Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. (szerkesztve) Én a borítón esetleg Palpi, vagyis Sidi bácsit is el tudnám képzelni. De valóban, üvölt hogy Ahsoka legyen a borítón. Szerkesztve: 2013. Június 12. - Klónok Háborúja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Nekem nagyon bejönnek, főleg Gascon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Annyi szent, hogy mindhárom elképzelésen zöld a háttér. Valaki csak tud valamit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Annyi szent, hogy mindhárom elképzelésen zöld a háttér. Valaki csak tud valamit... Meglehet, hogy a Wikipédia az oka. A "List of Episodes" szekcióban mindig ellátják egy színnel az évadot. Nem csak itt, hanem más sorozatoknál is. Új évadok esetén mindig véletlenszerűen választanak színt, de ha kijön a DVD/Blu-Ray kiadás, akkor annak a borítójához igazítják. Ezért lett az első évad színe piros, a másodiké szürke, a harmadiké kék, míg a negyediké sötétszürke. Az ötödik évadnak teljesen véletlenül a zöld színt választották, talán ez is lehet az oka, hogy éppen zöld színűek lettek ezek a borítók. (Tekintve, hogy a hivatalos borítót egyelőre nem hozták nyilvánosságra.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Azért én is imádkozok! És persze olyan kivitelben, mint a korábbiak. Kicsit emiatt én aggódom, mert a Disney nagyon fapadosra vette mostanában a figurát. Még az olyan sikerfilmek, mint az Avengers is olyan formában jött ki, hogy extra csak mutatóban volt rajta. Bár mivel ez nem hazánkban jön ki, azért több esélyt látok egy kielégítő kiadásra, de akkor is, azért ezen a téren tartok a Disney miatt. De még akkor is, ha a Warner hozza ki, mert nekik meg ez már ugye egy "ilyenünk is volt" sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Én maximálisan örülnék ha legalább egy olyan kiadással állnának elő mint a legutóbbi lemez. Nagyon kellene már jönni a bejelentésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Főleg ezt az évadot kötelező minőségi munkával kiadni, akárcsak a többit is. Ebben a szezonban volt a bolt, ostobaság lenne elfuserálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Én maximálisan örülnék ha legalább egy olyan kiadással állnának elő mint a legutóbbi lemez. Nagyon kellene már jönni a bejelentésnek. Talán a Celebrationon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Ahogy olvastam, október 16-án jön Franciaországban az 5. és az 1-5. évad BD és DVD. Tehát nem kell aggódni a megjelenés miatt. Az már más kérdés, hogy én direkt nem vettem meg külön az évadokat, mert egybe szerettem volna az egészet, és a bónusz tartalomról még nincs hír... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Nincs még hivatalos bejelentés a megjelenésről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. A Jedi News azt írja, ha ez igaz, akkor a US of A-ben 15-én kedden érkezne meg a csomag a polcokra, mert ott a keddi kezdés a szokás. HA valóban igaz és nem valami talány ez a hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. (szerkesztve) Mutatós kiadványok, annak ellenére, hogy Obi van az 5. évados borítón. Itt pedig a trailer hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=Ge7XxdE25TU Szerkesztve: 2013. Július 26. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. NA megint lehet megvenni az egybe csomagoltat. Nekem egyelőre megteszi az ötödik évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Frappánsan néznek ki, de hogy elfuserálták a lehetőséget, hogy Ahsokát tegyék a borítóra . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 26. Szerintem is nagy kár érte. Egyrészt aktívabb szerepe volt az évadban (bár Maul és Yoda után tudjuk, hogy ez nem szempont), másrészt a zöld jobban passzolt volna az ő képmásához. Egyébként úgy tűnik, a múltkori "kamugyanús borítók" mégis hivatalos forrásból származtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Már előrendelhető. 42 dollár lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Nini, új Ahsoka pozitúra. Kellőképpen tükrözi az évad darkosságát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Annyi szent, hogy mindhárom elképzelésen zöld a háttér. Valaki csak tud valamit... Hát ez bejött nekik. Zöld lett és Obi lett a befutó! Én megbocsátom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Tegnap meg lett rendelve a TCW ötödik évad BD. Már alig várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Én most halasztom az új gépem miatt. Majd karácsonyra szerintem meglepem magam vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Így lesz teljes a gyűjtemény, már csak ezért sem hagynám ki. A kronológiában meg éppen odaérek addigra amikorra megérkezik, szóval még az időzítéssel se lesz baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Én sem hagyom ki, csak a pénztárcám nem feneketlen. Pedig már én is megnézném kronológiailag, de mivel gőzöm sincs, mikor fogom megvenni, így nem állok neki. Remélem minél hamarabb a polcon tudhatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Úgy értem nálam most ez élvez prioritást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Tegnap meg lett rendelve a TCW ötödik évad BD. Már alig várom! Jó szórakozást hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Köszi Frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Új előzetes a BD/DVD kiadáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. (szerkesztve) Én a gyűjteményes kiadást tervezem beszerezni, viszont van valami, amiben nem vagyok biztos. Tehát ha jól értem, akkor a gyűjteményes kiadás tartalmazza az egész sorozatot, az epizód guide-ot és egy concept-art gyűjteményt. Arról viszont sehol semmi említést nem találok, hogy az egyes évad gyűjteményekre kiadott extrák közül bármit is tartalmazna. Erről tudtok valamit? Azért érdekel, mert ha semmi ilyesmi nincs benne, akkor lehet, hogy inkább a 3-4-5-ik évados kiadásokat rendelném meg. (Az 1-2 évadoknak a magyar kiadását vettem meg, de asszem a hátralévő évadokra most már úgyis hiába várnék.) Szerkesztve: 2013. Szeptember 29. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Ez lényegében az ötödik évad előzetese, néhány jelenet kicserélésével. Most döbbentem rá igazán, hogy milyen régen láttam az ötödik évad részeit, ráadásul csak egyszer. Amikor Ahsoka küzd a sivatagban, azt hittem, hogy az benne sem volt az ötödik évadban. De ahogy lelassítottam és megláttam Hondót, már rájöttem, hogy melyik epizódról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. (szerkesztve) Na én is megrendeltem az öt évados DVD gyűjteményt Szerk: Na hiszen, hogy pont ez legyen az 1500-ik hsz-em! Szerkesztve: 2013. Október 4. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 4. Gratula Werebazs. Akkor együtt várjuk a csomagok érkeztét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.