csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Megalakult a Yord fan klub. Van itt meztelen Yord, ünneplőbe öltözött Yord, gyakorlóba bújt Yord. Minden ami szem-szájnak ingere. Már ici-pici cuki Yord is van. 3 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 7. Hozzászólás ideje: Június 7. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem akarom lerombolni a nimbuszod, de nekem már alapból szimpatikus volt. Az első lét rész alapján ez csak erősödött. Az avatar ötlethez a bátorítást viszont tőled kaptam. Erre gondoltam, nyilván nem arra hogy miattam lett szimpatikus. Az a színész érdeme. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. Ha már úgyis szekta vagyunk, alakuljunk át Yord-szektává. Ó, Kennedy, add meg nekünk mindenheti Yordunkat. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. Attól tartok még mindig, hogy jobb létre fog szenderülni. 1 Válasz
Tindalos Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ha már úgyis szekta vagyunk, alakuljunk át Yord-szektává. Ó, Kennedy, add meg nekünk mindenheti Yordunkat. +1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Attól tartok még mindig, hogy jobb létre fog szenderülni. A PT idejére biztosan.. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 12. Hozzászólás ideje: Június 12. ezt láttátok Yord kultisták? https://www.starwars.com/news/yord-horde-charlie-barnett-interview 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 12. Hozzászólás ideje: Június 12. Akkor nem csak itt lett népszerű. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 12. Hozzászólás ideje: Június 12. A cikk alján van egy kis videó is! Jó fej ez a Charlie! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: Június 13. Yordisták figyelem, Charlie bátyánk szólt hozzánk. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. A heti népszerűségi listán az első hatból öt egy Yordista. Csak @Yoda József férkőzött be közénk. Vagy átálsz, vagy meghalsz! 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. És, ha a maszkos valójában Yord, és @Yoda József ezt már tudja, csak jól titkolja? Akkor jobb avatárja nem is lehetne. 1 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. Tetszetős elmélet. De cáfolnám: "Yord csak Yord.." 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Újabb Yord adag: Csúcs ez a f@szi! 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Megtörtént hát..... Az első ÖT a hetiben pillanatnyilag Yord. @Donát....szívesen! 9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Ez a Yord ereje! Remélem a jövőhéten nem kell gyásztopikká válni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Megtörtént hát..... Az első ÖT a hetiben pillanatnyilag Yord. @Donát....szívesen! Fulfill Yord estiny! 5 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. (szerkesztve) Kollektív tudat lettünk Yordjaim.. Szerkesztve: Június 20. - csoli1138 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: Június 20. 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Megtörtént hát..... Az első ÖT a hetiben pillanatnyilag Yord. 1 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Erős lett a Yord igen, de vajon fennmarad-e akkor is amikor szembenéz a sötétséggel? Komoly kérdés ez, amire nem tudunk válaszolni, nem, még nem. Meditálni, meditálni kell és az erőre kell hagyatkozni, hogy vezesse a Yordot a mi vágyaink és az akarata szerint. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Az egyik spotban benne volt, hogy földre kerül.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az egyik spotban benne volt, hogy földre kerül.... Másrészről a 4. rész végén minden Jedi a földre került. Reménykedjünk. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. Nem hiszem, hogy Yord úgy végezné, hogy a redshirt jedik közepette hal meg. Szerintem nem véletlenül kérte meg most Osha, hogy Yord ott legyen, amikor a bűntudattal viaskodó Solt majd vissza kell tartóztatni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. Nem hiszem, hogy Yord szerepe ennyi lett volna. Amekkora kultusz nőtt köré igen kicsi idő elteltével, valahogy nem érzem, hogy már most kiírnák! Valószínűleg a Yord iránti rajongás a készítőket is meglepte, és ha lesz 2. évad (és itt most nem patkol el) valszeg még komolyabb szerepet kap ha már ennyien szeretik. Mindenesetre nálam marad Anakin az avatáromon! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: Június 21. Szerintem sem fogjuk elveszíteni Yordot. Szerintem ő és Jeckie túlélik majd az évadot. Sol már esélyesebb az elhalálozásra, pláne a legutóbbi rész után, amikor elmondja Oshának, hogyha megvan Mae és visszatérnek a hajója, mindent elárul. Na ilyenkor szokták az illetőt megölni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. 1 órával korábban, Darth Riddick írta: Nem hiszem, hogy Yord szerepe ennyi lett volna. Amekkora kultusz nőtt köré igen kicsi idő elteltével, valahogy nem érzem, hogy már most kiírnák! A kiírás (ha lesz ilyen) már rég megtörtént, függetlenül bármiféle kultusztól. Vagy azt gondolod, hogy látva, hogy mennyire kedvelik sokan, gyorsan átírják a forgatókönyvet? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. (szerkesztve) Öööö... nem, nyilván nem erre gondoltam. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem így működik. Valószínűleg rosszul fejeztem ki magam. Ha a forgatókönyvekben már eldőlt Yord sorsa az első évadban, akkor nagy népszerűség ide vagy oda, azon már nem tudnak változtatni, hisz nyilván leforgatták, stb.... de valahogy mégsem érzem azt, hogy Yord és Jeckie is elhullana már most... ... aztán max nézünk nagyot, ha mégis dead! Szerkesztve: Június 21. - Darth Riddick Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. Nem látták előre, hogy népszerű lesz? Nem is értem... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. Igazából, ha népszerű, és meghal, akkor az elmúlása még ütősebb lesz. Volt már ilyenre példa, amikor a készítők szándékosan kiirtak egy karaktert mindjárt az első évadban, néha tényleg úgy, hogy nem tudták előre, mennyire népszerű lesz (ez a blama), néha meg szándékosan úgy írták meg, hogy népszerű legyen és ezt kihasználva nyiffantották ki. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.