Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. (szerkesztve) Ha nem lesz a héten fizetsz két belga sört. Szerkesztve: Március 18. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Tegnap számolgattam és ha tényleg június 5 a premierdátum, akkor 79 nap múlva érkezik a sorozat. A Kenobi ennyi nappal a premierje előtt kapta meg a teaserét. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Ohhhhhh. Micsoda izgalmas hírek 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: Március 18. 23 perccel korábban, Bence1997 írta: Tegnap számolgattam és ha tényleg június 5 a premierdátum, akkor 79 nap múlva érkezik a sorozat. A Kenobi ennyi nappal a premierje előtt kapta meg a teaserét. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: Március 18. Hétfőn vagy kedden szokott kiadni előzeteseket a Lucasfilm, amennyiben nem valamilyen jeles naphoz kötődik (május 4, celebration, stb) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Csütörtök is lehet szerintem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: Március 18. HOLNAP TRAILER!!! 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Atyaég ez a kép milyen menőn néz ki? Egyébként is thrillerként hirdették. Hát ez rendesen adja a komolyabb hangulatot. Nagyon várom az előzetest. Bevallom bennem vegyes érzések vannak a széria kapcsán. A Mando filmnél, a második Andor évadnál vagy a Sceleton Crew-nál például szinte tuti biztos vagyok benne hogy szuper lesz amit kapunk, vagy minimum nagyon szórakoztató. Itt viszont az alkotókat még nem láttuk Star Warst csinálni. Egyszerre nagyon várom mit hoztak össze meg kicsit tartok tőle hogy nem kapják el az SW-t kellően jól... akárhogyis: izgatottan várom az előzetest. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: Március 18. (szerkesztve) Az instastoryból kiderült a trailer pontos időpontja is: 16:00 közép-európai (azaz magyar) idő szerint Szerkesztve: Március 18. - Yoda József 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) Egy klasszikust idézve: this will be a day long remembered! Szerkesztve: Március 19. - Ody Mandrell Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) Mikorra várható a trailer a nap folyamán, esetleg ezt tudjuk? Vagy egyszer csak itt van és csóközön? A június 4 pedig a sorozat premier? Szerkesztve: Március 19. - Darth Riddick Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Fent @Yoda József közzétette: délután négy órakor válik majd elérhetővé az előzetes. A június 4 pedig valóban a premier napja lesz, de szerintem nálunk ez június 5-re fog esni (ha az Ahsoka mintáját fogják követni). 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: Március 19. Olasz posztert már láttam, azon júni 5 szerepel 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 2 hours ago, Bence1997 said: The time has come. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. 57 perccel korábban, Yoda József írta: Olasz posztert már láttam, azon júni 5 szerepel Betehetted volna a fő topikba. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) Kevesebb, mint két óra!!! Szerkesztve: Március 19. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Ott vagyunk már? Amúgy igazán időzíthették volna ezt estére. Dolgoznom kéne, de már annyira ezen jár a fejem, hogy nem tudok koncentrálni. És mi lesz itt a trailer után? 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Dettó. Most kéne még belehúznom a melóba, de helyette várom a trailert.... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Megjöttem én is, kezdhetünk. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Már csak pár perc... 1 Válasz
Kiemelt hozzászólás Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Kiemelt hozzászólás Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) ITT VAN! Szerkesztve: Március 19. - Bence1997 10 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Kábé 90%-ban a Celebrationön is leadott trailer, kivéve a legvége, mert az azzal ért véget, hogy a sok Jedi a kamerával szembenézve aktiválta a kardját. A Sith Nagyúrnak tűnő alak és az Erőcunami abból kimaradt. Szóval hűűűűazanyjááááát! 3 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Azt a k***va eget! ❤️ ❤️ 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Nekem is a Celebration előzetes ugrott be, de nem néztem rongyosra, szóval nem voltam benne biztos. A vége epik volt, de úgy az egész rendben van! Sok érdekesség van itt, érdemes belemélyedni. 0:17-től az lehet Jedha? 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
12 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.