kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Akkor minek rendelted meg? Előrendeltem, és már le akartam mondani, erre ez fogad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Előrendeltem, és már le akartam mondani, erre ez fogad. Hát elég későn akartad lemondani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hát elég későn akartad lemondani... Elvileg 27-én jelent volna meg... 24-én "még gondolkozom rajta" állapotban voltam, aztán megfeledkeztem róla... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Az xpress -es fiúk nagyon gyorsak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Az xpress -es fiúk nagyon gyorsak. Azért lehet még meggondolom magam, főleg, hogy hamarosan lesz hangrendszerem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megjött nekem is az értesítés, de várhatpk csütörtökig, mert Dr. House-sal együtt hozom el. Ody, kérünk majd egy velős DVD tesztet, de minimum választ arra, hogy extrákon van-e felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megjött nekem is az értesítés, de várhatpk csütörtökig, mert Dr. House-sal együtt hozom el.Ody, kérünk majd egy velős DVD tesztet, de minimum választ arra, hogy extrákon van-e felirat. Hétvége előtt semmiképp nem nézem meg a filmet, de az extrákról tudósítok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Most épp úgy gondolom, hogy inkább átveszem... Kicsit úgy érzem, hogy illene... Tesztelésben rám számíthattok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Most épp úgy gondolom, hogy inkább átveszem... Kicsit úgy érzem, hogy illene... Tesztelésben rám számíthattok. Jó döntés! A hangja úgy is eredetiben a legjobb (a képről nem is beszélve). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Jó döntés! A hangja úgy is eredetiben a legjobb (a képről nem is beszélve). A hangnál nem igazán számít hogy eredeti vagy "biztonsági" lemezről hallod e. A kép az amivel machinálni szoktak, hogy ráférjen a lemezre. De kilencven perc, további tömörítés nélkül is rámegy egy 4 gigás lemezre Persze nincs rajta extra, se csúcsszuper menü. Amúgy majd én is összehasonlítom az eredetivel, de per pillanat a meglévő anyaggal is simán porolni tudom a szőnyeget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Legyen az eredeti kiadás oldie. Elhiszem, hogy jó minőség, de egy másolt cucc sosem ér fel az eredetivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Jelentem a 2 lemezes extrás DVD kiadás megjelent, most kaptam e-mailt, hogy postázták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Media Marktban láttam az 1 lemezest, 2990.-Ft-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. (szerkesztve) Megjött már valakinek? Szerk: Megjött! Szerkesztve: 2009. Január 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az extrákon nincs magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. (szerkesztve) Hasznos infó: a jobb oldali az első lemez. Na most vettem észre a félcentis kettest a lemezen... Szerkesztve: 2009. Január 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az extrákon nincs magyar felirat. Rossz ámen :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Rossz ámen :S Az egylemezes átlátszó tokban volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az egylemezes átlátszó tokban volt? Aham. Legalábbis úgy tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Aham. Legalábbis úgy tűnt. Ez meg feketében van. Aki majd az egylemezest veszi, számíthatok tőle egy szkennelésre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Egylemezes belső része fehér vagy nyomtatott? (mert van olyan elvetemült az FHE, hogy átlátszó tokban a borító belső része fehér ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az extra lemezhez csinálok majd feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az extra lemezhez csinálok majd feliratot. Köszi, de hogy lehet majd megnézni a feliratot vele? Az audiokommentáron sincs felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Köszi, de hogy lehet majd megnézni a feliratot vele?Az audiokommentáron sincs felirat? Azon nincs. VLC-ben asszem lehet külső forrásból feliratot berakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. (szerkesztve) Az első lemezen a menük magyarok, de viszont van "Ne lopj" reklám is. Ezt át lehet ugrani, ha az angol menüt választod. A magyar menüt a "Shqip" (albán) választásával lehet közvetlenül elérni, és nem is kell lapozni. Szerkesztve: 2009. Január 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az extra lemezhez csinálok majd feliratot. De jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nem hiszem el, hogy csak nekem jött meg ma... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Elvileg nekem is meglenne, de Greg bácsi megjelenését bevárja ami 29-én jelenik meg. Viszont haverom megvette a DVD-t és Br-t is és azt mondta, a BR minőségén besz*rt. Nagyon jó a kép és hangminőség is, magasan veri a Batman-t és a Speed Racer(?)-t. (Ő... illetve már csomagolás alatti állapotban van a rendelésem. Ez vajon azt jelenti, hogy holnap már át is vehetem? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. (szerkesztve) Nem hiszem el, hogy csak nekem jött meg ma... Én is megkaptam. Csak belepillantottam, de szomorúan konstatáltam, hogy nincs az extrákon magyar felirat. A menük szépek, de semmi extra. A filmek gyönyörűen animált menüihez képest a fasorban sincsenek. A film képe, és a sorozatból bemutatott részek minősége egyaránt kimagaslóan jó! Az évadokat is be kell majd gyűjteni, semmi kétség. Szerkesztve: 2009. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. A menük ilyenek vagy máshogy néznek ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.