Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Off

Szerintem az utána következő sztorik még inkább, szóval a vongok még nem is annyira.

A vongok és azon túl már az EEU. Extreme Expanded Universe :|

Ennek ellenére valamiért mégis 19 kötetes lett az NJO és utána jött még egy pár sorozat. Az amerikai rajongókat is megosztotta ezek a dolgok, valamiért Amerikában mégis nyomják őket. Érdekes. :roll:

Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Szükségem lenne a segítségetekre.Felmérést szeretnék készíteni,mekkora igény lenne,egy olyan kiadóra amely csak SW regényeket adna ki.

Melyek azok a regények,amelyeket érdemes lenne Magyarországon megjelentetni,ill. a már megjelentek közül újra kiadni.Komoly,józan gondolkodású emberek válaszait várom az ésszerűség határain belül,a janagyos@gmail.com-ra.

A válaszokat előre is köszönöm.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ajánlom figyelmetekbe a következő kérdőívet, amit a Delta Vision készített a fantasy és sci-fi piac szereplőinek kérésére. A kérdőívben sokmindent kérdeznek, még azt is , hogy mely világokról szeretnénk több könyvet olvasni. A választásoknál a Star Wars is szerepel. Jó lenne megerősíteni a kiadókat ilyen formában is, hogy van igény Star Wars-ra. Én már kitöltöttem, aki kedvet érez hozzá kitöltheti.

http://www.deltavision.hu/kerdoiv/

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát igen, a listában elég sok minden szerpel sok kiadóktól. Delta, Cherubion, Beholder, Tuan, Szukits, Alexandra...

Nem vagyok nagy Dűne fan, de feltűnt a hiánya a kérdőívben. Sőt, azt hiszem Aliens és Predator sincs.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jedi-növendék 2: Sötét vetélytárs.

Spoiler:

Nagyon jó húzás, hogy Qui-gonnak is volt egy bukott padavanja. Xanatos nagyon jó karakter. Még Sidious méltó tanítványa is lehetett volna. Qui-gon csak most fogadta Obi-vant padavanjává. Anakinnál 12 évvel később már gondolkodott ennyit. :)

Rövid, de nagyszerű kis könyv. 5/5

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jöhetne magyarul is. :)

Elég különc könyv ez. Jöhetne magyarul, de csak miután már leadtak jó pár fontosabb könyvet, mint pl. Darth Bane trilógia, Allegiance, Republic Commando sorozat, Deathstar, TFU regény....

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jedi-növendék 3: Rejtett múlt.

Ez is nagyszerű kis könyv. Sikerült belesűríteni 3 bolygót is.

Spoiler:

Obi-vannak nem sikerült kitörölni a memóriáját. Itt meg lett említve, hogy Owen a testvére. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Owen Lars-ról van szó. Más Owen is van a Galaxisban rajta kívűl. ;) Baftu és Beju elég nagy szemétládák.

Paxxi és Guerra karaktere nagyon szimpatikus. Habár a Finadaron helyreállt a rend, de ettől még lehetnek csempészek.

Összességében véve 5/5

Hozzászólás ideje:
Jedi-növendék 2: Sötét vetélytárs.

Imádom ezt a könyvet. Ezt olvastam először ebben a szériában, apám vette a mamától való hazaúton a győri vasútállomáson, mert nem kapott PC Gurut. Mire Veszprémbe ért a vonat, elolvastam ;) Számomra az egyik leghangulatosabb Star Wars novella.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Imádom ezt a könyvet. Ezt olvastam először ebben a szériában, apám vette a mamától való hazaúton a győri vasútállomáson, mert nem kapott PC Gurut. Mire Veszprémbe ért a vonat, elolvastam :D Számomra az egyik leghangulatosabb Star Wars novella.

Én kb 10 éve kaptam a 12. születésnapomra az első kötettel együtt. Akkoriban nem volt túl sok SW könyvem, így nagyon örültem mind a kettőnek. Tényleg nagyon hangulatos. :D

Hozzászólás ideje:

Elolvasva az ismertetőket és pláne az iróval készült interjút, valahogy azt érzem, hogy ez a horror SW lesz mindennek az alja. Már a Vongokkal megmutatták, hogy lehet mélyre ásni, de most aztán elővették a kotrógépeket is. Már az SW.com-os interjú alcime is milyen: "The Zombies you are looking for". He?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Elolvasva az ismertetőket és pláne az iróval készült interjút, valahogy azt érzem, hogy ez a horror SW lesz mindennek az alja. Már a Vongokkal megmutatták, hogy lehet mélyre ásni, de most aztán elővették a kotrógépeket is. Már az SW.com-os interjú alcime is milyen: "The Zombies you are looking for". He?

Hát ez a horror SW már tényleg túl extrém.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amerikában már megjelentek a következő könyvek:

A New Hope: The Life of Luke Skywalker

Rebel Force 4: Firefight

Secret Missions #1: Breakout Squad

The Clone Wars: Visual Guide Ultimate Battles

The Art of "Star Wars: The Clone Wars"

LEGO Star Wars: The Visual Dictionary

Deathtroopers

Imperial Commando: 501st

The Clone Wars: The Official Episode Guide: Season 1

lukelife.jpg

imageload.jpg

250px_Breakout_bg.jpg

250px_TCW_VG_Ultimate_Battles.jpg

250px_Artofcw_cover_bg.jpg

starwars_visual_dictionary.jpg

250px_Deathtroopers.jpg

250px_501st_bg.jpg

Hozzászólás ideje:
A New Hope: The Life of Luke Skywalker

Rebel Force 4: Firefight

Imperial Commando: 501st

Leginkább az első kettő ezek közül érdekel, de még talántán a harmadik is, bár az kétesélyes.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Leginkább az első kettő ezek közül érdekel, de még talántán a harmadik is, bár az kétesélyes.

Az első 2 azt hiszem ifjúsági regény.

Engem személy szerint ezek közül csak az Imperial Commando érdekel. :)

Hozzászólás ideje:
The Clone Wars: Visual Guide Ultimate Battles

The Art of "Star Wars: The Clone Wars"

LEGO Star Wars: The Visual Dictionary

Deathtroopers

The Clone Wars: The Official Episode Guide: Season 1

Engem ezek érdekelnek. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hamarosan megjelenik Amerikában a Dynasty of Evil Karpyshyn mester tollából. Az író egy örömteli bejelentéssel szolgált: ott van a The Old Republic MMO írói gárdájában. Ezzel kapcsolatos egy rossz hír: nem ő írja meg a The Old Republic regényt, habár szerette volna és a fejesek elsőként neki ajánlották fel. De sajnos a TOR határideje miatt nem tudta elvállalni. Habár ez nem zárja ki, hogy nem fog még írni TOR regényt, hisz a jelenleg bejelentett könyv csupán az első lenne a sorban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
:lol: Sean Williams írja a The Old Republic regényt (a The Force Unleashed írója) Várható amerikai megjelenés: 2010. július 27. Magyar megjelenés: mivel Szukitsék szeretnek rámozdulni a videójátékos könyvekre így szinte biztos, hogy nálunk is megjelenik.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Spoiler:

A The Old Republic kb 3600 évvel játszódik majd a filmek előtt. A Sith-ek 300 év után ismét háborút kezdenek a Régi Köztársaság ellen. A végén még Coruscantot is beveszik. A könyv a Sith győzelem előzményeiről szól majd. Ennél többet sajnos nem tudunk.

A megjelenés az érdekes igazán. Lhet, hogy már jövő év végén itt lesz a játék? :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.