Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Na, akkor probléma megoldva, utánna nézek "más forrásból". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Érdekes, mert nemrég egy belsős az ellenkezőjét állitotta... de annyi baj legyen. Akkor megy a rendelés külhonba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. ultimate, 6-film Star Wars Ez a legjobb hír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Azaz ultimate legjobb esetben is idézőjeles... a későbbi generációkra megjelenő SW-ket már maga Lucas is beismerte és mondta hogy csupán idő kérdése... tehát lesznek még itt kiadások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Én az ultimate kifejezést a végleges változatokra értem, és nem a kiadások lezárására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Lehet, de a mondat igy szól: 'big, ultimate, 6-film Star Wars anniversary DVD box set'. A jelzők (a big és az ultimate) a kiadásra vonatkoznak... de valoszinü és nagyon remélem, hogy tényleg ezaz utolsó belenyulás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. (szerkesztve) nagyon remélem, hogy tényleg ezaz utolsó belenyulás. Én is remélem. Mert azért valljuk meg, 2004-ben félmunkát végeztek (szerintem direkt)... Szerkesztve: 2006. Szeptember 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Én is remélem. Mert azért valljuk meg, 2004-ben félmunkát végeztek (szerintem direkt)... Szerintem is, pl a színváltós kardok BIZTOS, hogy nem véletlenül kerültek bele.Az ls effecteket újra ráhúzták a filmre, és a színt ők adják meg hogy milyen legyen.Véletlenül ilyen nem jöhet létre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A Birodalom visszavágban nem húzták újra rá az ls effekteket... a nagyrészénél pont ugy néz ki, mint régen, csupán pár snittben vált szint. Akár tömöritési hiba is lehet, mivel eredetileg a felújitást HD minőségben csinálták és onnan butitották le DVD-re... ennél a lebutitásnál is becsuszhatott hiba... fene se tudja, de én nagyon kétlem, hogy valamit Lucas direkt elakart volna rontani az SW-ben... (ugyanakkor az ep.4-es zöld kard nagyon gyanús... tényleg ekkora tróger lenne a mester? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A Birodalom visszavágban nem húzták újra rá az ls effekteket... a nagyrészénél pont ugy néz ki, mint régen, csupán pár snittben vált szint. Akár tömöritési hiba is lehet, mivel eredetileg a felújitást HD minőségben csinálták és onnan butitották le DVD-re... ennél a lebutitásnál is becsuszhatott hiba... fene se tudja, de én nagyon kétlem, hogy valamit Lucas direkt elakart volna rontani az SW-ben... (ugyanakkor az ep.4-es zöld kard nagyon gyanús... tényleg ekkora tróger lenne a mester? ) De valaki csak mégnézte a kész verziót a kiadás elött!Senki se látta hogy kék a zöld fénykard, rózsaszín Vader kardja, vagy összeakadnak a VI. részben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Mondjuk Vader rózsaszin kardja nekem se tünt fel elsőre... csak pár snitten látszik (ráadásul az ep.4-ben elejétől a végéig tökéletes) és ilyen alapon rengeteg máson is fennakadhattak volna, például a kockákra a Tie-k körül, amit én még mindig csak hosszas koncentráció után veszek észre (de azon is hogy Jabba még mindig bénácska). Egyedül a zöld kard gyanús... azaz egyetlen hiba ami azonnal feltünik és egyértelmüen más mint az eredeti, tehát valszeg belelett nyulva. Magamban azzal probáltam magyarázni, hogy itt más erősségüre van állitva, mivel az EU-s leirás szerint ezt lehet állitani a fénykardokon... de persze ez egy nagy hülyeség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Azaz ijesztő, hogy e logika mentén menve valszeg az új DVD-re se fog minden klappolni... hisz valamit hagyni kell a HD-DVD-re is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. De várom már a HD version Star Wars kiadást!!! Addigra azért illene akkor beszerezni egy ready készüléket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. (szerkesztve) Na, megjelent az ep6 változásait bemutató cikk is az sw.comon. New Hope 1977-2004 The Empire Strikes Back 1980-2004 Return of the Jedi 1983-2004 Ezt sem vettem volna észre soha az életbe, hogy megváltoztatták a kamerabeállítást mikor Oola ráncigálja a láncot. Előnyére. Bakker, amikor a Falcon kilő az Endor felé nagyobb lett a Lázadó flotta... Az viszont már felettéb érdekes, hogy az is a teljesen új jelenetek között van, hogy Luke átöleli Wedge-t. Emlékeim szerint ez régen is benne volt, vagy nem? Szerkesztve: 2006. Szeptember 10. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Hát így a képeket elnézve szerintem a "Vaderről lekerült a maszk" jelenet arcplasztikája nemigen kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. De kellett az. Hát a láva leégette Anakin szemöldökét az EPIII-ban... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Lehet hogy az átölelést már a SE-be betették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. (szerkesztve) De kellett az. Hát a láva leégette Anakin szemöldökét az EPIII-ban... Donát Ez rendben van, de az arca többi része siralmas. Biztos ez volt a cél ezzel a változtatással, hogy meggyötörtebb legyen de szerintem egy kicsit túlzásba estek. Azt mondjuk érdekes lehet elképzelni, milyen arcjátéka lehetett neki a maszk alatt. Lehet hogy ő is grimajszolt az Uralkodóra. Szerkesztve: 2006. Szeptember 10. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Nekem egyedül a Sarlaac újítása nem tetszett anno. Hogy ez a csőr izé még kijött belőle. Szerintem a régi egyszerűbb sokkal jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Az a verem addig volt érdekes, amíg nem tudtuk milyen monszta van benne.Lehetett találgatni hogy nézhet ki, erre berakták Vénusz eldeformált légycsapóját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Nekem a régi Sarlacc sosem tetszett. Kiskoromban mindig azon agyaltam, hogy miért olyan nagy cucc az a lyuk a földön. A nyelveit csak egyszer használta, a fogai semmire sem jók, szóval élőnek sem gondoltam, csak egy lyuknak a földben. Ezért kiváltkép tetszett, mikor Sarlaccnak feje nőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Nekem a régi tetszett jobban, lyukként sokkal nagyobb tekintélye volt a szememben. Beleesel és simán megemészt, egy sunyi kis verem. Egy lyuk ami nem is lyuk, hanem egy marha nagy száj, erre lett egy feje, igaz nem rossz, de a régi karakteresebb nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. A fejjel már nincs értelme a fogaknak. Olyan hülyén néz ki, hogy a feje a szájából jön ki a Sarlaacnak, aminek már megint van szája... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Az a verem addig volt érdekes, amíg nem tudtuk milyen monszta van benne. Miért, most már tudjuk, hogy mi van alatta? Csak egy kinyúló valamit látunk, de attól a homok alatt bármi lehet, amit odaképzelünk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a mostani jobban tetszik. Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy melyik a jobb, igazából ezen soha nem agyaltam, bár az igaz, hogy a régi egy picit misztikusabb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. A fejjel már nincs értelme a fogaknak. Olyan hülyén néz ki, hogy a feje a szájából jön ki a Sarlaacnak, aminek már megint van szája... És mi van, ha az nem a feje, vagy amiből kijön, az nem a szája? Mert az is elképzelhető, hogy az egy más testrész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. A fejjel már nincs értelme a fogaknak. Olyan hülyén néz ki, hogy a feje a szájából jön ki a Sarlaacnak, aminek már megint van szája... Dzséjt pont az ilyesmikre bukik Ez a kagylószerű vacak nekem sem tetszik. Én megol yannakk képzeltem el mint az ásóhangyák gödrei Ausztráliában, amiknek az alján egy kis lény van, aki egy relatíve nagy tölcsért alakít ki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. És mi van, ha az nem a feje, vagy amiből kijön, az nem a szája? Mert az is elképzelhető, hogy az egy más testrész. Végülis lehet hogy a lába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Dzséjtel értek egyet. A régi túl élettelen volt. Olyan volt, mint valami képződmény, és nem hasonlított élőlényre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. A fejjel már nincs értelme a fogaknak. Miért, egy sima lyuknak kellenek fogfak? Ha legalább összezárná olykor a száját, de ha az áldozat mindig csak belehullik a tátott szájba, és egybe képes azt lenyelni, akkor a fogak ugyan úgy értelmetlenek. Olyan hülyén néz ki, hogy a feje a szájából jön ki a Sarlaacnak, aminek már megint van szája... Te se néztél még Alient Dzséjt pont az ilyesmikre bukik Párhuzamok az alien és a Sarlacc között Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Te se néztél még Alient Nyugi, eszembe jutott a párhuzam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.