Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) Lee Jung-jae Sol szerepében fog tetszelegni. Sol mester egy bölcs, nagy tiszteletnek örvendő, nagy erejű, az Erő módszereiben erős Jedi-mester, aki érzelmi konfliktuson megy keresztül. Szerkesztve: Június 6. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Ő lesz A Mester, érzem. ÉRdekes volt, hogy a gyereke mind pusztulást láttak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Hát, mivel ez szerintem az ep8 hasonszőrű jelenetének megidézése, és abból tudjuk, hogy a pusztulás is az egyensúly és az élet körforgásának a része, így szerintem nem csoda, ha az egyikük ugyanúgy felfedezi a "tüzet", mint Rey a "halált és pusztulást", az "erőszakot", a "hideget". A tisztító tűz meg már csak 113 évre van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Jaja, valószínűleg erről van szó. Amúgy Sol az csillagászati nyelven Napot jelent. Sol barátunk ragyogni fog! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Csak nehogy a csontja ragyogjon az Erővillámoktól. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. Reméljük nem fog. Bár az előzetes végén bajban van. Annyira jó lesz új Jediket megismerni és magát a Rendet 120 évvel a TPM előtt. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: Március 19. Érdekes, hogy a fentebbi és az alábbi képen más haja van Solnak. Fodrásznál volt? 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Március 19. Hozzászólás ideje: Március 19. (szerkesztve) A rövidebb hajas verzió talán egy flashback. szerk.: Ahogy nézem Indara haja is más a többi jelenetben, nem takarja a homlokát. Lehet csak a frufruját tűzte hátra, de az is, hogy azért van hátra tűzve, mert már olyan hosszú, hogy belelógna a szemébe. Szerkesztve: Március 19. - Darth Cupsy 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: Március 19. A flashback lehet egy megoldás. Most néztem Alex videóját, aki szintén pedzegette a visszatekintés lehetőségét. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Április 6. Hozzászólás ideje: Április 6. Várós lesz a karaktere. Én egy Qui-gon Jinn-szerű figurát várok tőle. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. Sol az új Qui-gon Jinn, egyszerűen fantasztikus. 4 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. 2024. 06. 07. - 18:39, Darth Revan9 írta: Sol az új Qui-gon Jinn, egyszerűen fantasztikus. Nem véletlenül, mert a színész is Qui-Gontól inspirálódott https://rebo.hu/2024/06/08/qui-gon-jinn-sol-mester-az-akolitus/ 1 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 29. Hozzászólás ideje: Június 29. Sol veszélyesebb a pusztakezes harcban, mint a fénykardpárbajban. Bár a lézerszabkarddal is felvette a harcot Qimirrel, mindig akkor tudott igazán a Sith fölé kerekedni, amikor puszta kézzel jól megagyalta. Először Jecki halála előtt, aztán Yord halála után. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 2. Hozzászólás ideje: Július 2. Csak nekem tűnt fel, hogy Sol végig mintha védené Mae-t! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 2. Hozzászólás ideje: Július 2. A karakter-jellemzői között is ott van, hogy védi a védteleneket. És hát Mae az a sith-tel szemben. Ez persze nem azt jelenti, hogy elnézné neki Indara megölését, de ebben a helyzetben ez a jedis viselkedés. Amúgy szerintem Sol kb. minden tettét át kell majd értékelni, a múlt teljes megismerése után. Arra célzok, hogy a jediségen kívül a lelkiismerete miatt is védi Mae-t és persze Osha-t is. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 2. Hozzászólás ideje: Július 2. Igen, pont erre gondoltam. Mintha bűntudata lenne Mae miatt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 3. Hozzászólás ideje: Július 3. Szerintem akkor is védené, ha semmiféle bűntudata nem lenne vele kapcsolatban, egyszerűen azért, amit @csoli1138 is írt: ő egy Jedi lovag. A munkaköri leírásában és a hitvallásában is benne van, hogy védi a védtelenek. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a Jedik szeretik a törvény elé állítani a bűnösöket, és mintegy bónusz: Mae értékesebb élve, mint holtan. És azért Sol szerencsére nem Mace Windu, aki lefejezi az egyetlen embert, akinek a birtokában van az információ, ami megvilágíthatna egy galaktikus rejtélyt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. 1 órával ezelőtt, gafz írta: Vagy Sol a Sith mester... Amennyiben így lesz, fizetek neked egy buli hordó sört. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. Egyébként nem Leslye mondta azt, hogy a sorozat bemutatja, "hogyan szivárogtak be a Sithek a Jedi rendbe?" Ennek eddig nyomát se láttuk a sorozatban, de a tegnapi rész óta egy nagyon vad elmélet kering a fejemben. Egy Jedinek gondolt valaki lehet a Sith mester, de nem Sol, hanem... Vernestra. 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. Bennem is felmerült egy tized másodpercre de azonnal elhessegettem. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: Július 4. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Egyébként nem Leslye mondta azt, hogy a sorozat bemutatja, "hogyan szivárogtak be a Sithek a Jedi rendbe?" Ezt a kijelentést Dafne Keen mondta. 2022. 11. 30. - 17:13, Bence1997 írta: A His Dark Materials 3. évadát promózva a TechRadarnak tett interjút Dafne Keen, aki elárult egy-két dolgot a sorozattal kapcsolatban. Mivel a Lucasfilm eléggé titkolózó, ezért Dafne hezitálva árulta el a következőt: "Elmondhatom hogy ez egy előzmény!" vicceskedi el Keen azt a kérdést, hogy mit mondhat el a sorozatról. "Úgy értem, hogy 100 évvel vagyunk az előzményfilmek ideje előtt, és az egész történet mondhatni elmeséli hogy a Sith hogyan fürkészett be a Jedi Rendbe. Ez a sztori egy sithek-által vezérelt történet lesz, ami eddig még sose volt elmesélve." "Nagyon jó dolgozni rajta - a színészgárda csodálatos és szeretnivaló a rendező és a stáb. Csodálatos az egész, alig várom, hogy az emberek láthassák a sorozatot." Szerkesztve: Július 4. - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.