Derb Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. De ez a Qui-Gon tanítja a fiatal Yodát, ez csúcs volt. Az EPIII végén valóra vált a jóslat. De akkor sem semmi. "FIATAL","YODA-t"? Ez furcsa. Ep3 végén Qui-gon tanítja a cseppetsem fiatal Obi-vant! :41: :41: :57: :csubi: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. "FIATAL YODA" Nem értem, hogy ez miként jöhetne össze, hiszen amikor Yoda fiatal volt, akkor Anakin nem lehetett sehol, elvégre nem 900 éves :wink: Donát. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. "FIATAL YODA" Nem értem, hogy ez miként jöhetne össze, hiszen amikor Yoda fiatal volt, akkor Anakin nem lehetett sehol, elvégre nem 900 éves :wink: Donát. épp ez benne a poén. Cinema és a Vox akkor mikor még csak hír volt a flmről akkor ezeket írta.Olvass vissza meglátod jót fogsz nevetni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Megkésve bár, de.... 1994.11.01-én 16 éves voltam, már benne a SW-ban, de akkor még nem nyakig. Még csak a kezdő lépések voltak meg Először 1999 elején hallottam arról, hogy lesz folyt.köv. Ez nem vicc, ennyire nem tudtam semmiről Többször is visszalapoztam az újságban a cseppet sem új hírhez. Nekem új volt. Akkor már képek is voltak róla, és örömmel láttam, hogy egyik kedvenc színészem, Liam Neeson is fog benne játszani. Akkor persze nem sejtettem, hogy a karaktere is kedvencemmé fog válni. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. ...Megkésve bár, de.... Nem vagy megkésve, ez egy futó topic. Kicsit más dolog, de én az új részek megjelenésének azért is örültem, mert ez egyben azt is generálta, hogy a classic trilógia (SE) változatát így volt szerencsém moziban megtekinteni, ami életem egyik legjobb mozis élménye volt. A szemem, mint egy lexikon szűrte az SE új bevágott jeleneteit, ami azért is volt érdekes, mert még nem indult el a dvd korszak, így addig nem volt a mostanra rendszeressé vált "felújított", "extra" változata a filmeknek. De megnézném újra... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Emlékszem, haverokkal jöttünk hazafelé a moziból, ahol is a függetlenség napját néztük. Ez 1998-ban volt asszem. Fanyalogtak, én meg azzal biztatgattam őket, hogy ne csüggedjenek, hamarosan jön az új SW film. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Csak anyukámnak meséltem nagy ujjongva, hogy lesz SW. Ő is nagyon örült neki, mert szereti. A mostani filmeket is. Vele néztem meg mind a hármat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Anno sokan hiányoltuk az EPI DVD-ről lemaradt tv reklámokat. Talán nem haszontalan az alábbi link, ahol begyüjthetők a hiányzó darabok. http://starwars.com/episode-i/release/trailer/ Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Emlékszem, örömömben kivágtam az első cikket, amiben olvastam hogy lesz Ep1, és elpostáztam annak, aki egykor összeismertetett a SW-vel. Azóta "kinőtt" belőle, de a cikket nem kaptam vissza... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Sajnos én is jártam így... De azóta sem adom oda senkinek sem az Sw-s értékeimet (pl. újságcikkek, kitűzők, olyan cuccok, amik másnak semmit sem érnének, csak nekünk, rajongóknak.) Az EpisodeI-ből vannak ilyen csillogós kártyáim pl. Azokat imádom. Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Én idén jártam így. Felvettem tévéből egy film után így készültet az epIII-ról, kölcsönadtam a kazit, és azóta sem kaptam vissza Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Nekem sajna azok a csillogós kártyák eltűntek.Nagyrészük Kapható volt annak idején vagy 60 darab kártya a film képkockáiból, és darabja volt 100 forint..Azokat is elvesztettem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Legelőször egy Lucas interjúban hallottam az új filmek közeledtéről. Asszem a legelső felújított kazettán volt rajta (a New Hope előtt), még 1995-ben. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. És te is beültél egy bizonyos filmre (nem tudom melyik volt az) csak azért, hogy a közepén levetített előzetest lásd? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Dehogyis. Letöltöttem a netről. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. akkor már volt neted??? Vagy csak később nézted meg? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. 1999-ben már volt. Emlékszem kb. 2 órába került leszedni az első előzetest. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Jaaa... huhh... 56k modem? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Igen, nem is adsl. Az első trailertől kifeküdtünk... A másodiktól pedig mégjobban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. jó ezeket hallgatni, olvasni... '99-ben, hol voltam még én? tíz évesen... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Akkor még sw.hu se létezett. Az eredeti CSH klub fórumán nyomultunk. Ott volt Royal Guard is. Mindig egyetértettünk Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Arra a fórumra én is emlékszek. Akkor még csak a gimiből tudtam netezni és nagyrészt inkább csak olvasgattam Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ezt még nem is hallottam... most már értem, miért nem bannolt ki Royal Guard anno (említetted a fórumról topicban) Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Akkor inkább hagyjuk az én fórumos kezdeteimet (idén volt). Akkoriban valahol a suli és a nagybetűs élet között tengődtem, de az epI érkezése, várása igazi fénysugár volt akkoriban. Aztán kétszer is megnéztem nem sok különbséggel. Ody, Te helyileg láttad? Mert én Cegléden néztem Arra viszont nem emlékszem, hogy a trailert láttam-e valahol Majdnem biztos, hogy láttam. Sőt, majdnem a Duna Plazaban láttam a filmet helyi SW szerető ismerősömmel premier napon. De sajnálom már, hogy mégsem jött össze. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ody, Te helyileg láttad? Mert én Cegléden néztem Először kecskeméten láttam a Multiplexben, majd utánna cegléden. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Én a trailert először a Fókuszban láttam, és attól a pillanattól kezdve rajongó vagyok Utánna beélesített videóval vadásztam, hogy felvehessek minden SW-s dolgot. Szép kis gyűjteményem lett ep1-ből és ep2-ből is, csak sajnos mindet le is töröltem. Az ep3 idejében persze már netezés miatt ilyenre nem volt gondom Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én az egyik külföldi csatornán láttam elösszőr az EpI trailert.A fogatverseny ragadt meg bennem a legjobban.Elösszőr a film felét a gépen láttam, asszem 99' októberében, és a megnézése után nem sokkal már a Kossuth moziban voltam Ja, és akkor októberben ismerkedtem meg a sw.hu-val is.De utáltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én június elején megnéztem a hirhedt "Z"-s verziót. Jócskán levett a feelingből, de így is tetszett! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. "z"-s verzió? Az meg milyen? Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Egy olyan kalóz-másolat terjedt el akkoriban, amelynek a sarkában egy Z betű volt (és ami néha váratlanul elkezdett mozogni, ha jól emlékszem ) Én anno VHS-re ki is irattam és meg is van valahol asszem Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.