Ugrás a kommentre

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Tibur55

Ajánlott hozzászólás

nagyon remélem, hogy tényleg ezaz utolsó belenyulás.

Én is remélem. Mert azért valljuk meg, 2004-ben félmunkát végeztek (szerintem direkt)...

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is remélem. Mert azért valljuk meg, 2004-ben félmunkát végeztek (szerintem direkt)...

Szerintem is, pl a színváltós kardok BIZTOS, hogy nem véletlenül kerültek bele.Az ls effecteket újra ráhúzták a filmre, és a színt ők adják meg hogy milyen legyen.Véletlenül ilyen nem jöhet létre.

A hozzászólás linkje

A Birodalom visszavágban nem húzták újra rá az ls effekteket... a nagyrészénél pont ugy néz ki, mint régen, csupán pár snittben vált szint. Akár tömöritési hiba is lehet, mivel eredetileg a felújitást HD minőségben csinálták és onnan butitották le DVD-re... ennél a lebutitásnál is becsuszhatott hiba... fene se tudja, de én nagyon kétlem, hogy valamit Lucas direkt elakart volna rontani az SW-ben... (ugyanakkor az ep.4-es zöld kard nagyon gyanús... tényleg ekkora tróger lenne a mester? :P)

A hozzászólás linkje

A Birodalom visszavágban nem húzták újra rá az ls effekteket... a nagyrészénél pont ugy néz ki, mint régen, csupán pár snittben vált szint. Akár tömöritési hiba is lehet, mivel eredetileg a felújitást HD minőségben csinálták és onnan butitották le DVD-re... ennél a lebutitásnál is becsuszhatott hiba... fene se tudja, de én nagyon kétlem, hogy valamit Lucas direkt elakart volna rontani az SW-ben... (ugyanakkor az ep.4-es zöld kard nagyon gyanús... tényleg ekkora tróger lenne a mester? :P)

De valaki csak mégnézte a kész verziót a kiadás elött!Senki se látta hogy kék a zöld fénykard, rózsaszín Vader kardja, vagy összeakadnak a VI. részben?

A hozzászólás linkje

Mondjuk Vader rózsaszin kardja nekem se tünt fel elsőre... csak pár snitten látszik (ráadásul az ep.4-ben elejétől a végéig tökéletes) és ilyen alapon rengeteg máson is fennakadhattak volna, például a kockákra a Tie-k körül, amit én még mindig csak hosszas koncentráció után veszek észre (de azon is hogy Jabba még mindig bénácska). Egyedül a zöld kard gyanús... azaz egyetlen hiba ami azonnal feltünik és egyértelmüen más mint az eredeti, tehát valszeg belelett nyulva. Magamban azzal probáltam magyarázni, hogy itt más erősségüre van állitva, mivel az EU-s leirás szerint ezt lehet állitani a fénykardokon... de persze ez egy nagy hülyeség :P

A hozzászólás linkje

Na, megjelent az ep6 változásait bemutató cikk is az sw.comon.

New Hope 1977-2004

The Empire Strikes Back 1980-2004

Return of the Jedi 1983-2004

Ezt sem vettem volna észre soha az életbe, hogy megváltoztatták a kamerabeállítást mikor Oola ráncigálja a láncot. Előnyére.

Bakker, amikor a Falcon kilő az Endor felé nagyobb lett a Lázadó flotta... :P

Az viszont már felettéb érdekes, hogy az is a teljesen új jelenetek között van, hogy Luke átöleli Wedge-t. Emlékeim szerint ez régen is benne volt, vagy nem?

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje

De kellett az. Hát a láva leégette Anakin szemöldökét az EPIII-ban...

Donát

Ez rendben van, de az arca többi része siralmas.

Biztos ez volt a cél ezzel a változtatással, hogy meggyötörtebb legyen de szerintem egy kicsit túlzásba estek.

Azt mondjuk érdekes lehet elképzelni, milyen arcjátéka lehetett neki a maszk alatt. Lehet hogy ő is grimajszolt az Uralkodóra. :P

Szerkesztve: - Rog Ertay
A hozzászólás linkje

Nekem a régi Sarlacc sosem tetszett. Kiskoromban mindig azon agyaltam, hogy miért olyan nagy cucc az a lyuk a földön. A nyelveit csak egyszer használta, a fogai semmire sem jók, szóval élőnek sem gondoltam, csak egy lyuknak a földben. Ezért kiváltkép tetszett, mikor Sarlaccnak feje nőtt.

A hozzászólás linkje

Nekem a régi tetszett jobban, lyukként sokkal nagyobb tekintélye volt a szememben.

Beleesel és simán megemészt, egy sunyi kis verem. Egy lyuk ami nem is lyuk, hanem egy marha nagy száj, erre lett egy feje, igaz nem rossz, de a régi karakteresebb nekem.

A hozzászólás linkje

Az a verem addig volt érdekes, amíg nem tudtuk milyen monszta van benne.

Miért, most már tudjuk, hogy mi van alatta? :D Csak egy kinyúló valamit látunk, de attól a homok alatt bármi lehet, amit odaképzelünk.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a mostani jobban tetszik. Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy melyik a jobb, igazából ezen soha nem agyaltam, bár az igaz, hogy a régi egy picit misztikusabb volt.

A hozzászólás linkje

A fejjel már nincs értelme a fogaknak. Olyan hülyén néz ki, hogy a feje a szájából jön ki a Sarlaacnak, aminek már megint van szája...

És mi van, ha az nem a feje, vagy amiből kijön, az nem a szája? Mert az is elképzelhető, hogy az egy más testrész.

A hozzászólás linkje

A fejjel már nincs értelme a fogaknak. Olyan hülyén néz ki, hogy a feje a szájából jön ki a Sarlaacnak, aminek már megint van szája...

Dzséjt pont az ilyesmikre bukik :D

Ez a kagylószerű vacak nekem sem tetszik. Én megol yannakk képzeltem el mint az ásóhangyák gödrei Ausztráliában, amiknek az alján egy kis lény van, aki egy relatíve nagy tölcsért alakít ki...

A hozzászólás linkje

A fejjel már nincs értelme a fogaknak.

Miért, egy sima lyuknak kellenek fogfak? Ha legalább összezárná olykor a száját, de ha az áldozat mindig csak belehullik a tátott szájba, és egybe képes azt lenyelni, akkor a fogak ugyan úgy értelmetlenek.

Olyan hülyén néz ki, hogy a feje a szájából jön ki a Sarlaacnak, aminek már megint van szája...

Te se néztél még Alient :D

Dzséjt pont az ilyesmikre bukik

Párhuzamok az alien és a Sarlacc között :D

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.