhány jelenet kicserélésével. Most döbbentem rá igazán, hogy milyen régen láttam az ötödik évad részeit, ráadásul csak egyszer. Amikor Ahsoka küzd a sivatagban, azt hittem, hogy az benne sem volt az ötödik évadban. De ahogy lelassítottam és megláttam Hondót, már rájöttem, hogy melyik epizódról van szó. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. (szerkesztve) Na én is megrendeltem az öt évados DVD gyűjteményt Szerk: Na hiszen, hogy pont ez legyen az 1500-ik hsz-em! Szerkesztve: 2013. Október 4. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. Gratula Werebazs. Akkor együtt várjuk a csomagok érkeztét. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.