Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tegnap számolgattam és ha tényleg június 5 a premierdátum, akkor 79 nap múlva érkezik a sorozat. A Kenobi ennyi nappal a premierje előtt kapta meg a teaserét. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
23 perccel korábban, Bence1997 írta:

Tegnap számolgattam és ha tényleg június 5 a premierdátum, akkor 79 nap múlva érkezik a sorozat. A Kenobi ennyi nappal a premierje előtt kapta meg a teaserét. :D

Confused Doubt GIF by Banco Itaú

Hozzászólás ideje:

Atyaég ez a kép milyen menőn néz ki? Egyébként is thrillerként hirdették. Hát ez rendesen adja a komolyabb hangulatot. Nagyon várom az előzetest. Bevallom bennem vegyes érzések vannak a széria kapcsán. A Mando filmnél, a második Andor évadnál vagy a Sceleton Crew-nál például szinte tuti biztos vagyok benne hogy szuper lesz amit kapunk, vagy minimum nagyon szórakoztató. 

Itt viszont az alkotókat még nem láttuk Star Warst csinálni. Egyszerre nagyon várom mit hoztak össze meg kicsit tartok tőle hogy nem kapják el az SW-t kellően jól... akárhogyis: izgatottan várom az előzetest.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az instastoryból kiderült a trailer pontos időpontja is: 16:00 közép-európai (azaz magyar) idő szerint

A7406063-312B-4E5D-AD27-F0D57BB1BE8D.jpg

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Mikorra várható a trailer a nap folyamán, esetleg ezt tudjuk? Vagy egyszer csak itt van és csóközön? :D 
A június 4 pedig a sorozat premier? 

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Fent @Yoda József közzétette: délután négy órakor válik majd elérhetővé az előzetes.

A június 4 pedig valóban a premier napja lesz, de szerintem nálunk ez június 5-re fog esni (ha az Ahsoka mintáját fogják követni). :)

Hozzászólás ideje:

Kábé 90%-ban a Celebrationön is leadott trailer, kivéve a legvége, mert az azzal ért véget, hogy a sok Jedi a kamerával szembenézve aktiválta a kardját. A Sith Nagyúrnak tűnő alak és az Erőcunami abból kimaradt. Szóval hűűűűazanyjááááát! :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.