Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. OffSzerintem az utána következő sztorik még inkább, szóval a vongok még nem is annyira. A vongok és azon túl már az EEU. Extreme Expanded Universe Ennek ellenére valamiért mégis 19 kötetes lett az NJO és utána jött még egy pár sorozat. Az amerikai rajongókat is megosztotta ezek a dolgok, valamiért Amerikában mégis nyomják őket. Érdekes. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tatooin ghost Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Sziasztok! Szükségem lenne a segítségetekre.Felmérést szeretnék készíteni,mekkora igény lenne,egy olyan kiadóra amely csak SW regényeket adna ki. Melyek azok a regények,amelyeket érdemes lenne Magyarországon megjelentetni,ill. a már megjelentek közül újra kiadni.Komoly,józan gondolkodású emberek válaszait várom az ésszerűség határain belül,a janagyos@gmail.com-ra. A válaszokat előre is köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Hát igény az biztos lenne. És elég sok mindenre. Netalán ilyen könyvkiadót szeretnél alapítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. A Fate of the Jedi sorozat 5. kötetének címe: Allies Borító: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Ajánlom figyelmetekbe a következő kérdőívet, amit a Delta Vision készített a fantasy és sci-fi piac szereplőinek kérésére. A kérdőívben sokmindent kérdeznek, még azt is , hogy mely világokról szeretnénk több könyvet olvasni. A választásoknál a Star Wars is szerepel. Jó lenne megerősíteni a kiadókat ilyen formában is, hogy van igény Star Wars-ra. Én már kitöltöttem, aki kedvet érez hozzá kitöltheti. http://www.deltavision.hu/kerdoiv/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 15. Én már kitöltöttem reggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Egek, hogy én mennyi mindent nem ismerek! Tiszta gáz, de kitöltöttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 16. (szerkesztve) Hát igen, a listában elég sok minden szerpel sok kiadóktól. Delta, Cherubion, Beholder, Tuan, Szukits, Alexandra... Nem vagyok nagy Dűne fan, de feltűnt a hiánya a kérdőívben. Sőt, azt hiszem Aliens és Predator sincs. Szerkesztve: 2009. Október 16. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Jedi-növendék 2: Sötét vetélytárs. Spoiler: Nagyon jó húzás, hogy Qui-gonnak is volt egy bukott padavanja. Xanatos nagyon jó karakter. Még Sidious méltó tanítványa is lehetett volna. Qui-gon csak most fogadta Obi-vant padavanjává. Anakinnál 12 évvel később már gondolkodott ennyit. Rövid, de nagyszerű kis könyv. 5/5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Úgy tűnik az amcsiknak bejött a horror SW. 2010 októberére van előrejelezve a Deathtroopers előzménye, ráadásul keményfedelesben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Úgy tűnik az amcsiknak bejött a horror SW.Jöhetne magyarul is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Jöhetne magyarul is. Elég különc könyv ez. Jöhetne magyarul, de csak miután már leadtak jó pár fontosabb könyvet, mint pl. Darth Bane trilógia, Allegiance, Republic Commando sorozat, Deathstar, TFU regény.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jedi-növendék 3: Rejtett múlt. Ez is nagyszerű kis könyv. Sikerült belesűríteni 3 bolygót is. Spoiler: Obi-vannak nem sikerült kitörölni a memóriáját. Itt meg lett említve, hogy Owen a testvére. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Owen Lars-ról van szó. Más Owen is van a Galaxisban rajta kívűl. Baftu és Beju elég nagy szemétládák. Paxxi és Guerra karaktere nagyon szimpatikus. Habár a Finadaron helyreállt a rend, de ettől még lehetnek csempészek. Összességében véve 5/5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jedi-növendék 2: Sötét vetélytárs. Imádom ezt a könyvet. Ezt olvastam először ebben a szériában, apám vette a mamától való hazaúton a győri vasútállomáson, mert nem kapott PC Gurut. Mire Veszprémbe ért a vonat, elolvastam Számomra az egyik leghangulatosabb Star Wars novella. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Imádom ezt a könyvet. Ezt olvastam először ebben a szériában, apám vette a mamától való hazaúton a győri vasútállomáson, mert nem kapott PC Gurut. Mire Veszprémbe ért a vonat, elolvastam Számomra az egyik leghangulatosabb Star Wars novella. Én kb 10 éve kaptam a 12. születésnapomra az első kötettel együtt. Akkoriban nem volt túl sok SW könyvem, így nagyon örültem mind a kettőnek. Tényleg nagyon hangulatos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Elolvasva az ismertetőket és pláne az iróval készült interjút, valahogy azt érzem, hogy ez a horror SW lesz mindennek az alja. Már a Vongokkal megmutatták, hogy lehet mélyre ásni, de most aztán elővették a kotrógépeket is. Már az SW.com-os interjú alcime is milyen: "The Zombies you are looking for". He? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. "The Zombies you are looking for". He? Hát ez kész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Elolvasva az ismertetőket és pláne az iróval készült interjút, valahogy azt érzem, hogy ez a horror SW lesz mindennek az alja. Már a Vongokkal megmutatták, hogy lehet mélyre ásni, de most aztán elővették a kotrógépeket is. Már az SW.com-os interjú alcime is milyen: "The Zombies you are looking for". He? Hát ez a horror SW már tényleg túl extrém. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Amerikában már megjelentek a következő könyvek: A New Hope: The Life of Luke Skywalker Rebel Force 4: Firefight Secret Missions #1: Breakout Squad The Clone Wars: Visual Guide Ultimate Battles The Art of "Star Wars: The Clone Wars" LEGO Star Wars: The Visual Dictionary Deathtroopers Imperial Commando: 501st The Clone Wars: The Official Episode Guide: Season 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. A New Hope: The Life of Luke SkywalkerRebel Force 4: Firefight Imperial Commando: 501st Leginkább az első kettő ezek közül érdekel, de még talántán a harmadik is, bár az kétesélyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Leginkább az első kettő ezek közül érdekel, de még talántán a harmadik is, bár az kétesélyes. Az első 2 azt hiszem ifjúsági regény. Engem személy szerint ezek közül csak az Imperial Commando érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. The Clone Wars: Visual Guide Ultimate BattlesThe Art of "Star Wars: The Clone Wars" LEGO Star Wars: The Visual Dictionary Deathtroopers The Clone Wars: The Official Episode Guide: Season 1 Engem ezek érdekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Az első 2 azt hiszem ifjúsági regény. Valóban? Akkor azt hiszem, momentán egyik sem az érdekel kategória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Valóban? Akkor azt hiszem, momentán egyik sem az érdekel kategória Annyira nem vészesek. Olyan Jedi-növendék stílusúak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Akkor akár egyszer el lehet olvasni őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hamarosan megjelenik Amerikában a Dynasty of Evil Karpyshyn mester tollából. Az író egy örömteli bejelentéssel szolgált: ott van a The Old Republic MMO írói gárdájában. Ezzel kapcsolatos egy rossz hír: nem ő írja meg a The Old Republic regényt, habár szerette volna és a fejesek elsőként neki ajánlották fel. De sajnos a TOR határideje miatt nem tudta elvállalni. Habár ez nem zárja ki, hogy nem fog még írni TOR regényt, hisz a jelenleg bejelentett könyv csupán az első lenne a sorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Sean Williams írja a The Old Republic regényt (a The Force Unleashed írója) Várható amerikai megjelenés: 2010. július 27. Magyar megjelenés: mivel Szukitsék szeretnek rámozdulni a videójátékos könyvekre így szinte biztos, hogy nálunk is megjelenik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Játékokból h*lye vagyok, kb. mit lehet tudni történetileg erről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Spoiler: A The Old Republic kb 3600 évvel játszódik majd a filmek előtt. A Sith-ek 300 év után ismét háborút kezdenek a Régi Köztársaság ellen. A végén még Coruscantot is beveszik. A könyv a Sith győzelem előzményeiről szól majd. Ennél többet sajnos nem tudunk. A megjelenés az érdekes igazán. Lhet, hogy már jövő év végén itt lesz a játék? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 13. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.