Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

John Knoll azt mondta, mikor az sw.hu-n beszélgettünk vele anno, hogy ezeket a felújításokat általában a kezdők csinálják, mert az öregek nem érnek rá, és ezért olyanok, amilyenek. Remélem a következő felújítást nem bízzák kezdőkre, vagy ha igen, legalább egy öreg (teszem azt, maga Lucas) oda állhatna mögéjük és szúrós szemmel figyelhetné a munkájukat. Csak hogy ne kapjunk még egy béna Jabbát (bár őt már nem kell lecserélni, esetleg egy kis színkorrekciót elbírna), vagy színváltós fénykardot.

Hozzászólás ideje:

Nekem olyan érzésem van, hogy ez a felújítás már korábban el volt döntve, akár a 90-es évek végén. Arra gondolok, hogy George szerintem fejbe vette, hogy: 2005-ben befejezi a prequelt és 2007-ben a 30. évfordulóra az egészet, szépen egységesre felturbózza. Csak közben a marketinges alkalmazottak megosztották velle az észrevételeiket: "Figyelj csak George, a mutatók azt mondják, hogy lehetne közben is kiadni néhány verziót."

Vagy csak a vágyaimat akarom kivetíteni erre a dologra? :peace:

Hozzászólás ideje:

Egy rossz szót nem szólnék Lucasra, ha úgy adná ki az eredetiket, hogy nem kellene mellé megvennem a felújított trilógiát, amit már egyszer eladott nekem... Ez így azért gáz.

Nem hiszem, hogy megveszem.

Hozzászólás ideje:
Egy rossz szót nem szólnék Lucasra, ha úgy adná ki az eredetiket, hogy nem kellene mellé megvennem a felújított trilógiát, amit már egyszer eladott nekem... Ez így azért gáz.

Nem hiszem, hogy megveszem.

Nekem nem adta el:)

Hozzászólás ideje:
a trükkökre értettem az eredeti állapotokat. A kép lehet kitisztázva, azzal semmi baj nincs.

Én is így gondolom, de a színkorrekciókat is mellőzniük kéne.

Csak tisztítás, ha lesz tuningolás, az már nem eredeti. Ebbe beletartozik a színkorrekció, és az is, hogy Greedo nem lő.

De ha valóban csak extraként lesz fenn az eredeti, akkor szerintem a kép a 2004-es DVD-lesz, csak majd átugorja a betoldott jeleneteket.

Vagy két változatban felpakolják egy korongra :peace:

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem 120kb/s-el tölteni az original trilogy-t torrentről, pár óra és lentlesz :peace:

Ha valakit érdekel a link az szóljon.Összesen 2gb a három film.

Hozzászólás ideje:
De ha valóban csak extraként lesz fenn az eredeti, akkor szerintem a kép a 2004-es DVD-lesz, csak majd átugorja a betoldott jeleneteket.

A hírben az van hogy tartalmazza az original trilogy-t, nem azt hogy lerövidítik a régi változatra.1 korongra ráférnének, mert rossz minőségű filmek, a dupla rétegű dvd-k pedig 8 gigásak.És biztos hogy nem három gigásak egyenként a filmek.

Hozzászólás ideje:

Nem bánnám:)

Meg azt a kis beszélgetést amik közül én mint megkésett rajongó már csak az ep6-ét láttam. Emlékszem, pl a robogók "műkögtetéséről" volt szó, meg az ilyesmikről.

Hozzászólás ideje:
Nem bánnám:)

Meg azt a kis beszélgetést amik közül én mint megkésett rajongó már csak az ep6-ét láttam. Emlékszem, pl a robogók "műkögtetéséről" volt szó, meg az ilyesmikről.

Volt vagy 100 féle verzió a régi trilógiából.Sokan állítják pl, hogy Luke lövöldözött az V. rész elején a Hoth-on, ami nem volt benne a filmben.

Hozzászólás ideje:

Vagy két változatban felpakolják egy korongra :?

Miért nem olvassátok el az sw.com-on a hirt? Akkor nem lenne ennyi kombinálás :roll: Teljesen egyértelmüen levan irva, hogy két lemezes kiszerelésben jön ki minden film. Az első lemezen az új 2004-es DVD változat van, a másik lemezen az eredeti változat van és nem átugorják a betoldásokat hanem a régi kópiákat rakják fel. Még egy képet is mellékeltek a hirhez:

20060503_2_bg.jpg

Ez ugyebár igy nem szerepel egyáltalán az SE-ben. A hirnek egyébként sokatmondóan "Han lő elöszőr" az alcime :D

Hozzászólás ideje:

Nekem valahogy tetszik ez a kép, a mai sci-fi sorozatoknak sincsenek ilyen jó effectei.

És ahogy látom tisztítottak a képen... :roll:

Hozzászólás ideje:
Régen is tiszta képpel nézték... a sok filmes piszok az évek során került rá. Nemtom, hogy miért lenne azokkal jobb.

Hangulatosabb lenne.

Hozzászólás ideje:

Lejöttek a részek.

Nem tudom mi az a nagy baj a trükkökkel.Persze nem olyanok mint a felújított verziókban, de nem kellett csukott szemekkel végignéznem.Persze hiányoztak a betoldások, újítások, de így is tökéletes az összhang... :roll:

Hozzászólás ideje:
Volt vagy 100 féle verzió a régi trilógiából.Sokan állítják pl, hogy Luke lövöldözött az V. rész elején a Hoth-on, ami nem volt benne a filmben.

Ezt azok mondják, akik szerint a 2004-es verzióból kivágták Luke és Leia Amidaláról való beszélgetését? Mert szerintem körülbelül ennyi igaz abból, hogy több verzió volt. Már miért lett volna több verzi. Lucas ország/város specifikusan vágta a filmeket? Ez csak az emlékek keverése.

Hozzászólás ideje:
Ezt azok mondják, akik szerint a 2004-es verzióból kivágták Luke és Leia Amidaláról való beszélgetését? Mert szerintem körülbelül ennyi igaz abból, hogy több verzió volt. Már miért lett volna több verzi. Lucas ország/város specifikusan vágta a filmeket? Ez csak az emlékek keverése.

Csak hogy sokan ugyan azt állítják.Talán összeesküvés :roll:

Hozzászólás ideje:

Ez az a verzió volt, amikor még egyszer, utoljátrra kiadták a régit VHSen. A SE moziba kerülése előtt/körül.

Hozzászólás ideje:
Ez az a verzió volt, amikor még egyszer, utoljátrra kiadták a régit VHSen. A SE moziba kerülése előtt/körül.

A SE elött a THX verzió jelent meg VHS-en, arra gondolsz?

Hozzászólás ideje:
A THX jelent meg elötte, de én semmi ilyen plusz jelenetre nem emlékszem... mondjuk ez jó rég volt, tehát lehet, hogy csak a memóriámmal van a baj :roll:

Nem plusz jelenet, még a film előtt rajta van a szalagon egy makingof.... vagy hasonló.

Hozzászólás ideje:
Nem plusz jelenet, még a film előtt rajta van a szalagon egy makingof.... vagy hasonló.

Ja, igen.Az a SE volt sztem.

Hozzászólás ideje:

Nekem az a változat van meg VHS-en, aminek az elején bepillanthatunk az epII munkálataiba, leginkább a Tatooine-os részek közé. Valamikor 2000 után vettem (talán 2001-ben).

Hozzászólás ideje:
Csak hogy sokan ugyan azt állítják.Talán összeesküvés :roll:

:D Sokan állítják még most is, hogy a 2004-es DVD-n nincs rajta a Leia-Luke beszélgetés... hát pedig azt könnyebb leellenőrizni, mint a '77-es kópiákat. Ezek nem összeesküvők mondjuk, hanem hülyék. Akik meg más jelenetekre emlékeznek a régi részekbe, azokat meg a memóriája csalja meg. Ezzel nincs semmi baj, én is tisztán emlékszek az ep1-ben egy jelenetre, amiben lelőnek egy gépbe szálló nabooi pilótát, holott ilyen jelenet egyáltalán nincs benne, és mindenki azt mondja, hogy nem is volt.

Hozzászólás ideje:
Pl. az, hogy ilyen frankón látszik néhol a blue screen. :roll:

És?Nem ezekbe az effectekbe szerettél bele anno?Az V. részben a fénykard effectek sokkal szebbek mint a DVD változatban mondjuk.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.