Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. hogy moziban így mutatták be. :wink: Érdekes, mert én is a magyar premieren láttam, de nem emlékszem ilyenre. Persze ettől még lehet, hogy volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Az ep6-ból beszúrt képek közül az amin Vader masíroz egy szűk folyosón tisztekkel a sarkában, az Palpi halálcsillagra való érkeztekor történik, amikor az uralkodó elé vonulnak a főhangárba. Palpi halála kapcsán én is amondó vagyok, hogy nem elég heroikus a halálküzdelme, mintha feladná, ár még villámoz ezerrel, nem is eredménytelenül, mint azt Vaderer láthatjuk később, de a széttárt kézzel én se bírok megbarátkozni. A Yodás rész, amiben dobálja Luke-ot, az pedig nagyon fontos lenne, talán annak örülnék a legjobban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Palpi halála kapcsán én is amondó vagyok, hogy nem elég heroikus a halálküzdelme Arra még nem gondoltatok, hogy úgy elkapta Vader, hogy moccani se bírt? A mechanikus karjai elég erővel bírtak ropogtatni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Hallottam több embertől is olyat, hogy a birodalom visszavág egyik moziváltozatán Luke lövöldöz a Hoth-on.Vagy valamibe belelő.Emlékszik netán valaki ilyesmire? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Palpi halála kapcsán én is amondó vagyok, hogy nem elég heroikus a halálküzdelme Arra még nem gondoltatok, hogy úgy elkapta Vader, hogy moccani se bírt? A mechanikus karjai elég erővel bírtak ropogtatni... Ez rendbe is lenne,ha a karját ragadja meg,de nem,hanem a testét és nem egyből dobja hanem lép vele vagy kettő-hármat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. hogy moziban így mutatták be. :wink: Érdekes, mert én is a magyar premieren láttam, de nem emlékszem ilyenre. Persze ettől még lehet, hogy volt. Az nem lehet,hogy valamelyik nem nyilvános VIP vetítésen volt egy ilyen verzió? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Ez rendbe is lenne,ha a karját ragadja meg,de nem,hanem a testét és nem egyből dobja hanem lép vele vagy kettő-hármat. szerintem akkor már Palpi nem tudta kontrolálni a dolgokat. Mert ugye önmagába is kapta a cuccot. Ez olyan mintha valaki belenyúl a 200-ba. Próbálna szabadulni, de amíg valaki kívülről nem kapcsolja le a naftát, addig égés van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Ez rendbe is lenne,ha a karját ragadja meg,de nem,hanem a testét és nem egyből dobja hanem lép vele vagy kettő-hármat. szerintem akkor már Palpi nem tudta kontrolálni a dolgokat. Mert ugye önmagába is kapta a cuccot. Ez olyan mintha valaki belenyúl a 200-ba. Próbálna szabadulni, de amíg valaki kívülről nem kapcsolja le a naftát, addig égés van. Na látod ez így rendbe lenne.Ez olyasmi lenne mint mikor Windu visszafordította a kardjával a villámokat az arcába.Ott is abba kellett volna hagynia,de mégis tovább villámozott. :idea: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Ez olyasmi lenne mint mikor Windu visszafordította a kardjával a villámokat az arcába.Ott is abba kellett volna hagynia,de mégis tovább villámozott. :idea: Így van. Egyébként nem a 200-ba, hanem a 220-ba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Oké meggyőztél,az Uralkodós Vaderes lehajítós jelenetet visszaszívtam :vfuckoff: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Hallottam több embertől is olyat, hogy a birodalom visszavág egyik moziváltozatán Luke lövöldöz a Hoth-on.Vagy valamibe belelő.Emlékszik netán valaki ilyesmire? Jól hallottad, a kész filmből rengeteg jelenetet kivágtak, többek között egy 5-7 perces részt, ahol a Birodalom támadása előtt wampák támadják meg az Echo bázist. A lázadó katonák élet-halál harcot vívnak a nagy szörnyekkel a folyosókon (amolyan ep4 nyitójelenet stílusban), ekkor ugrik be Luke egy nagy ágyú mögé. Nagy emberáldozatok árán persze visszaverik a rosszfiúkat, pár wampát "bebörtönöznek" (mivel ezt a jelenetet kivágták, ki kellett vágni C3PO wampás poénját is az Echo bázis evakuálásakor). Iszonyú sok fénykép és videó került már ki erről a jelelentről, ha vége a nyárnak, és lesz időm. összegyűjtöm és felteszem mindet. Érdekes, de a történet vonalvezetése miatt lényegtelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Igen, énis hallottam erről.A Wampák megtámadják a lázadókat, és végül bezárják őket egy szobába.Amikor a Birodalmiak megostromolják a bázist, Han oda akar bemenekülni, de Leia szól neki hogy ne menjen be.C3PO erre letépi a "Veszély" jelzést az ajtóról, és a birodalmiak bemennek a Wampák közé... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Igen, ezt a kimaradt jelenetet mindenhol mutogatják, pedig az előzménye, a wampák vs lázadók sokkal-sokkal nagyszabásúbb és érdekesebb. No majd az új kiadás extra lemezén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Hogyha minden egyes jelenetet visszatesznek, akkor kapunk egy 10 órás SW filmet......KIRÁLY!!!!!!!!! Remélem azért a filmek üteme nemfog megváltozni. Sztem egy kicsit túlbecsűljük ezt a Saga edition-t.Ugyanez volt a IV-V-VI DVD-nél.Mindenki azthitte róla hogy egy hibátlan 3 órás filmek lesznek rajta, szinkronnal(ami nekem nemkellene), és egyéb csemegékkel.De korántsem lett tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Várjuk a videókat/képeket kémúr! :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Remélem azért a filmek üteme nemfog megváltozni. Sztem egy kicsit túlbecsűljük ezt a Saga edition-t.Ugyanez volt a IV-V-VI DVD-nél.Mindenki azthitte róla hogy egy hibátlan 3 órás filmek lesznek rajta, szinkronnal(ami nekem nemkellene), és egyéb csemegékkel.De korántsem lett tökéletes. Akármi bekerül a filmbe már nem lesz ugyanaz a az üteme, akkor már megváltozik. Én nem vártam a trilógia DVD-től, hogy 3 órás film legyen rajta. Csak a szépség hibákért kár egyébként nagyon jó lett ez a trilógia DVD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Amikor ősszel kijön az EP3 dupla DVD, ugye újra kijön az EP1-EP2 dupla DVD verze? Ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Amikor ősszel kijön az EP3 dupla DVD, ugye újra kijön az EP1-EP2 dupla DVD verze? Ugye? Remélem.Mert énis a prequel kiadásra gyúrok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 25. Érdekes ez a wampa attack. Az extra lemezen rajta lehetne, de remélem a filmbe nem rakják vissza. Ahogy Tibi is mondta, teljesen érdektelen a történet szempontjából, és mégjobban belassítaná az elejét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Tibi engedelmeddel nekem lenne pár képem erről,ha nem bánjátok kiteszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Ez pedig a Wampa támadás: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Erről a wampa-támadásról már én is hallottam és nagyon remélem, hogy nem fog visszakerülni. A Birodalom Hoth-i győzelme ezután sokkal erőtlenebb lenne, hisz a Lázadókat tulajdonképpen pár helyi állatka is majdnem letudta győzni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Szuper képek! Ha van hozzáférésed a Photoreceptor sorozathoz, rengeteg képet találsz a wampa támadásról (feltehetnél párat, ha van időd ), meg mindenféle egyéb kimaradt jelenetről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Ha jól sejtem akkor ezek a képek az atom.pganet.com-ról vannak. Baromi jó kis oldal... kár, hogy már évek óta nem frissitik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Ha van hozzáférésed a Photoreceptor sorozathoz, Sajnos nincs. Ha jól sejtem akkor ezek a képek az atom.pganet.com-ról vannak. Igen onnan vannak. Viszont van egy pár kockás video arról mikor C-3PO letépi azt a bizonyos figyelmeztető jelzést az ajtóról: http://atom.pganet.com/video/cutscenes/c3po.mov Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. No loptam pár képet a 2007-es dvd kiadásból, ezeket elvileg eddig sehol sem láthattátok: :twisted: http://web.interware.hu/tibur55/members/re...ls_vs_wampa.zip Kód: "spiderman" Próbáltam csak a lázadók elleni wampa támadásra koncentrálni, jó nézelődést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Ha jól sejtem akkor ezek a képek az atom.pganet.com-ról vannak. Baromi jó kis oldal... kár, hogy már évek óta nem frissitik Hehe, egyike azon oldalaknak, ami miatt elkezdtem gyűjteni a "jó" dolgokat. Az ep2 után felvettem a kapcsolatot a készítőjével, csereberéltünk anyagokat (bár ez annyiban merült ki, hogy én küldtem egy rakat szinkronos making of-ot postán cserébe a Humanoid című olasz SW koppintásfilmért, amire azóta is várok - bár most már nem lényeges, neki úgyis valami nézhetetlen kópia volt meg), annyit tudok, hogy tetszettek neki az új részek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Tibi ezek a képek nagyon jóóók :41: :41: :41: .Köszi. :57: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Szegény wampák csak éhesek voltak, a taun-taun-okért jöttek, de a dinnye lázadók rögtön rájuk támadtak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. A legjobban az tetszik ahol Luke egy ágyú(vagy mi az )mögött ül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.