Donát Hozzászólás ideje: Március 10. Hozzászólás ideje: Március 10. 2024. 03. 06. - 22:07, Ody Mandrell írta: Szerintetek Crosshair keze miért remeg? Egy kis Várda Keserűért. Viccet félretéve, szerintem is két oka lehet vagy a lelki vonal vagy valami mellékhatása a kísérletezésnek. Tetszett az epizód, jó volt visszatérni a bolygóra. A hangulata 10/10es volt nem kevés Dűne beütéssel. Szívmelengető volt látni ahogy Hunter és Crosshair megbékélnek. Illetve az is hogy Wrecker megőrizte C felszerelését. Az is tetszett, hogy megemlékeztek Techről. Kíváncsian várom a folytatást. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: Március 10. 5 perccel korábban, Donát írta: Wrecker megőrizte C felszerelését. Nálam Wecker a kedvenc Batch tag. Imádom a nagy melákot, hatalmas szíve van. 6 perccel korábban, Donát írta: Az is tetszett, hogy megemlékeztek Techről. Igen, az a néma főhajtás mindenkitől hatalmas volt! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 10. Hozzászólás ideje: Március 10. 22 perccel korábban, Donát írta: Egy kis Várda Keserűért. Viccet félretéve, szerintem is két oka lehet vagy a lelki vonal vagy valami mellékhatása a kísérletezésnek. Tetszett az epizód, jó volt visszatérni a bolygóra. A hangulata 10/10es volt nem kevés Dűne beütéssel. Szívmelengető volt látni ahogy Hunter és Crosshair megbékélnek. Illetve az is hogy Wrecker megőrizte C felszerelését. Az is tetszett, hogy megemlékeztek Techről. Kíváncsian várom a folytatást. Ahogy Hunter leesett/lezuhant a lény járatába, és egy pillanatra elvesztette az eszméletét, az Crosshair számára pont hogy Mayday-t juttathatta eszébe. Szerintem átfutott a gondolat a fejében, mi van ha történik valami az egyik volt társával/családtagjával a szeme láttára.. Ő már egy másfajta Crosshair, itt már nyoma sincs az 1. évados határozottságnak, vagy céltudatosságnak, a részéről. Szépen lassan az arogancia is teljesen alábbhagyott nála, ahogy teltek a percek a részben. Csak mivel ő nagyon makacs, nehezen tudja a külvilág felé kifejezni magát. Nálam ez a rész, inkább a 2. évados "The Outpost" epizódra hajazott. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: Március 10. Crosshair nagyon összetett személyiség. A mutációja is erre játszik rá. Szinte ezzel szemben megy. Nagyon jól írtad Rex, próbál változni de abszolút nem erőltetetten. Szép lassan olyan szintre fog jutni, ami a karaktere szempontjából a kiindulópontot is meg fogja haladni. Ritka bravúr animációs formában összehozni egy ilyen karaktert. 2 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Március 10. Hozzászólás ideje: Március 10. Remek epizód volt! Tetszik a párhuzam, hogy ahol Crosshair saját ellenállása a Birodalommal szemben megszületett, ott ért igazán célt ez a cselekedet azáltal, hogy a csapat ténylegesen visszafogadta. Vagyis leginkább a csapat összes tagja, hiszen Omega sosem mondott le róla, Wrecker meg a maga bumfordi, kicsit együgyű módján ezekben a dolgokban tisztábban látva, Omega megítélésére bízta magát. Echo pragmatikusan állt a dologhoz (meglátjuk, milyen infókat hoztál), Hunter volt a legnehezebb dió, aki nagyon várta Crosshair magyarázatait, az ő bizalmát volt a legnehezebb visszaszerezni. S hogy sikerült, ahhoz egy ilyen küldetés kellett, ahol megint egymásra hagyatkozva, veszélyben mutatkozzon meg, hogy ők egy oldalon állnak ismét. Innentől jöhet a terv, hogyan szabadítják ki a többi klónt! 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: Március 11. 9 órával ezelőtt, Pildi írta: Wrecker meg a maga bumfordi, kicsit együgyű módján ezekben a dolgokban tisztábban látva, Omega megítélésére bízta magát. Habár úgy tűnik, szerintem Wrecker nem együgyű. Omega értékítéletében pedig még szép, hogy megbízik. Én is hagyatkoznék rá, bár Crosshair szerint túl bizalmas az emberek irányában. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Március 11. Hozzászólás ideje: Március 11. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Habár úgy tűnik, szerintem Wrecker nem együgyű. Omega értékítéletében pedig még szép, hogy megbízik. Én is hagyatkoznék rá, bár Crosshair szerint túl bizalmas az emberek irányában. Igen, szerintem sem együgyű, inkább csak nem gondolja túl, nem bonyolítja a dolgokat. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: Március 11. Néha már Hunternél is megfontoltabb, lásd. a Setroni akciót. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Március 11. Hozzászólás ideje: Március 11. 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Habár úgy tűnik, szerintem Wrecker nem együgyű. Omega értékítéletében pedig még szép, hogy megbízik. Én is hagyatkoznék rá, bár Crosshair szerint túl bizalmas az emberek irányában. 29 perccel korábban, Donát írta: Igen, szerintem sem együgyű, inkább csak nem gondolja túl, nem bonyolítja a dolgokat. Nem úgy értettem, hogy ostoba vagy ilyesmi, ezért szerencsésebb lett volna egyszerűnek irnom, mert valóban, inkább az az igaz, hogy nem bonyolítja túl a dolgokat, ahogy Donát irta. Egyébként Omega erkölcsi iránytűje ugyanolyan erős, mint Rey-é, s aki nem gondolja túl a dolgokat, az pont ezért könnyebben is megérzi ezt. Logikusan átgondolva elég nagy lutri egy kislány értékitéletében ilyen szinten megbízni, ehhez kell az, hogy valaki ösztönösen álljon hozzá. Na Wrecker ilyen. 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 16. Hozzászólás ideje: Március 16. Nagyon jó rész volt. Szeretem a karakterépítős részeket. Most bőven volt rá alkalom, és kellett is. Vadásznak újra bíznia kéne Célkeresztben. Célkeresztnek is újra bele kéne simulnia a csapatba. Szerintem jó úton haladnak e felé. Omega igyekszik a kötőanyag szerepet betölteni. Csak nehéz eldönteni, mikor lehet rá ilyen téren szükség és mikor kell ráhagynia Vadászra és Célkeresztre a dolgokat. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 16. Hozzászólás ideje: Március 16. Revan te miért használod a nevek magyar fordításait? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 16. Hozzászólás ideje: Március 16. Mert gondolom szinkronnal nézni. Szerintem teljesen legit, nincs ezzel gond. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.