Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Örülök, hogy már 2 éve Xbox 360 tulajdonos lehetek. Főleg egy ilyen Microsoft konferencia után, ami nem mellesleg a legjobb, és leglátványosabb volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hohó... lehet, hogy lesz olyan jó, mint a Call of Duty 4: Modern Warfare. Minden esetre a filmszerűség meg lesz ebben a részben is, meg a modern fegyverek. És végre járművezetés, meg nem lesz olyan, mintha egy csőben szaladgálnánk. :para: Csak az a fura, hogy ez már nem Call of Duty.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hangulatban tuti ütni fog, viszont még mindig nem tartom szépnek. :D Oks, hogy nem a grafika a minden, de hány éve is volt az AVP2? Attól meg nincs messze ez.

Csak annyira, mint ide Mekka. Azért lényegesebben szebbek a karakterek, mint az AVP2 életlen baltával faragott emberei. A környezet részletesebb, mint abban a részben bármi. Ez szép játék. Nem egy Crysis, ami gyönyörű, de szép.

Hozzászólás ideje:

Jaj Dzséjt, ennyire most nem kell lesarkítani, de azt azért te is belátod, hogy nem egy mai videójáték grafikai színvonala. :D Bár, van még elég idő a megjelenésig, és mint múltkor említettem, tuti csiszolni fognak még rajta.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Attól függ, hol a szinvonal. Mint írtam, nem egy Crysis, de egy TS-t már lazán lever, és még meg is tiporja. De már a FEAR 2-t is alázza. És talána Bioshock is mögé állhat (fizika terén mindenképpen).

Hozzászólás ideje:
Jaj Dzséjt, ennyire most nem kell lesarkítani, de azt azért te is belátod, hogy nem egy mai videójáték grafikai színvonala. :D Bár, van még elég idő a megjelenésig, és mint múltkor említettem, tuti csiszolni fognak még rajta.

Pedig ez az.Ahogy Dzséjt írja ég és föld a különbség a második és ez között.Ez már majdnem Crysis szint.Nézd meg a fák leevlein átszürődő napfényt.Eszméletlen jól néz ki.A Predator kidolgozottsága is első osztályú.Ehhez kell majd izmos vas.Ja és ha jól tudom az Unreal Engine 3-at használja ami igaz, hogy már vagy két éves, de még mindíg üt.

Hozzászólás ideje:

Most nézem a Sony előadását, és eddig 3 játékbemutató fogott meg: Mod Nation Racers, GT5, God of War 3... Nem vagyok elfogult, de eddig a Microsoft előadása keményebb! :D

Hozzászólás ideje:
És mi van a demóval????? Jake, ne kelljen csalódnunk benned? Röpködjenek ám itt is a hírek :D

Demóval az a helyzet, hogy sajna nem lesz demo egyhamar sajnos..

Viszont elolvastam valamennyi kritikát a játékról, és mind pozitív egytől egyik. Mondjuk a tesztelők egy batár nagy full extrás 3D-s LCD tévén nyomták a gémet, szóval így nem csodálom, hogy elvarázsolta őket a játékmenet...Az egészet 3 dimenzióban játszani biztos fantasztikus élmény lehet.

Meglepődtem mikor az egyik neves kritikus a Cryzis grafikájához hasonította a szintet. Mondjuk a képek alapján nem ezt láttam, de lehet mozgásban frenetikus a látvány. :D

Lehet az RDA Corporation katonájával nyomulni, és egy na'vival. A legtöbb kritikus inkább a na'vival szeretett nyomulni, ngyon király népségnek tarják őket :D A játék elején rögtön felpattanhatunk egy szárnyas jószágra, és berepülhetjük a bolygót. Egész tágas a terep :D

3 person shooter RPG elemekkel kombinálva, tehát olyan Mass Effect szerű.

Lehet létrehozni klánokat, az RDA katonáival együttműködve darálni a bolygó veszélyes lakóit.

Ami még érdekes mindkát oldalon több mint 60!!! fegyver és egyéb taktikai cuccal lehet updatélni magunkat.

Remélem a filmben is kb ennyi cucc lesz, mert ha Dzséjt favorizál majd az univerzummal, lesz mit magolnia fegyverek terén :D

A na'viknak klassz kis nomád fegyvereik vannak, WoW kockák örömet lelik majd bennük. Dárdák, meg egyéb pajzsok, mágikus erejű varázstárgyak.

A történet a film eseményei előtt 3-4 évvel játszódik, ezt Cameron mondta, tehát amolyan prequel sztori lesz.

Ami még fontos, egy ritka és méregdrága ásványkincs miatt zsákmányolják ki a bolygót a katonák A neve Unobtanium, ami egy nagyon fontos technológiához kell nekik. Ez a pár perces kisfilm szemlélteti miért is

Emiatt az ásvány miatt, és a fenti videóban látott jelenség közrejátszásával lebegnek a bolygón a hegyek..Nagyon érdekes!

Szerkesztve: - JakeSully

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.