Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Azért remélem a klónok nem lettek Erőhasználók hirtelen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. (szerkesztve) Azért remélem a klónok nem lettek Erőhasználók hirtelen. Nem muszáj hogy hirtelen legyen. Ráérnek azok. :D Szerkesztve: 2008. November 1. - Rog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Rog: Az Erő minden lényt áthatja, így a klónokat is. Ettől még biztos nem erőhasználók, hisz Jango sem az. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Az Erő minden lényt áthatja, így a klónokat is. Ettől még biztos nem erőhasználók, hisz Jango sem az. Nekem ugyan mindegy. Szerintem ez az egész csak akkor érdekelt engem amikor Isten tudja hogy miért beírtam és nem is akartam utána vele foglalkozni. Ma nagy kedvetlen egy kicsit visszatértem hozzá de tovább már nem is akarok vele foglalkozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 1. (szerkesztve) Nekem ugyan mindegy. Szerintem ez az egész csak akkor érdekelt engem amikor Isten tudja hogy miért beírtam és nem is akartam utána vele foglalkozni. Ma nagy kedvetlen egy kicsit visszatértem hozzá de tovább már nem is akarok vele foglalkozni. Ha egyszer már beírtad akkor a 'mag el van vetve'. Tudom, hogy nem bírod elviselni az ellentmondást, de ez a 'klónok használják az Erőt' dolog tényleg egy méretes hülyeség! Csak meg kell nézni a részt. Szerkesztve: 2008. November 1. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Szerintem Heavy az epizód legjobb karaktere. 'Húúú meteor zápor' Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Hozzászólás ideje: 2008. November 1. Az hogy elhajolnak a lövés elől, az nem jelenti azt, hogy az Erőt használják.Jó a kiképzésük.Másrészt egy "rajzfilm"-ben nem kell ezen kiakadni.Mindegyikben az van, hogy a főhőst nem találják el.Ez a műfaj jellegéből adódik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Felmerült bennem, hogy az a két újonc akik a végén az 501 -eskhez kerülnek, talán részt vettek a templombéli mészárlásban is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Hozzászólás ideje: 2008. November 2. Ez végül is könnyen lehet. Addigra már újoncok sem voltak többé. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Egy észrevétel, vagy újabb baki, vagy akármi. A klónok miért játszanak Michael Knightosat? Vagyis miért a "karórájukba" beszélnek, mikor a sisakjukban van a rádió? Bár Hevy amikor hátra marad a sisakba kell beszéljen, mert mindkét keze foglalt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. (szerkesztve) Egy észrevétel, vagy újabb baki, vagy akármi. A klónok miért játszanak Michael Knightosat? Vagyis miért a "karórájukba" beszélnek, mikor a sisakjukban van a rádió? Bár Hevy amikor hátra marad a sisakba kell beszéljen, mert mindkét keze foglalt. Jogos meglátás, ámbár lehet, hogy külön csatornán üzemel a kettő. Szerkesztve: 2008. November 5. - Oldfighter Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerintem a sisak mikrofonok csak pár méterig üzemelnek. A "karóra" meg nagy hatótávolságú. Ugye az ep4-ben a rohamosztagosoknak is volt külön komlinkjük, és az ep3-ban Cody is a "karóráján" kommunikált Sidioussal. Viszont, Neyo és Baccara meg a sityakjukon keresztül kapták meg a 66-ost. Igaz, ők már nem ep2-es sisakot viseltek. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerintem a sisak mikrofonok csak pár méterig üzemelnek. A "karóra" meg nagy hatótávolságú. Ugye az ep4-ben a rohamosztagosoknak is volt külön komlinkjük, és az ep3-ban Cody is a "karóráján" kommunikált Sidioussal.Viszont, Neyo és Baccara meg a sityakjukon keresztül kapták meg a 66-ost. Igaz, ők már nem ep2-es sisakot viseltek. Cody (és Gree) szerintem itt nem jó példa, mert a hologrammal beszélt/ek, az meg furán mutatna a sisakban:). És szerintem rajtuk se ep2-es sisak volt már. A pár méteres sisakrádió hatótávnak nem nagyon látom értelemét, mert pl a Genosisi csatamezőn egy pár száz méteren belül szétszóródott egység tagajainak is kellet komunikálniuk, miközben lőttek, meg gépeket vezettek, szóval kellett a kezük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 5. És ha volt a sisakban is egy ugyanolyan adó mint a kézi páncélon? Be volt biztosítva a kommunikáció. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Hozzászólás ideje: 2008. November 5. Szerintem a "karóra" a rádió kezelője és a holokészülék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Végül is lehet. Hiszen ha a sisakos mindig működne, akkor azt a dumát is hallanák valahol a "vonal" végén, amit nem oda szán, így aztán kell egy vezérlő hozzá. Vagy hangvezérelt a sisakos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Az epizód legjobb szövege megint Grievous nevéhez fűződik: " Nem hagyhatjuk, hogy pár nyamvadt klón megállítson minket" Angolban még jobb a hangzása. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Az epizód legjobb szövege megint Grievous nevéhez fűződik: " Nem hagyhatjuk, hogy pár nyamvadt klón megállítson minket" Angolban még jobb a hangzása. Igen ez tényleg jó, bár elég nagyképű annak tudatában, hogy mire képesek a klónok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Igen ez tényleg jó, bár elég nagyképű annak tudatában, hogy mire képesek a klónok. Épp az benne a vicces, hogy nyamvadtnak nevezi Cody -t és Rex -et. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Épp az benne a vicces, hogy nyamvadtnak nevezi Cody -t és Rex -et. Gondolom van benne egyfajta felsőbbrendűségű tudat, és lenéz minden alatta lévő katonát ,legyen az droid vagy klón. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Gondolom van benne egyfajta felsőbbrendűségű tudat, és lenéz minden alatta lévő katonát ,legyen az droid vagy klón. Így van. Pedig mindenki közül ő a leggyávább. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Így van. Pedig mindenki közül ő a leggyávább. És eddig úgy néz ki a legostobább is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 12. És eddig úgy néz ki a legostobább is. De eddig még mindig elmenekült. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. De eddig még mindig elmenekült. A Jedik állandóan megszivatták és a csatákat elbukta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 12. A Jedik állandóan megszivatták és a csatákat elbukta. Amiket láttunk. Anakinnal és Obival nem bír. De a narrátor az elején mindig isteníti. Ez még az EPIII -mal is passzol, ahol végre szemtől szembe találkozik élete megkeserítőivel. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Láthatnánk már végre, mire fel kapta a hírnevét, miért is istenítik, mert lassan hiteltelen lesz a kép, amit tudunk róla a kapott információk alapján. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Láthatnánk már végre, mire fel kapta a hírnevét, miért is istenítik, mert lassan hiteltelen lesz a kép, amit tudunk róla a kapott információk alapján. Másik epizódban láthattuk amikor "fenntartotta a hírnevét". Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Azért mint ellenfelet Anakin és Obi-Wan is elismeri. Még ők is erősen problémásnak tekintik, ha megjelenik valahol. És eddig csak azt láttuk, hogy velük nem bír. Az egyetlen kivétel a Rookies, ahol a klónok tesznek neki keresztbe. Plo Koon csak időt nyerni tudott a droidok legyőzésével, a megmenekülésüket Anakinnak és Ahsokának köszönhetik (ja, meg Artunak is... ). A csak említett esetekben, vagy ahol nem volt fontosabb szereplő, általában Griveous győzött. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Na OK, a történet elsősorban nem róla szól, lehet mondani, hogy belőle ennyi épp elég is, elég ha tudjuk valahonnan, mire képes, és kapunk belőle némi ízelítőt. Annyira azért nem hiányzik, hogy az ő dicsőséges hadjárataival teljenek az epizódok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.