Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. (szerkesztve) Április 30-án fog érkezni az Obi-Wan Kenobi - The Complete Series lemezre! Szerkesztve: Augusztus 8. - Ody Mandrell 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. (szerkesztve) Ejj de jó lenne ez is magyarul. Szerkesztve: Március 5. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. DVD-n már nem adnak ki semmit odaát. Végülis mindegy, itt nem fog megjelenni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Erről @Bomarr mást mondott évekkel ezelőtt. Úgy emlékszem ő mondta, hogy még Nagy Britanniában is még nem tudta beelőzni a Blue-Ray a DVD-t és még mindig nagyon erős a DVD kiadás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Évekkel ezelőtt... Amúgy ez tök mindegy, ha a Lucasfilm nem ad ki csak BD-t. Márpedig egy ideje csak sima és 4K BD-t dob piacra. Ma már a boltokban is csak 4K TV-t kapsz, arra minek gyártson DVD-t bárki is? 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Nekem nem kell más verzióban, kizárólag VHS-en. 1 5 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. 23 perccel korábban, Dzséjt írta: Nekem nem kell más verzióban, kizárólag VHS-en. De csak alábeszélős(rábeszélős) hanggal... máshogy nem az igazi a VHS!! xD 3 Válasz
ati Hozzászólás ideje: Március 5. Hozzászólás ideje: Március 5. Ha az a neve a kiadásnak, hogy The Complete Series akkor nem lesz második évad. Különben első évadnak hívnák. 3 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Március 8. Hozzászólás ideje: Március 8. (szerkesztve) Nagyon szép! Köllene magyarul.. És a poster art-ot bizonyos Attila Szarka készítette, bár csak futólag olvastam a cikket a .com-on. Szerkesztve: Március 8. - csoli1138 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Április 29. Hozzászólás ideje: Április 29. Érdekes infók lesznek a Blu-ray extrákon. https://rebo.hu/2024/04/29/hayden-christensen-ennyi-ideig-tartozkodott-a-baktatartalyban/ 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.