Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 20. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bennem is felmerült egy tized másodpercre de azonnal elhessegettem. Én nem olvastam HR könyveket, de gondolom az ott megismert karakterhez viszonyítva, ez nagyon durva fordulat lenne. Még nagyobb, mint a váltás az Ep6-os és Ep8-as Luke között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Igen. De azóta eltelt 100 év ami nagy idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Az biztos, hogy ő is tud, és nagyon titkol valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Lehet tényleg ő volt Qimir mestere? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. A legutóbbi rész ezt sugallta a számunkra. De amúgy én is hamar elvetettem azt az ötletet, hogy Vernestra esetleg egy sith lenne. Persze egy évszázad sok idő, ki tudja, hogy mi történt vele a nihil konfliktus óta, de azért ezt nagyon jól kéne prezentálniuk, hogy működjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. 6 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Persze egy évszázad sok idő, ki tudja, hogy mi történt vele a nihil konfliktus óta, de azért ezt nagyon jól kéne prezentálniuk, hogy működjön. Szerintem, nem feltétlenül. A csak mozgóképes tartalmat fogyasztóknak (és ez a döntő többség) Vernestra nem mond semmit, akik ismerik a könyvekből azoknak, majd egy másik könyvben elmagyarázzák, hogy jutott idáig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Én azért meglepődnék. Ahogy maga elé meredve azt suttogja, hogy átbillen a mérleg, inkább azt sejteti, hogy eddig vakon volt és most rádöbbent valamire. Ha esetleg Sol-t megteszi a bűnbaknak, az is puszta reálpolitika lesz a részéről. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. Vernestra Sith mivolta nekem azért lenne meredek, mert nagyon úgy tűnik, hogy ő a Jedi nagytanácsnak is tagja. De legalábbis egy nagyon magas beosztásban lévő Jedi mester. Azért elég nagy túlzás lenne, ha 100 évvel az ep1 előtt sem látná már a Jedi nagytanács, hogy egy hozzájuk közel dolgozó vagy egyenesen köztük lévő Jedi mester valójában Sith nagyúr. Meg ez nem azt mutatná be, hogy hogyan szivárgonak be a Sith-ek, hanem azt, hogy már a vezetőségben ücsörögnek talán évtizedek óta. Azért más, hogy néhány Jedi néha leül Sidiousszal meetingelni 100 évvel ezután, meg ha egy Sith már most ott él a coruscanti Jedi Templomban és minden nap szorosan együtt dolgozik Jedikkel, esélyesen magával a nagytanáccsal is. Ezt nagyon jól alá kéne támasztani. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Vernestra Sith mivolta nekem azért lenne meredek, mert nagyon úgy tűnik, hogy ő a Jedi nagytanácsnak is tagja. De legalábbis egy nagyon magas beosztásban lévő Jedi mester. Azért elég nagy túlzás lenne, ha 100 évvel az ep1 előtt sem látná már a Jedi nagytanács, hogy egy hozzájuk közel dolgozó vagy egyenesen köztük lévő Jedi mester valójában Sith nagyúr. Meg ez nem azt mutatná be, hogy hogyan szivárgonak be a Sith-ek, hanem azt, hogy már a vezetőségben ücsörögnek talán évtizedek óta. Azért más, hogy néhány Jedi néha leül Sidiousszal meetingelni 100 évvel ezután, meg ha egy Sith már most ott él a coruscanti Jedi Templomban és minden nap szorosan együtt dolgozik Jedikkel, esélyesen magával a nagytanáccsal is. Ezt nagyon jól alá kéne támasztani. Plusz Vernestrának azért is lenne nehéz ezt eltitkolni, mert használnia kell az Erőt, napi szinten kvázi. Palpatine oké, hogy ott volt a Jedik szeme előtt, de pont azzal rejtőzködött, hogy teljesen kiiktatta az Erőhasználatot (jó, lehet a magán budiján az Erővel hajtotta le az ülőkét). Vernestrának viszont úgy kéne kettős ügynöknek lennie, ahogy Sith-től korábban nem nagyon láttuk. Dooku is elég hamar lelepleződött, amikor konfrontálódott Yodáékkal. Most oké, Vernestra nyilván nem támadna meg Jediket a templomban, de azt szerintem tuti megéreznék a Rend társak, ha a sötét oldal felé sodródna, vagy úgy használná az Erőt, ahogy Qimir is mondja: dühből, szabadon, és nem pedig fegyelmezetten, a midikkel szimbiózisban. Tehát nehezen tudom elképzelni, hogy aktív Sith-ként feltűnésmentesen, hosszú éveken keresztül a Jediket is szolgálja. Arról nem beszélve, hogy valahogy a fénykardjában lévő kybernél is felmerülne, hogy előbb-utóbb nem váltana-e vörösre a "kivéreztetéstől". 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. Igen, főleg én is erre gondoltam. Illetve arra, hogy 100-110 év múlva az Egyensúly már annyira kibillent, hogy az Erő Sötét Oldala, ahogy Yoda mondta, mindent ködbe burkolt. Így nem csak azt nem érezték meg, hogy a Sith szó szerint a szemük előtt rejtőzik, hanem például azt sem, hogy Krell vagy Offee átsodródtak a Sötét Oldalra. Ők például aktívan használták az Erőt, de akkor a klón háborúkkal sok mindent el lehetett maszkolni. Most elviekben erről még nem lehet szó, az Egyensúly Vernestra szavai alapján még csak most billent ki. Most jelentkeznek az első nagyobb, már gondot okozó hullámok a vízfelszínen. Szerintem kábé most lehetünk ott, mint az ST idején. Akkor Rey megállította a hullámokat, és, ha most a Jedik felkutatnák a Sith-et, ugyanúgy vissza tudnák még állítani az Erő Egyensúlyát a Kiválasztott nélkül, mint Lady Palpatine. De az a sanda gyanúm, hogy a betegség feltárása helyett megelégszenek majd egy tüneti kezeléssel, és ezt talán politikai okokból fogják megtenni. Vagy rákenik a dolgot Solra, vagy az egészet eltusolják. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 12. 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 12. Ilyen öltözetben még nem láttuk! Wow! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 12. Lehet bizonyos Jedik temetésén fogja viselni? Ezt a képet látva felmerült bennem, hogy talán Vernestra és valaki más (Yoda?) között lesz egy hasonló temetési záróbeszélgetés, mint az ep1 végén Qui-Gon temetésén volt Windu és Yoda között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 12. Ez konkrétan a szenátusi öltözéke. Vajon miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 12. Óóóóó! Szertán hajnalban megint nem fogok aludni, úgy érzem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. 9 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ez konkrétan a szenátusi öltözéke. Vajon miért? Senator Rayencourt incoming! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. Vajon meg fog halni a sorozat végén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. 2024. 07. 13. - 8:49, Ody Mandrell írta: Senator Rayencourt incoming! Vernestra meg kiöltözött neki. Ha jól következtetek a nevéből, akkor könnyű lehet elcsábítani mert már régen... hát tudjátok. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. A fene a gusztusát. Oké, éhes ember nem válogat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.