lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Jajj a Z-s verzió. Azt én is 99 nyarán láttam. Unokatesóm 10 évvel időssebb nálam és ő még az ep4-et is a moziba látta rengetegszer, oda vitték reggel és este érte mentek. Na szóval vele néztem, ő vágta mi van angolul már folyékonyan beszélt akkor, én nem nagyon értettem mi van, a sötét felvétel miatt nem sokat lehetett látni a képből, ráadásul végig mesélte, fordította, és olykor lelőtte a poénokat, pl Padmésat. Ez egy kicsit lelombozott, moziba egyszer láttam, akkor még úgy kellett könyörögni, hogy engedjenek el. VHs-en egyből megkaptam, majd a DVD-n úgy könyörögtem ki, mert nem tudtunk dvdt lejátszani. Mikor meghozta a jézuska, másnap kértem kölcsön egy DVD-romot a gépbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. "z"-s verzió? Az meg milyen? Borzalmas minőségű, de feelinges. Egyébként akkorikba DarkLord 3000 forintért írta ki cd-re az EPI-et, és a filmzenét... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. De jó ezeket olvasni. Kár, hogy én ezekből teljesen kimaradtam Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én is kalózban láttam először, de ez a Z-s verzió kimaradt. Annak, amit én láttam, a kezdőszövege nem volt meg. Egy kukkot sem értettem belőle, de vagy 100x láttam Moziban sajna csak egyszer volt hozzá szerencsém, de akkor már az is nagy dolog volt, akkoriban ugyanis csak azokra a filmekre mehettem el, ami apámat is érdekelte. Amikor megkaptam kazin meg csak egyszer nézhettem meg a mamámnál, aztán hazautaztunk, ahol nem volt videó vagy fél évig. Ott volt a kazi és nem láthattam. Aztán meghozták a vidijót a szervízből és beraktam és azonnal elkezdett a kazival origamizni. Ráadásul utánna apám önkényesen próbálta megjavítani, és folyton az ep1-el kellett tesztelnie. Végül mire oda jutottam, hogy jó videóban nézhessem már négy helyen volt szétgyűrve a szalag. Pöttyet voltam csak nagyon mérges... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Akkor én azon kevesek egyike vagyok, aki kibirta a Z-s verzió nélkül. Rengeteg helyről ajánlgatták, de én mindenképp moziban akartam először látni. Ennek annyi szépséghibája van, hogy a regényt viszont már a film elött elolvastam, igy nagy meglepetések nem értek Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nekem nem tudom melyik verzió volt meg, de jó minőségű volt.Csak annyit tudok hogy a fogatverseny kezdeténél vége lett Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nekem a haveromnak megvolt a "Z"-és verzió.Lementem és mondtam neki, hogy tekerjen bele.De én is moziban láttam elöszőr rendesen.Nem érte meg megnézni a kalózt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Természetesen én is megnéztem moziban. Talán még a jegy is megvan valahol! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Nem tudja valaki, hogy hívják azt a manus a Kereskedelmi szövetség droidvezértlőjén, aki folyton dumál Gunray-éknek? Meg ő aktiválja a droidokat. Ilyenek mond, hogy: "Megszakadt az adás uram" "Szellőzőben vannak" Rájöttem ki a magyarhangja és így nem tudom beírni a listámba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Ez elég nehéz kérdés. Majd megnézem az EPI VHS végén, hátha kiírták. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Ez elég nehéz kérdés. Majd megnézem az EPI VHS végén, hátha kiírták. Hiába nézed meg, honnan tudod ki az ha nem tudod kit keresel. Nekem is ez a gondom. Hiába írják oda a karakter nevét vagy a színész nem tudom ki az, egyedül a magyar színészt ismerem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Mondd meg a színész nevét úgy talán kitaláljuk. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Zsolnai Júlia Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. (szerkesztve) Róla van szó. Mi a karakter neve? Onnantól már mindent ki lehet deríteni. Szerkesztve: 2006. Február 26. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Elég nőies tónusú hangja van, lehet hogy Zsolnai Júlia az. Egyébként szerintem ő Dolfine, de nem biztos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Ő nem Daultay Dofine, mert Dofine a kapitány (mellesleg más a hangja és akárhányszor látszódik Dofine, ő is ott ül a helyén, Pl.: mikor szétrobban a droidvezérlő), ez pedig a pilóta, a becses neve pedig Tey How. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Igen!!! Pedig írtam is az elemzésben, csak nem jutott eszembe a helyes név. Köszi Dzséjt! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. (szerkesztve) Köszi Dzséjt! Érdekes, hogy a sw.com adatbankja nem ír róla semmit, pedig van szövege. Végignéztem az összes ep1-ben előforduló karaktert nem volt sehol. Most beírtam az sw.com keresőjébe és csak a stáblistán szerepel, hogy a hangját adja Tyger alias Amanda Lucas Szerkesztve: 2006. Február 2. - lokatelli Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Hozzászólás ideje: 2006. Február 2. Dofine hangját tudom, Ő az Balu kapitány, de azért kösz neked is Ody. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Hozzászólás ideje: 2006. Február 3. Dofine hangját tudom, Ő az Balu kapitány, de azért kösz neked is Ody. Nincs mit, bár végülis nem segítettem semmit. Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. (szerkesztve) Dofine hangját tudom, Ő az Balu kapitány Esküszöm hogy pont ezt mondtam anyuéknak amikor először néztük az ep1-et tévében és jól kiröhögtek Szerkesztve: 2006. Február 7. - Schmutte Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. (szerkesztve) Hát, lehet, hogy előnyöm volt, de gyorsan ledolgoztad, tekintve, hogy én 2002ig gyakorlatilag azt sem tudtam mi az a STAR WARS! ÉS még egyesek azt mondják, hogy az új részek nem képesek rajongókat toborozni... Donát Szerkesztve: 2006. Február 7. - Csabai Donát Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hát, lehet, hogy előnyöm volt, de gyorsan ledolgoztad, tekintve, hogy én 2002ig gyakorlatilag azt sem tudtam mi az a STAR WARS! ÉS még egyesek azt mondják, hogy az új részek nem képesek rajongókat toborozni... Donát Azóta meg rájöttem, hogy egy júniusi hozzászólásra válaszoltam, úgyhogy inkább írtam egy ideillőt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. A szombati klub napon, a kvíz keretei között volt egy olyan kérdés is, mely többek között Palpatine keresztnevére volt kíváncsi. Tibur már régóta állítja, hogy Palpatine első neve "frank", mivel ezt mondja az EPI-ben: "I must be frank, your Majesty". Kicsit utána néztem a dolognak, és ez a "frank" szó nem a nevét hivatott jelenteni, hanem azt, hogy "őszinte" Amidalával. Tehát magyarul így néz ki az ominózus szöveg: "Őszintének kell lennem felség..." Ezzel megbukott Tibur teóriája, és ha ezzel nyert szombaton, akkor lehet óvni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hát nem tudom, de erre egy teóriát építeni... nem túl bölcs dolog Tekintve, hogy az I must be frank... mondatnak mi értelme lenne úgy, hogy "Franknek kell lennem, felség!" Szerintem semmi Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Tibur évek óta állítja ez alapján, hogy Palpi neve, Frank Palpatine. Azon kívül, hogy hülyén hangzik, most már kiderült, hogy nem is igaz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Végül is a szinkronban is az van, hogy "Őszinte leszek magával felség..." Amúgy Cos valamiféle EU szerint Darth Palpatine Sidious neve Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Végül is a szinkronban is az van, hogy "Őszinte leszek magával felség..." Pontosan! A "frank" egyik jelentése, hogy "őszintén". Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.