Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. John Knoll azt mondta, mikor az sw.hu-n beszélgettünk vele anno, hogy ezeket a felújításokat általában a kezdők csinálják, mert az öregek nem érnek rá, és ezért olyanok, amilyenek. Remélem a következő felújítást nem bízzák kezdőkre, vagy ha igen, legalább egy öreg (teszem azt, maga Lucas) oda állhatna mögéjük és szúrós szemmel figyelhetné a munkájukat. Csak hogy ne kapjunk még egy béna Jabbát (bár őt már nem kell lecserélni, esetleg egy kis színkorrekciót elbírna), vagy színváltós fénykardot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Nekem olyan érzésem van, hogy ez a felújítás már korábban el volt döntve, akár a 90-es évek végén. Arra gondolok, hogy George szerintem fejbe vette, hogy: 2005-ben befejezi a prequelt és 2007-ben a 30. évfordulóra az egészet, szépen egységesre felturbózza. Csak közben a marketinges alkalmazottak megosztották velle az észrevételeiket: "Figyelj csak George, a mutatók azt mondják, hogy lehetne közben is kiadni néhány verziót." Vagy csak a vágyaimat akarom kivetíteni erre a dologra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Egy rossz szót nem szólnék Lucasra, ha úgy adná ki az eredetiket, hogy nem kellene mellé megvennem a felújított trilógiát, amit már egyszer eladott nekem... Ez így azért gáz. Nem hiszem, hogy megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Egy rossz szót nem szólnék Lucasra, ha úgy adná ki az eredetiket, hogy nem kellene mellé megvennem a felújított trilógiát, amit már egyszer eladott nekem... Ez így azért gáz. Nem hiszem, hogy megveszem. Nekem nem adta el:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. a trükkökre értettem az eredeti állapotokat. A kép lehet kitisztázva, azzal semmi baj nincs. Én is így gondolom, de a színkorrekciókat is mellőzniük kéne. Csak tisztítás, ha lesz tuningolás, az már nem eredeti. Ebbe beletartozik a színkorrekció, és az is, hogy Greedo nem lő. De ha valóban csak extraként lesz fenn az eredeti, akkor szerintem a kép a 2004-es DVD-lesz, csak majd átugorja a betoldott jeleneteket. Vagy két változatban felpakolják egy korongra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Elkezdtem 120kb/s-el tölteni az original trilogy-t torrentről, pár óra és lentlesz Ha valakit érdekel a link az szóljon.Összesen 2gb a három film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. De ha valóban csak extraként lesz fenn az eredeti, akkor szerintem a kép a 2004-es DVD-lesz, csak majd átugorja a betoldott jeleneteket. Vagy két változatban felpakolják egy korongra A hírben az van hogy tartalmazza az original trilogy-t, nem azt hogy lerövidítik a régi változatra.1 korongra ráférnének, mert rossz minőségű filmek, a dupla rétegű dvd-k pedig 8 gigásak.És biztos hogy nem három gigásak egyenként a filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Vagy két változatban felpakolják egy korongra Nem bánnám:) Meg azt a kis beszélgetést amik közül én mint megkésett rajongó már csak az ep6-ét láttam. Emlékszem, pl a robogók "műkögtetéséről" volt szó, meg az ilyesmikről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Nem bánnám:) Meg azt a kis beszélgetést amik közül én mint megkésett rajongó már csak az ep6-ét láttam. Emlékszem, pl a robogók "műkögtetéséről" volt szó, meg az ilyesmikről. Volt vagy 100 féle verzió a régi trilógiából.Sokan állítják pl, hogy Luke lövöldözött az V. rész elején a Hoth-on, ami nem volt benne a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. De ha valóban csak extraként lesz fenn az eredeti, akkor szerintem a kép a 2004-es DVD-lesz, csak majd átugorja a betoldott jeleneteket. Vagy két változatban felpakolják egy korongra Miért nem olvassátok el az sw.com-on a hirt? Akkor nem lenne ennyi kombinálás Teljesen egyértelmüen levan irva, hogy két lemezes kiszerelésben jön ki minden film. Az első lemezen az új 2004-es DVD változat van, a másik lemezen az eredeti változat van és nem átugorják a betoldásokat hanem a régi kópiákat rakják fel. Még egy képet is mellékeltek a hirhez: Ez ugyebár igy nem szerepel egyáltalán az SE-ben. A hirnek egyébként sokatmondóan "Han lő elöszőr" az alcime Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Nekem valahogy tetszik ez a kép, a mai sci-fi sorozatoknak sincsenek ilyen jó effectei. És ahogy látom tisztítottak a képen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Régen is tiszta képpel nézték... a sok filmes piszok az évek során került rá. Nemtom, hogy miért lenne azokkal jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Régen is tiszta képpel nézték... a sok filmes piszok az évek során került rá. Nemtom, hogy miért lenne azokkal jobb. Hangulatosabb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Szerintem a projekt vezetője,vagy felelőse nem tette zsebre azt amit kapott. Én kirúgtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Nekem valahogy tetszik ez a kép, a mai sci-fi sorozatoknak sincsenek ilyen jó effectei. Na azért ez nem igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Vagy csak a vágyaimat akarom kivetíteni erre a dologra? Az én vágyaimat is jól leírtad. Jöjjön ki jővőre egy full kiadás, aztán felőlem azt csinál amit akar. Csak az legyen meg!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Na azért ez nem igaz. Én sírva röhögök sok sorozaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Lejöttek a részek. Nem tudom mi az a nagy baj a trükkökkel.Persze nem olyanok mint a felújított verziókban, de nem kellett csukott szemekkel végignéznem.Persze hiányoztak a betoldások, újítások, de így is tökéletes az összhang... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Volt vagy 100 féle verzió a régi trilógiából.Sokan állítják pl, hogy Luke lövöldözött az V. rész elején a Hoth-on, ami nem volt benne a filmben. Ezt azok mondják, akik szerint a 2004-es verzióból kivágták Luke és Leia Amidaláról való beszélgetését? Mert szerintem körülbelül ennyi igaz abból, hogy több verzió volt. Már miért lett volna több verzi. Lucas ország/város specifikusan vágta a filmeket? Ez csak az emlékek keverése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Ezt azok mondják, akik szerint a 2004-es verzióból kivágták Luke és Leia Amidaláról való beszélgetését? Mert szerintem körülbelül ennyi igaz abból, hogy több verzió volt. Már miért lett volna több verzi. Lucas ország/város specifikusan vágta a filmeket? Ez csak az emlékek keverése. Csak hogy sokan ugyan azt állítják.Talán összeesküvés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Volt vagy 100 féle verzió a régi trilógiából.Sokan állítják pl, hogy Luke lövöldözött az V. rész elején a Hoth-on, ami nem volt benne a filmben. Ez az a verzió volt, amikor még egyszer, utoljátrra kiadták a régit VHSen. A SE moziba kerülése előtt/körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Ez az a verzió volt, amikor még egyszer, utoljátrra kiadták a régit VHSen. A SE moziba kerülése előtt/körül. A SE elött a THX verzió jelent meg VHS-en, arra gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. A SE elött a THX verzió jelent meg VHS-en, arra gondolsz? Nem tudom, egyszer láttam, kezdő rajongó koromban... vagyis hát az volt a rajongás kezdete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. A THX jelent meg elötte, de én semmi ilyen plusz jelenetre nem emlékszem... mondjuk ez jó rég volt, tehát lehet, hogy csak a memóriámmal van a baj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. A THX jelent meg elötte, de én semmi ilyen plusz jelenetre nem emlékszem... mondjuk ez jó rég volt, tehát lehet, hogy csak a memóriámmal van a baj Nem plusz jelenet, még a film előtt rajta van a szalagon egy makingof.... vagy hasonló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Nem plusz jelenet, még a film előtt rajta van a szalagon egy makingof.... vagy hasonló. Ja, igen.Az a SE volt sztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Nekem az a változat van meg VHS-en, aminek az elején bepillanthatunk az epII munkálataiba, leginkább a Tatooine-os részek közé. Valamikor 2000 után vettem (talán 2001-ben). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Nem tudom mi az a nagy baj a trükkökkel. Pl. az, hogy ilyen frankón látszik néhol a blue screen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Csak hogy sokan ugyan azt állítják.Talán összeesküvés Sokan állítják még most is, hogy a 2004-es DVD-n nincs rajta a Leia-Luke beszélgetés... hát pedig azt könnyebb leellenőrizni, mint a '77-es kópiákat. Ezek nem összeesküvők mondjuk, hanem hülyék. Akik meg más jelenetekre emlékeznek a régi részekbe, azokat meg a memóriája csalja meg. Ezzel nincs semmi baj, én is tisztán emlékszek az ep1-ben egy jelenetre, amiben lelőnek egy gépbe szálló nabooi pilótát, holott ilyen jelenet egyáltalán nincs benne, és mindenki azt mondja, hogy nem is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Pl. az, hogy ilyen frankón látszik néhol a blue screen. És?Nem ezekbe az effectekbe szerettél bele anno?Az V. részben a fénykard effectek sokkal szebbek mint a DVD változatban mondjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.